Co uvařit z tresky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smutná
31.3.11 11:47

Co uvařit z tresky?

Maminky co můžu udělat z aljašské tresky z filet,aby to mohl i prcek?Nemám doma žádnou zeleninu.díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9299
31.3.11 12:49

Ahoj nejsem maminka,ale ráda vařím a podle mě podle toho kolik je prckovi,ze začátku bych vyskoušela jen tresku upéct na másle na pánvi a nebo v troubě,jestli ti prcek bude rybičku vůbec papat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
31.3.11 12:56

Pokud se jedná o filé z tresky, nebývá moc kostí, tak my máme moc rádi rybu zapečenou se zeleninou, smetanou a sýrem. Záleží, kolik dítěti je. Já k tomuto používám filé platýze, lososa a tresky, ještě kontroluju, ale při této úprave(ve smetaně) se špatně vybírají případné kůstky.
Rybu krátce opeču na másle, dám do pekáčku, kde mám už předvařenou zeleninovou směs s hráškem a kukuřicí, pokladu na to rybu, zaleju smetanou(lepší je šlehačka 33 procent, ale jde i z 12 procentní smetany), dám odkryté do trouby asi na deset minut, potom vytáhnu, zasypu sýrem, zapékám dalších deset minut.

Vím, že píšeš, že nemáš zeleninu, ale kdyby se chtěl někdo inspirovat :mrgreen: Jinak bych tu rybu opekla na másle a podusila(podlila vývarem) a dala s bramborovou kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
31.3.11 13:26

Ahoj, my děláme rybičky pečené a to tak, že na másle osmahnu cibulku, pokud je pórek, tak ho přihodím na máslo a tento základ dám do pekáčku, na to zmrzlou osolenou jakoukoliv rybu a dám péct, tesně před dopečením přeliju kysanou smetanou s rozkvrdlaným vajíčkem a dopeču. Na talíři pak pro děti dozdobím obrázkem z kečupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
31.3.11 19:15

delam tresku na pekacku s provensálským korenim, az je trosku opecena naskladam kolecka rajcat, olivy a nakonec zapect syr. Jí to i náš malej, záleží na tom kolik malýmu je a na jake jidlo je zvyklej

• Citovat
  • Upravit
xaver
2.8.11 12:34

Líbi se mi ten recept se zeleninou a smetanou. Jen se chci zeptat, zda máte tu tresku mraženou nebo čerstvou? a zda tu mraženou před tím opečením na másle nejdříve rozmrazujete nebo ji tam dáváte rovnou? Omlouvám se pro mnohé za stupidní dotaz, ale přece jen moje kuchařské schopnosti jsou dost omezené..

• Citovat
  • Upravit
kilerbucek
23.5.12 12:38

Chcete Rybu : ZKUSTE ! :D

ahoj ja pecu rybicky , tak ze je necham pect na na oleji v troubje zhruba 10 min a potom je posipu: sírem ,nekdy dam i ředkvicky nakrajene na platky a vsem to velice chutna :D obcas davam i prilohu : jako brambor s maslem a okurky .Ale jestli si nevite rady tak se kouknete do nejake VIP kochařky nebo z tohoto netu muzete neco skusit. :D tak AHOJ ! :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko