Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1356
4.3.14 21:16

Já doma vařím :D tedˇpojedem na dovču t :D ak to bude horší protu mladší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
4.3.14 21:16

Taky to s vařením nepřeháním…podle nálady a podle počasí…třeba když jsem nemocna a jsem doma tak vařím hodně ale jinak dělám raději jiné věci.. přítel to nevyžaduje, malýmu je 18 měs. - ten sní vždy 2 lžičky at uvařím co uvařím a tak vařím pruměrně 3× týdně. Ale každý at dělá jak mu to vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 21:18

Nevim, jestli jsem to neprehlidla, ale zakladatelky jsem se uz nekolikrat ptala, co si objednava za jidlo :-)

• Citovat
  • Upravit
1356
4.3.14 21:19

To máš pravdu každý posvém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
4.3.14 21:27

@Sepishka Kdepak sousedovic prdelacka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 21:29

@Niqitka Ahaaa, masopustni dozvuky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.3.14 21:35

@Sepishka Vem si, že v našich jsou to teda jesle, ale ve školce to vypadá stejně uvaří za cenu 75 korun na dítě snídani oběd svačinu. Nemají k tomu žádné dotace. čerstvou rybu mají 2-3 týdně. Je pravda, že je to vše vařeno centralně a rozváží se to, čimž jesle ušetří za kuchačku.
Vim, že v čr to možný neni i kvuli tomu, že čerstve potraviny nejsou v čr za normální cenu dostupné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
4.3.14 21:38

Hlasitá závist, vařím denně… :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 21:41

@annaei ano, to mas pravdu. Ale…Hodne dela taky kultura jidla, kterou tahle zeme nema, proto kdybys tady detem dala rybu a salat, tak stejne vetsina z nich ohrne nad tim nos, protoze na to vubec nejsou zvykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 21:46

@Sepishka proč? mě to přijde jako klasické jídlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.3.14 21:49

@Sepishka to chápu, mě samotný to co davají v jeslích memu synovi by dělalo problém sníst. Přitom už si myslim, že se aspon snažim vařit zdravě. Neumim dobře zpracovat zeleninu, nejsem zvyklá jíst moc ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 21:50

@kvaček Klasicky jidlo? Ja myslim, ze zrovna zeleninovy salaty jsou jedna velka bolest. Se zalivkama si tu nikdo nedela hlavu…Vubec sehnat v kramu alespon par druhu salatu je tezky- skoro nikdo to nekupuje…Zkus si dat v prumerny restauraci Cesara nebo Caprese a zasmej se, kdyz ti ten paskvil dorazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 21:52

@annaei Ja myslim, ze to je vsechno o zvyku. K dobrymu jidlu je taky potreba se projist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.3.14 21:55

@Sepishka Mě to chutná občas, ale uvařit to neumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 21:58

@annaei Internet je mocnej nastroj ;) Mimochodem kdyz jsme u tech frantiku. Ja jsem neodolala a koupila jsem si Escoffierovu kucharku, ale priznam se, ze tohle je level, na kterej jsem pro bezny vyuziti lina, Kazdopadne rikam si treba jednou…az bude nejaka specialni prilezitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí