Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.3.14 16:57

@fantagiroo ony taky nektere maji navareno dopredu nebo si vari vecer…ale kdyz je zenska sama s miminkem tak to chapu ze treba ani nevari…ale to ty nejsi ;)

• Citovat
  • Upravit
380
4.3.14 16:58

@fantagiroo hele moje mamka taky toho nikdy moc nenavarila.pres tyden obedy ve skole, studene vecere. o vikendu max treba kure, polivku ze sacku.ja se to nemela od koho naucit.az kdyz jsem poznala manzela, je dobry kuchar a ma rad i teple vecere.90% varil on, ale jak jsem s malou doma, varim ja. proste jsem se to postupem naucila. nekdy me to bavi (hlavne kdyz nemusim, nebo mam napad:) nekdy neba.jako dite jsem ale nijak netrpela a ve skole mi vzdycky moc chutnalo.haha:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 16:59

@fantagiroo tak ono to do sebe má nevařit.. mě samotnou to štve, že je venku pěkně, a musím rychlo, rychlo, musím pak pro malého po obědě do školky, nestíhám, tak jsem taky přemýšela o tom jídle..
No ale vaření u mě neni nějaké dvouhodinové.. udělám večer za 10 min lívancové těsto do ledničky, večer udělám polévku - 20 min a je navařené.. Třeba houbovou, zeleninovou.. Dneska jsem měla uvařené do 45 min, kmínová polévka nudle s mákem :mrgreen: Mám doma obě děti šli jsme o půl 11 ven a přišli ve 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 17:00

@bismarck moje maminka taky prd varila a desne me to stvalo, proto ja jsem jeji opak ;) chtela bych mit vic penez abych mohla mit vetsi vyber co varit…a nemusela pocitat ;)

• Citovat
  • Upravit
241
4.3.14 17:00
@fantagiroo píše:
No vidíte, každá znáte někoho, kdo nevaří…ale zrovna tyto osoby se tady asi nevyskytují, to mám smůlu:-)) Já jsem dříve vařívala o víkendech, ale ted se mi prostě nechce a vyhovuje mi tento servis…až holt budu muset, tak budu vařit…ale je zajímavé, že dopoledne je všude plno mamin s kočárkama a vydrží být několik hodin venku bez toho, aniž by šly cokoliv vařit atd…tak pochybuji že každá tak vyvařuje…spíš bych řekla, že ne.

Já bych řekla že ty co nevaří to nechtějí přiznat Ty jsi byla odvážná :palec:
a máš pravdu je dopoledne venku hodně mamin s dětičkama, nevím jak to mají ostatní ale já třeba vařím den dopředu navečer když hlídá tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 17:02

@Lucipe stejně.. večer a rychlá jídla.. V létě jsem dělala tka, že jsem si večer udělal třeba okurkový slat, obalila květák a dopoledne jsem uvařila jenon brambory a smažila před podáním- dá se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.3.14 17:02

@fantagiroo já taky téměř nevařím. Myslím, že jsme na tom, co se obědů týče, dost podobně. Večeře si teda s manželem vychystáváme většinou nějaký salát s kuřecím. Ale je fakt, že máme zaběhlou stravu a režim, který se opakuje a nevadí nám to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.3.14 17:04

Jenom musím napsat, že večeře nemíváme vyloženě teplé.. to máme i jenom nějaké chleby a nebo co zbyde z oběda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.14 17:04

@kvaček přesně :palec: žádné dlouhé vaření a v létě jíme hodně saláty a grilujeme i obědy a tak pro děti navařím třeba na dva dny a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 17:06

@Lucipe ale pripravujes stravu…ona ne ;)

• Citovat
  • Upravit
41283
4.3.14 17:07

Tak já se přiznávám, že nevařím…neumím to, nejde mě to, tak mě to ani nebaví :-(( mít peníze na „dovážené obědy“, tak do toho možná jdu, ale zase bych si asi napřed pořádně prověřila, kde co a z čeho vaří. Nicméně, to co jí malá se snažím hlídat. Je jí 8měsíců, takže jestli „vařím“, tak příkrmy zeleninomasové a ovocné, ale tomu se nedá říkat vaření. Začínám uvažovat o nějakém kurzu vaření, nikdy dřív jsem se vařit neučila, protože jsem nemusela a teď mi to chybí.
Ale chápu, že někoho nebaví dělat to co mu nejde, nebo ho to nebaví, takže když má prostředky a možnosti to nedělat, tak to nedělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 17:08
@fantagiroo píše:
No vidíte, každá znáte někoho, kdo nevaří…ale zrovna tyto osoby se tady asi nevyskytují, to mám smůlu:-)) Já jsem dříve vařívala o víkendech, ale ted se mi prostě nechce a vyhovuje mi tento servis…až holt budu muset, tak budu vařit…ale je zajímavé, že dopoledne je všude plno mamin s kočárkama a vydrží být několik hodin venku bez toho, aniž by šly cokoliv vařit atd…tak pochybuji že každá tak vyvařuje…spíš bych řekla, že ne.

To, ze jsem venku s ditetem neznamena, ze nevarim. Vareni zabere tak hodku- den ma hodin 24

• Citovat
  • Upravit
15924
4.3.14 17:08
@AngelikaO píše:
To je spis ostuda pro Tebe, že Tě živí maminka každý víkend, pravidelně..neber to rejpave, ale pripadala bych si jako vyzirka a budizknicemu..ale neurazim, jen mi to tak proste prijde :kytka:

nevim jestli je na miste se chlubit tim ze zatezujes a vyziras rodice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.3.14 17:10
@fantagiroo píše:

Tak je pravda, že než bych stála dvě hodinu u sporáku a ošidila tak syna o procházku, tak s ním jsem raději venku -1,5 hod. dopol. a 1,5 hod. odpol. někdy i dýl a vařím večer když malej spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
4.3.14 17:10
@alchien píše:
nevim jestli je na miste se chlubit tim ze zatezujes a vyziras rodice :oops:

Myslis to na zakladatelku, ze? Ja se jen lekla, ze to je na me? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí