Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
4.3.14 17:11
@Moňas.p píše:
To, ze jsem venku s ditetem neznamena, ze nevarim. Vareni zabere tak hodku- den ma hodin píše: Více

Přesně tak, vařím buďto ráno, nebo večer, když jde prcek spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
4.3.14 17:12
@fantagiroo píše:
No vidíte, každá znáte někoho, kdo nevaří…ale zrovna tyto osoby se tady asi nevyskytují, to mám smůlu:-)) Já jsem dříve vařívala o víkendech, ale ted se mi prostě nechce a vyhovuje mi tento servis…až holt budu muset, tak budu vařit…ale je zajímavé, že dopoledne je všude plno mamin s kočárkama a vydrží být několik hodin venku bez toho, aniž by šly cokoliv vařit atd…tak pochybuji že každá tak vyvařuje…spíš bych řekla, že ne.

vetsina maminek vari vecer kdyz hlida tatinek nebo kdyz dite spi…popr. rano rozchysta a na obed behem 20minut dodela…opravdu dite nesidim na prochazkach a aktivitach…holt je to jen o tom chtit a nehledat duvody proc to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 17:12
  • Citovat
  • Upravit
15924
4.3.14 17:13
@AngelikaO píše:
Myslis to na zakladatelku, ze? Ja se jen lekla, ze to je na me? :)

myslim zakladatelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
4.3.14 17:14
@alchien píše:
myslim zakladatelku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 17:14

Já se tím nechlubím, jenom konstatuji a odpovídám na otázky…myslím, že se na to tady některá ptala, tak jsem odpověděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 17:15

@fantagiroo a proc jite kazdy cely vikend u rodicu?

• Citovat
  • Upravit
505
4.3.14 17:19
@s-l-u-n-í-č-k-o píše:
Já vařím denně.
Protože
1. protože vařit umím :-) :jazyk:
2. mám mám doma 2letou cácoru, kterou bych jídlem z jídelny nekrmila ( ještě si toho užije dost až bude ve školce, škole…) 8o
3. nejsem líná
4. ráda jím s ostatníma u jednoho stolu ;)
5. mám radost když rodině chutná :hug:Pokud to někomu vyhovuje tak, že si chodí do jídelny, je to jeho věc.
Já bych se asi dost nudila, kdybych ani neuvařila.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: NAPROSTÝ SOUHLAS :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133

Protože nám to tak vyhovuje, nemusím se s ničím čuchtat a navíc vypadneme z města (bytu) pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
@KackaDoup píše:
@fantagiroo a proc jite kazdy cely vikend u rodicu?

protoze je jednodussi obtezovat varenim maminku nez si stoupnout ke sporaku :mrgreen: a a spon o vikendu se musi dite najist dopredu na cely tyden :mrgreen: omlouvam se ted jsem zla :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
4.3.14 17:20
@fantagiroo píše:
Protože nám to tak vyhovuje, nemusím se s ničím čuchtat a navíc vypadneme z města (bytu) pryč.

a to ti nevadi ze v ramci vlastni pohodlnosti zatezujes varenim nekoho jineho? rodice nemaji pravo si o vikendu vydechnout a zit svuj zivot? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.3.14 17:21

Taky vařím většinou večer. Malá už chodí do školky, ale je zvyklá na domácí jídlo, tam se sice tak nějak nají, ale jdeme ze školky a už se ptá co jsem uvařila, že má hlad. Stane se že jednou za čas třeba fakt lítám od čerta k ďáblu a neuvařím, rodina to v pohodě přežije, ale já sama jsem z toho nervní, protože jsem zvyklá aspoň na tu teplou polívku. Myslím že zakladatelky dcerka je ještě malá, ale časem až příjde do styku s jinýma dětma zjistí že některé maminky dokonce vaří a bude to vyžadovat taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.3.14 17:23
@fantagiroo píše:
Protože nám to tak vyhovuje, nemusím se s ničím čuchtat a navíc vypadneme z města (bytu) pryč.

Zvláštní přístup, ale když to vyhovuje oboum stranám, jen by mě zajímalo jak to budete řešit, až tu rodiče jednou nebudou :think:

• Citovat
  • Upravit
3596
4.3.14 17:32

Nevařím, nemám na to čas, ale jsem profesionál takže mám k vaření vztah a když by byl čas (až budu doma s děckem) tak by mě to i bavilo.

Jinak je to tady fakt hustý, diskuse s názvem kdo nevaří a na prvních čtyřech stránkách všechny příspěvky začínají větou: já vařím (jsem proto lepší člověk, matka- psáno mezi řádky).

Příspěvek upraven 05.03.14 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 17:34

@Big boss tak možná proto, že když je někdo doma, nemá honičku, tak to většina nechápe.. Dá se pochopit, ty co mají hodně práce nestíhají, to se nedivím..
Já zase nechápu, proč by měl být lepší člověk, je od přírody dáno, že se chce rodina dobře, kvalitně najíst, tak možná proto to hodně lidí nechápe, když někdo má možnost, že občas!!! něco nevytvoří a nechá se živit jinde…

Příspěvek upraven 04.03.14 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport