Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
4.3.14 16:48

Mám dny kdy se mi nechce vařit, ale prostě musím! kdyby jsme neměli malou tak na to prdim. Já vlastně začala vařit až v těhotenství :lol: A když se mi o víkendu opravdu vařit nechce, tak vaří přítel.. Ale nevařit by mě nenapadlo. mě by to přišlo i divný. Jsem naučená od mala na teplou domácí stravu.

• Citovat
  • Upravit
2237
4.3.14 16:49
@fantagiroo píše:
Kolik to stojí? Je to v rozmezí zhruba 70-95 Kč za jeden oběd dle výběru. V ceně je i dovoz.

tak když bych koupila kuře něco přes kg-to by bylo kolem těch 70,–kč, tak ho "rozeberu, stehýnka upeču, z prsíček mám řízky a ze zbytku vývar. Vím, co tam dávám, vím energie, čas a taky něco k tomu. Znám i staré ženské důchodky, co nevaří-jsou líné a přiznají si to. Moje ségra bude mít 39 a na vaření je kopyto, co uvaří nedá se jíst, kdyby neměla u pr@Ele mamku, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 16:50

Jako ze slovo decka je nejak spatny? Nectu celou diskuzi jen sem tam nakouknu. Decka rikam taky

• Citovat
  • Upravit
14335
4.3.14 16:50

@evill já taky, u nás zašívá manžel :mrgreen: a hrdě to přiznám, nestydím se za to.. Já má hrozně levé ruky na malinké věci, než navleču nit, tak to je na půl večeru a on pracoval s drátečkama- elektrika, tak klidně to udělá..
Ale toje jediná netradiční práce u nás.. Jo a jednou mi teda převlekl postel, ale to asi bylo něco ve vzduchu…já byla v nemocnici a než jsem přijela tak ji převekl

Příspěvek upraven 04.03.14 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 16:51
@Moňas.p píše:
Jako ze slovo decka je nejak spatny? Nectu celou diskuzi jen sem tam nakouknu. Decka rikam taky

Jen pro přecitlivělé kousky. Jinak je v poho, neboj ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
4.3.14 16:52
@evill píše:
Já bych to klidně přiznala, že nevařím. Ale pro mě je zrovna vaření velký koníček, tak smůla no :lol:. Ale zase třeba neumím zašít ani půl centimetrovou dírku, což se od správné hospodyňky jistě také očekává :lol:

Já vařím každý den i dvě jídla a to z toho důvodu, že jsem nenažraná a moje děti zmlsané, hlavně ten nejmladší :cert: Šití mi nikdy nešlo, takže zašívám jen co je nutné, jinak švadlena, či popelnice to jistí. Ale je fakt, že když jsem se vdala štupovala jsem ponožky, protože to dělala moje máma, než mi došlo, že ta nit stojí pomalu víc než nové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 16:53

@Moňas.p :lol: proc vypichujes zrovna tohle? :lol:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
4.3.14 16:53

@boball :palec: tak tak

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
4.3.14 16:54
@evill píše:
Jen pro přecitlivělé kousky. Jinak je v poho, neboj ;) :lol:

No i tak by me to bylo jedno. Tady v brne a okoli se to tak rika :D jak bych to mela rikat sprwvne? S detmi, s detickama,…?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@evill bavi te to? kdyz jsem ti to vysvetlila a v podstate se omluvila? ach jo

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup

:lol: uz je to az trapne

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
4.3.14 16:55
@KackaDoup píše:
@Moňas.p :lol: proc vypichujes zrovna tohle? :lol:

Nevypichuju jen jsem se zeptala :-) jestli teda myslis slovo decka :-)

• Citovat
  • Upravit
241
4.3.14 16:55

Mě vaření taky nebaví, ale, jsem tak naučená od mala babička mě naučila vařit když jsem byla ještě holka cca 10-12 let a já to mám prostě zažité. Zažité že ženská musí mít doma vařené jídlo každý den! Někdy když se to nestíhá nebo nevím co a jdeme na jídlo tak mám i výčitky svědomí(prostě je ze mě trochu magor) Každý si něco z rodiny neseme dál životem a já chytla zrovna tohle :D
Zakladatelce trochu i závidím nesnáším mytí sporáku :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 16:56

No vidíte, každá znáte někoho, kdo nevaří…ale zrovna tyto osoby se tady asi nevyskytují, to mám smůlu:-)) Já jsem dříve vařívala o víkendech, ale ted se mi prostě nechce a vyhovuje mi tento servis…až holt budu muset, tak budu vařit…ale je zajímavé, že dopoledne je všude plno mamin s kočárkama a vydrží být několik hodin venku bez toho, aniž by šly cokoliv vařit atd…tak pochybuji že každá tak vyvařuje…spíš bych řekla, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 16:56

A pro ty co neumeji cist tak jsem tady i napsala ze zadna takova slova jak vy pisete nepouzivam ;) takze je to zbytecne psat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii