Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
4.3.14 15:21

Dcera, které budou 3, baští dovezený oběd se mnou…to co já, extra jí nevyvařuji. O víkendech jsme většinou mimo domov, bud u našich nebo na chalupe a tam mám servis zajištěný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.3.14 15:21

Kdybych měla na rozhazování, tak to taky budu dělat.
Ale rozhodně ne z nějaké jídelny, ale z lepší restaurace, kde to nebude instantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
4.3.14 15:22

My se teda o víkendu chodíme najíst k našim :oops: nebo do restaurace, když jsme většinou na vejletě - choť nechce, abych stála půl dne u plotny, když máme konečně volno a já se nebránim :-D Vyjímečně usmažím řízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
4.3.14 15:22

@fantagiroo proč by tě měl někdo kamenovat a šup 7 uštěpačných poznámek. Co naděláš. Já vařím, ale proti zdejším kuchtičkám hooodně málo. Děti chodí do školky, my s manželem do práce. Až na mě se stravují v jídelně. K večeři máme většinou polévku (ty jediné umím skutečně vařit) nebo něco alá minutka. Vařit mě nebaví a neumím to. Ale umím jiné věci, tak se za to nestydím.

• Citovat
  • Upravit
16744
4.3.14 15:23

Je to každýho věc, ale chlapi mají rádi, když si mužou dát něco domácího, bud něco vařenýho nebo třeba pečenou bábovku, je to taková vuně domava :D chodit do hospody je fajn, ale já si ráda uvařím podle své chuti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
4.3.14 15:24

Nevařit vůbec? :think: to by mě nenapadlo…jako kolikrát nevařím denně, když máme jídlo z předešlého dne omáčky atd. Ale vůbec? Kolik to měsíčně stoji to objednávání? Da se na tom ušetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
4.3.14 15:24

Ja taky nevarim - kdyz nemam naladu nebo cas, tak se proste jdem naobedvat nekam ven.. ale jsme zatim bez deti. na druhou stranu, jednou (kdyz jsme se stehovali atd..) jsme chodili na hotovky kazdej den po dobu dvou tydnu a uz mi to lezlo krkem, nechutnalo mi a tesila jsem se, az si uvarim sama..(a to jsme ty hospody/restaurace stridali.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.3.14 15:25
@Šmouli88 píše:
Nevařit vůbec? :think: to by mě nenapadlo…jako kolikrát nevařím denně, když máme jídlo z předešlého dne omáčky atd. Ale vůbec? Kolik to měsíčně stoji to objednávání? Da se na tom ušetřit?

Da se usetrit. CAS. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Já to tak taky zatím dělám. Momentálně bych doma vařila jen pro sebe a to se mi fakt nechce. Takže přes týden chodím do školní jídelny pro oběd a o víkendu se vaří podle toho, jak má manžel směnu. Jinak jí totiž v práci. Malému se zatím vaří zvlášť, takže to zatím neřeším.

• Citovat
  • Upravit
1685

Ja nevarim kazdy den, mala obeduje ve skolce a ja s pritelem v praci. udelam obcas teplou veceri.Ale o víkendu varim vzdycky. Vareni mi nevadi ale pres tyden je to pro nas proste zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
@suik píše:
Já teda vařím, ale zoufale mě to nebaví, teda ne furt. Jednou za čas, když mám čas, tak i ráda peču, udělám něco složitejšího. Ale fut vyvařovat je opruz, tak to obchazim, kde to jde. Ted jsou deti ve škola a já pracuju doma a vaření mě vyloženě zdržuje :think:

nesnáším otázku co dnes vaříš k obědu, jako by to byla naprostá samozřejmost (tím nás trápila babička) a nesnáším ani diskuze „co dnes vaříte“.

o víkendu jdu radši s dětma na výlet a jíme v terénu, bud sendviče, nebo skočíme do restaurace.

Taky tak, možná je to tím, že už jako dítě jsem nesnášela otázku „co jsi měla k obědu“ Přišlo mi, že mojí mamku zajímá z celého dne jen oběd. I teď, když máme přijet na návštěvu se ptá, co má uvařit k obědu.

• Citovat
  • Upravit
7544
4.3.14 15:26

@fantagiroo teda ty to máš zařízeny :lol: mě osobně věci z jídelen moc nechutnaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.3.14 15:26

@fantagiroo No vidíš, a než jsem si přečetla úvodní příspěvek, tak jsem si položila otázku: „A takové vůbec existují?“. Nu, existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
4.3.14 15:27

No my mame sousedy, ti taky nevari. Kazdy ma svoje stravovani nekde venku… a taky maji kazdy sveho psychologa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
4.3.14 15:27

Já vařím tak na 2-3 dny. Vezmu si to v poledne a chlap večer až přijde z práce. K tomu i hustý polívky a nebo jídla z jednoho hrnce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí