Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kvaček píše:
Děcka u nás na Moravě říká každá ženská.. je to nespisovně, ale ne hanlivěPříspěvek upraven 04.03.14 v 16:11
Stejně jako tady každý říká ženská
. Ani mě nenapadlo, že to je asi krajové označení ![]()
@CokeLady píše:
litovala jsem tu slepicijak se živá vyváří
Já si na to vždycky vzpomenu, když potírám mašlovačkou chleba - divnej chlup, ze kterého roste spousta dalších chlupů ![]()
Tak já uklízím i peru sama:-)) představte si to!!
Manžel určitě ne, protože ten by to zaprvé asi ani neuměl a hlavně má toho v práci tolik, že ještě ho zatěžovat takovýma činnostma, to určitě ne. My máme prostě přes týden jídlo z jídelny a o víkendech domácí (a to podotýkám echt domácí, domácí maso, knedlíky atd…to víte, servis:-))
@fantagiroo mám pocit že dost machrujes
ale to bude ta moje precitlivelost… ![]()
@fantagiroo A tak nám prosím pověz, proč jsi zakládala tuto nesmyslnou diskuzi?
@Virginia píše:
taky bych to strasne rada vedela…muj nazor je ten, jak se ma dobre a aby se tomu jinemu mohla smat…
@AngelikaO to už dávno právě ne, dřív ano syn měl knedlíky tak 1× za měsíc
a ve škole nejí ale když jsme četla jídelníček tak bych řekla že ok ![]()
@KackaDoup píše:
@evill klíííd
Správně, nádech, výdech a buď v klidu. Není třeba v lidech s jiným názorem hledat bezcitné ledové postavy.
Tak já bych teda nemachrovala, kdyby za mě 7dní v týdnů musel vařit někdo jíný.. Ta jídelna, dobře, znám víc mamin, prostě je to nějaký životní styl, ale i víkendu, jídelko od rodiny.. nebo kde??? Pochopila jsem to teda tak
@KackaDoup píše:
@fantagiroo mám pocit že dost machrujesale to bude ta moje precitlivelost…
Není, mě fakt nenapadá, proč by to tu jinak psala, kromě tohoto:
Tak a teď se podívejte, vy cuchty od sporáku, já si nosím jídlo z jídelny, o víkendu mi vaří rodiče, to koukáte, co? Závistí se třeba po*erte.
Protože jinak fakt nevím.
Nechce nic vědět, nechce znát zkušenosti jiných, nechce debatovat o pozitivech domácí stravy. Chce všem jen vytřít zrak tím, jako jí takovéto přízemní věci nezajímají.
Zřejmě chtěla vyvolat nějaký obří konflikt, na jehož konci bude ona, lady, co vařit nemusí, zatímco zbytek závidí.
Mi je to úplně u pr, jestli vaří, nebo ne, co mi je po cizí ženský, ale proč zakládala toto téma - pokud tedy nemělo primárně jít o konflikt, anebo pohonění si jejího ega, by mě opravdu zajímalo.
Machrovat?? V žádném případě, já jenom reaguji stejným způsobem jako ostatní, a hlavně odpovídám na určitě dotazy či připomínky ostatních…
@Virginia píše:
Protože nestojí u plotny, tak se nudí ![]()
Já vařím denně.
Protože
1. protože vařit umím
![]()
2. mám mám doma 2letou cácoru, kterou bych jídlem z jídelny nekrmila ( ještě si toho užije dost až bude ve školce, škole…) ![]()
3. nejsem líná
4. ráda jím s ostatníma u jednoho stolu ![]()
5. mám radost když rodině chutná ![]()
Pokud to někomu vyhovuje tak, že si chodí do jídelny, je to jeho věc.
Já bych se asi dost nudila, kdybych ani neuvařila.