Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
4.3.14 16:23
@kvaček píše:
Děcka u nás na Moravě říká každá ženská.. je to nespisovně, ale ne hanlivěPříspěvek upraven 04.03.14 v 16:11

Stejně jako tady každý říká ženská :mrgreen: :mavam:. Ani mě nenapadlo, že to je asi krajové označení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 16:26
@CokeLady píše:
litovala jsem tu slepici :oops: jak se živá vyváří

Já si na to vždycky vzpomenu, když potírám mašlovačkou chleba - divnej chlup, ze kterého roste spousta dalších chlupů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 16:28

Tak já uklízím i peru sama:-)) představte si to!! :-))))) Manžel určitě ne, protože ten by to zaprvé asi ani neuměl a hlavně má toho v práci tolik, že ještě ho zatěžovat takovýma činnostma, to určitě ne. My máme prostě přes týden jídlo z jídelny a o víkendech domácí (a to podotýkám echt domácí, domácí maso, knedlíky atd…to víte, servis:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 16:29

@fantagiroo mám pocit že dost machrujes :( ale to bude ta moje precitlivelost… :roll:

• Citovat
  • Upravit
13714
4.3.14 16:29

@fantagiroo A tak nám prosím pověz, proč jsi zakládala tuto nesmyslnou diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 16:30
@Virginia píše:

taky bych to strasne rada vedela…muj nazor je ten, jak se ma dobre a aby se tomu jinemu mohla smat…

• Citovat
  • Upravit
59400
4.3.14 16:30

@AngelikaO to už dávno právě ne, dřív ano syn měl knedlíky tak 1× za měsíc ;) a ve škole nejí ale když jsme četla jídelníček tak bych řekla že ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 16:32
@KackaDoup píše:
@evill klíííd

Správně, nádech, výdech a buď v klidu. Není třeba v lidech s jiným názorem hledat bezcitné ledové postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 16:32

Tak já bych teda nemachrovala, kdyby za mě 7dní v týdnů musel vařit někdo jíný.. Ta jídelna, dobře, znám víc mamin, prostě je to nějaký životní styl, ale i víkendu, jídelko od rodiny.. nebo kde??? Pochopila jsem to teda tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
4.3.14 16:33
@KackaDoup píše:
@fantagiroo mám pocit že dost machrujes :( ale to bude ta moje precitlivelost… :roll:

Není, mě fakt nenapadá, proč by to tu jinak psala, kromě tohoto:
Tak a teď se podívejte, vy cuchty od sporáku, já si nosím jídlo z jídelny, o víkendu mi vaří rodiče, to koukáte, co? Závistí se třeba po*erte.

Protože jinak fakt nevím. :nevim: Nechce nic vědět, nechce znát zkušenosti jiných, nechce debatovat o pozitivech domácí stravy. Chce všem jen vytřít zrak tím, jako jí takovéto přízemní věci nezajímají.

Zřejmě chtěla vyvolat nějaký obří konflikt, na jehož konci bude ona, lady, co vařit nemusí, zatímco zbytek závidí.

Mi je to úplně u pr, jestli vaří, nebo ne, co mi je po cizí ženský, ale proč zakládala toto téma - pokud tedy nemělo primárně jít o konflikt, anebo pohonění si jejího ega, by mě opravdu zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133

Machrovat?? V žádném případě, já jenom reaguji stejným způsobem jako ostatní, a hlavně odpovídám na určitě dotazy či připomínky ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@Virginia píše:

Protože nestojí u plotny, tak se nudí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 16:34

@evill a proc to pise sznova? ja myslela ze uz to neni nutne… ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.3.14 16:35

@Virginia mám stejny nazor jako ty

• Citovat
  • Upravit
4.3.14 16:35

Já vařím denně.
Protože
1. protože vařit umím :-) :jazyk:
2. mám mám doma 2letou cácoru, kterou bych jídlem z jídelny nekrmila ( ještě si toho užije dost až bude ve školce, škole…) 8o
3. nejsem líná
4. ráda jím s ostatníma u jednoho stolu ;)
5. mám radost když rodině chutná :hug:

Pokud to někomu vyhovuje tak, že si chodí do jídelny, je to jeho věc.
Já bych se asi dost nudila, kdybych ani neuvařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí