Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
4.3.14 15:28

Neustále tady čtu různé diskuze maminek o vaření, jak každá vyvařuje, co vaří, recepty atd…a už mě to nebaví,
tomuto nerozumim, kdyz te to nebavi proc to ctes?? :think:

• Citovat
  • Upravit
7544

@74paja tak ja myslela, jestli to ma ze závorky já nevím za 50.- mamina kolegyně z prace si takhle objednává obědy i večeře pro 2 osoby a vyjde je to ani ne na 3 tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Já bych taky nechtěla vůbec vařit. :mrgreen: Vařím proto, že musím a musíme něco jíst, jinak je to vopruz. Respektive věčně něco vymýšlet je vopruz, to uvaření jako akt, už mi nějak extra nevadí. Dokud byl první kluk mimino a dělala pro něj jen „mimi-blaf“, tak jsem si brala taky obědy z jídelny. Teď už teda ne, přeci jen trochu koukám na to, co dítě (děti) jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133

Já jsem si to myslela, že sem vleze 90% těch co vaří a budou se strašně divit:-)) spíš mně šlo o to, zjistit jestli tady jsou takové co nevaří…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
4.3.14 15:30
@fantagiroo píše:
Já jsem si to myslela, že sem vleze 90% těch co vaří a budou se strašně divit:-)) spíš mně šlo o to, zjistit jestli tady jsou takové co nevaří…??

To víš, jsi výjimečný exponát a na ten je potřeba se podívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.3.14 15:32
@fantagiroo píše:
Ahoj holky, neustále tady čtu různé diskuze maminek o vaření, jak každá vyvařuje, co vaří, recepty atd…a už mě to nebaví, tak se chci zeptat, jestli jsou tady maminky co vůbec nevaří??? :-)) Tak já například nevařím vůbec, obědy si nechávám vozit z jedné jídelny, manžel chodí denně na menu do restaurace a večeře máme studené…kuchařinky, kterých je tady asi většina, mne ukamenují, ale to je jedno…:-))

Co už Tě nebaví? Číst, že někdo vaří? Tak to nečti a je klid ne? :lol:. Někdo nevaří a nechává si vozit obědy, někdo neuklízí a chodí mu domů uklízečka a někdo nepracuje a válí se celé dny doma. No a co? Každý podle svého gusta ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544

@fantagiroo mužů mi teda říct kolik stoji ten jeden oběd jen pro představivost. Jako občas by se to šiklo, ale mě vaření i baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
@CokeLady píše:
je to tvoje věc do té doby, než jídelnou krmíš i batole :nevim: je vrchol lenosti ani na mateřský neuvařit dítěti zdravý jídlo. ty si žer co chceš, když jsi líná. :* Zajímalo by mě, od kdy už jí dcera „jídlo“ z jídelny a do kdy jsi jí ohřívala skleničky…

drsne napsano ale holt je to pravda…varim vesmes kazdy den, kdyz uz nevim co aspon teplou polivku pro malou…proste jsem na rodicovske dovolene a pro me je dulezite, aby mela kvalitni jidlo a ne presoleny instantni bujon nebo presmazene rizky…netvrdim, ze travim u plotny cele dny, ale mala na kazdy den teple, kvalitni a domaci jidlo…kdybych byla sama tak to neresim, alt s deckem proste ne…zas tolik casu to nezabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
4.3.14 15:34

S manželem jsme oba v práci měli obědy z jídelny a lezlo to pěkně do peněz, navíc to bylo furt dokola to stejný a časem nám to,,hospodský,, jídlo lezlo krkem. Teď jsem doma a každý den vařím, jsem ráda za diskuze tipu co dnes vaříte a budete vařit, hodí se to pro inspiraci, vím co si udělám a min. polovinu ušetříme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@fantagiroo píše:

Moje švagrová třeba nevaří. O víkendech chodí k rodičům a tchánům, přes týden jí chlap v práci a ona z dovozu. Ale nevím jestli byste našli společnou řeč jen proto, že obě nevaříte… :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861

@fantagiroo já vařím, protože mě to baví a chutná. Jako úča mám obědů z jídelny po krk a malý dítě bych tím nekrmila. Chlap vaření nevyžaduje, naopak, nadává, že kvůli mně bude tlustej :mrgreen: O víkendech buď vaříme spolu, nebo když jsme na výletě, tak to jistí restaurace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.3.14 15:35

@CokeLady Přesně, to vymýšlení je to, co mě ničí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 15:36

:-))) vyjímečný exponát, to je dobrý! Na vulgární názory nereaguji, to si nechte do jiných diskuzí! Náhodou jídlo z této jídelny je super, mají velký výber na každý den, žádný blafy…jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
4.3.14 15:37

Je jasny ze temer nikdo nebude denne nedsene stat u plotny…ale ja se o sve mile vcetne sebe staram a tak bych jim nedokazala davat nic o cem nevim co tam je…a neverim ze tam kde beres je to zdrave jidlo dnes a denne…a triletakovi bych to nedala ani za nic ;)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.3.14 15:38

Já vařím každý den, když jo nestíhám, tak alespoň tu polívku, jídlo z jídelny bych možná pozřela já, ale dětem bych to necpala a manžel by mě s tím asi poslal někam :think:.Kamarádka taky nevaří, ona teda říká že vaří, ale tak asi trochu má pravdu, nakoupí si polívky v pytlíku, nějaké polotovary a pak to uvaří :) Každý podle svého gusta ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii