Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15924
4.3.14 19:15
@ncc1701 píše:
To jsou zase zavery v teto diskuzi.
Ja nevarim, ale neznamena to, ze to neumim nebo ze zereme pofidernosti z jidelen.
Varit umim, ale nemusim, protoze mam moderniho muze a ten se po praci rad odreaguje prave varenim. Nejradsi vari svickovou, rajskou a koprovku, umi knedliky, vyzna se, k cemu je dobry ktery maso. Na nakupy jezdi on, ja mu jen vozila kosik. Mame vlastni koreni, zeleninu ze zahrady, ryby chyta sam.
A jime spolecne. Fakt nezeru z polystyrenovyho papiru nad drezem a nepredavam detem myslenku, ze polotovary od nowaca jsou taky jidlo.

teda to mas super, fakt zavist :) takovych chlapu mezi nas vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 19:20
@ncc1701 píše:
To jsou zase zavery v teto diskuzi.
Ja nevarim, ale neznamena to, ze to neumim nebo ze zereme pofidernosti z jidelen.
Varit umim, ale nemusim, protoze mam moderniho muze a ten se po praci rad odreaguje prave varenim. Nejradsi vari svickovou, rajskou a koprovku, umi knedliky, vyzna se, k cemu je dobry ktery maso. Na nakupy jezdi on, ja mu jen vozila kosik. Mame vlastni koreni, zeleninu ze zahrady, ryby chyta sam.
A jime spolecne. Fakt nezeru z polystyrenovyho obalu nad drezem a nepredavam detem myslenku, ze polotovary od nowaca jsou taky jidlo.

Sikovnej chlap! :kytka: Jediny jidlo, ktery zvladne muj muz je losos na masle se salatem. (ale maslo uz si neprepusti, takze ho mame vzdy syrovyho, ale dite to miluje, tak mlcim a nerejpu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
4.3.14 19:23

@ncc1701 u nas taky vari hlavne manzel, ale ceska jidla vubec, omacky, knedliky, to uz musi byt na to fakt chut.. u nas je to sama ryze, ryzove nudle, maso v panvi wok, vyvary ze zeleniny a hlivy ustricne (polevka ramen), proste hodne asijske kuchyne, ale suroviny kupovane ve specialnich obchodech, vcetne sojovky.. ja mam zase rada italskou kuchyni, casto maso pecu, treba maso zabalene ve slanine (te co ma nejakych 95 proc. masa) a k tomu peceny brambory, salat z rukoly a balkanu.. polevky kremove.. a suroviny privezene primo z Italie, zrovna ted mi nasi privezli 5 kg spaget :D varit umim, nedavno jsem delala livance s tvarohem a domaci boruvkovou marmeladou, mnam :mrgreen: ale hlavne vari on, umi to lip, on to tak zvlastne kombinuje ty chute a bavi ho to.. a jime taky spolecne. Jo a o vikendech taky casto jime u nasich, trapne mi to neni, protoze nas mamka porad zve, protoze my ji to vzdycky poradne pochvalime a ji to dela dobre :mrgreen:

Edit: jeste se chci pochlubit, ze mam doma chlapa, co umi delat sushi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3487
4.3.14 19:26

Ty jo holky, zavidim :-) Můj umí akorát vajíčka, krupici a upéct kuře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.3.14 19:28

Moje sestra nevaří, neumí, nechce! Vaří její přítel, když je doma, když doma není, tak pro sebe si udělá nějaký polotovar a holce koupí skleničku příkrmu, případně jí uvaří mamka(bydlí o dvě patra výš)…mě se tento styl života nelíbí, já vařím normálně každý den, ráda vím, co jíme a hlavně co jí naše dcera…ale každého boj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.3.14 19:30

Já vařím ráda, když je kdy, za co a z čeho :) V poslední době jsem se dala trochu víc na pečení, pomazánky, atd. Jestli, zakladatelko, nevaříš vůbec, je to tvoje věc, ale chudák dítě, to fakt lituju. Jíst každý den přesolený polotovary :poblion: Přitom ty děti nejsou až tak náročné, i kdyby se jen vrazila ryba do trouby (práce na 5min) a k tomu brambory (10min oloupání, úklid bordelu, pak cca 20min se dělají samy a pak jen scedím). Sakum prdum za hodinu mám oběd. Chápu, že někdo nechce stát u plotny hodiny, dělat x prvkové menu, předtím ještě polívku..ale nenajít si blbou hodinu během dne, to je panečku ufrněnost. Važ si chlapa, kterýho máš, většina těch normálních by tě kopla do zadele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.3.14 19:32

@Norae píše

Chacha, to jsou zas super nazory :mrgreen:
@fantagiroo zatim dite teprve cekam, ale nevarim, nikdy jsem nevarila a ani se k tomu zatim nechystam, nesnasim to, nebavi me to a nevidim jediny duvod, proc bych se mela premahat. Tedy, casto pecu, to me bavi hodne, a varit i umim, co neumim, najdu si na netu, ale na to musim mit fakt naladu, knihy taky nectu jen proto, aby si lidi kolem me mysleli, ze jsem vzdelana, ale proto, ze me to bavi. Pokud by mel snad chlap pocit, ze tim nevytvarim dostatecnou rodinnou pohodu a sel by jinam, tak mi za to ani nestoji :mrgreen: az bude dite, uvidim, ale kdybych mela takovou moznost jako ty a dost penez, proc ne. Stejne dite pujde jednou do skolky, pak do skoly, tam bude chodit do nejakych 18 let, na vysce ho treba ceka menza. Tak mu holt doma nebudu davat sladkosti s karminem a bude :)

a dále:

*u nas taky vari hlavne manzel, ale ceska jidla vubec, omacky, knedliky, to uz musi byt na to fakt chut.. u nas je to sama ryze, ryzove nudle, maso v panvi wok, vyvary ze zeleniny a hlivy ustricne (polevka ramen), proste hodne asijske kuchyne, ale suroviny kupovane ve specialnich obchodech, vcetne sojovky.. ja mam zase rada italskou kuchyni, casto maso pecu, treba maso zabalene ve slanine (te co ma nejakych 95 proc. masa) a k tomu peceny brambory, salat z rukoly a balkanu.. polevky kremove.. a suroviny privezene primo z Italie, zrovna ted mi nasi privezli 5 kg spaget :D varit umim, nedavno jsem delala livance s tvarohem a domaci boruvkovou marmeladou, mnam :mrgreen: ale hlavne vari on, umi to lip, on to tak zvlastne kombinuje ty chute a bavi ho to.. a jime taky spolecne. Jo a o vikendech taky casto jime u nasich, trapne mi to neni, protoze nas mamka porad zve, protoze my ji to vzdycky poradne pochvalime a ji to dela dobre :mrgreen:

Edit: jeste se chci pochlubit, ze mam doma chlapa, co umi delat sushi :mrgreen:*

Tak je to fajn. Ty děláš jen to co tě baví a na co máš náladu a manžel dělá to ostatní. Když vám to tak dobře funguje, lze jen blahopřát. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Norae
4.3.14 19:38

@Kobliha51 ne, manzel dela taky jen to co ho bavi, jeho vareni bavi, to jsem psala, a ano, jelikoz delame kazdy to, co nas bavi, funguje nam to skvele, diky :)

• Citovat
  • Upravit
473
4.3.14 19:46

@Norae
téda sushi závidím těžce, tvůj muž je jak můj kamarád, to je taky takovej kuchař. Mají to rozdělený podobně se ženou, ona zase říká, že za něj pije pivo :lol: nebo cider. On se v tom vyložen vyžívá, ona nevaří vůbec, ale říkala, že umí, jen se jí nechce, proč by taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 19:47
@hBod píše:
Jsem zaostalej chlap, já bych ženskou která neumí vařit nechtěl, ještě horší je ženská líná vařit, podle mě vaření ( ne ohřívání nebo vaření polotovarů ) doma prospívá k rozvoji a hlavně ke stravovacím návykům dětí

Však to je správné. Kdyby každý uměl to samé, všichni byli stejně krásní a měli stejné názory, podle čeho bys vybíral? Každý preferuje něco, někdo vaření, někdo inteligenci, někdo krásu… Vždyť o tom to je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 19:48
@KackaDoup píše:
@evill nikomu nechci dokazovat ze neco dela spatne!!CHCI O TOM JEN DISKUTOVAT PROC TO TAK MA ATD

Ale já nemluvím k Tobě. Kromě přecitlivělosti i vztahovačná? Já taky vařím a jsem v této diskuzi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 19:49

@evill A co inteligentni krasavice, ktera umi varit? ;) I tyhle varianty existujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
4.3.14 19:49

Ahoj Zakladatelko, tak abych te uklidnila, ja nevařim taky jen o vikendu anebo když neni dobré jidlo, muj synek je od mala vybíravej, stejne jako manžel to neji a to nejii, a abych vařila pořád jen nejaky řizek a omáčku na jeden zpusob abych se zavdečila tak to by me mohlo. Vyhovuje me to maly jedl stravu s jidelny od roka a je zdravi. A navic tím uštřím mnohem vic než abych uvařila a vyhazovala jidlo, u nas to tak je, proste se navaři tak proste manžel zrovna nemá chut a pak to tam leži dva dny a nikdo to nechce rači si zajdu pro čerstve jidlo každy den, než jist dva dny stare a pořád stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.3.14 19:52

@Sepishka
tak to je ale taky menšinovej žánr :lol: a ještě je hodná a sexy, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 19:52
@Sepishka píše:
@evill A co inteligentni krasavice, ktera umi varit? ;) I tyhle varianty existujou

Jistě, jsem příkladem :mrgreen:. Primitivní chlap si ale nehledá inteligentní ženu (protože by se rozcházeli v názorech), škaredý zase žádnou modelku (protože by si možná nestačili) atd. atd. Každý hledá něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí