Kaše před nebo po koupání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kaše před nebo po koupání
Ahoj, za týden bude synovi 8 měsíců a začneme zavádět kaši k večeři. Jen nevím, zda ji dát před koupáním nebo vykoupat a pak k večeři kaši. Do teď je to koupání, pak kojení a spánek. Jak to děláte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já dávám kaši před koupáním.Pak si ještě chvilku hrajem ale ne moc aby byla v klidu a potom koupeme nakojíme a jdem spinkat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdyz sem jeste kojila tak to bylo jak pises,ale s prvni kasi sem to obratila vzdycky se u toho totiz tak zamazala ze to mela az a za usima ![]()
takze kase,koupani a spat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je 6 měsíců a kaši dávám až po koupání, ale naše Elis jí hezky, takže má max špinavou pusinku a tu ji ošplouchnu v umyvadle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaší před koupáním.Když jsem dávala kaši těsně před spaním tak vyváděla,asi jí to tlačilo v bříšku nebo nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem kaši kolem šesté hodiny k večeři… koupat se šel v půl osmé a kolem té osmé si dal ještě lahvičku mlíka.
Po kaši byl vždycky tak ulepenej, že bych ho pak mohla koupat znovu ![]()
- Citovat
- Upravit
My to máme taky tak jako holky… cca v 18-18,30 kaše na lžičku, potom koupání, trochu hraní a cca ve 20 mlíko a spát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já dávala kaši až od cca 9 měsíce, dřív ji nechtěl a to jsme najeli rovnou na lžičku, ale u tak malýho prcka bych klidně nechala lahvičku ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my dávali kaši ze začátku po koupání, protože když jsme s ním manipulovali po kaši, blinkal. Kaši teda od začátku lžičkou, mimochodem, ale taky až někdy od 8. měsíce
No a polsední asi měsíc (cca od 15 měsíců) jsme to obrátili, za prvé už neblinká a za druhé ho koupání děsně baví a je pak tak rozparáděnej, že přitáhnout ho na židličku do klidu je skoro nemožné. Takže máme kaši a pak koupání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokud prcek kasi jedl,tak jsem davala vzdy az po koupani,ale on jedl hezky a upatlanej nikdy nebyl.Ale nekdy po roce mi ji prestal jist a tak od te doby dostane veceri kolem 18 hodiny,pak se jde v sedm koupat a pred spanim dostane jeste mleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po koupání jsem dala asi dvakrát a nikdy více mohl se jít koupat znova
takže ted dáváme před koupáním po koupání se nakojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si musí každý přizpůsobit svým potřebám a potřebám prcka. Před koupáním nám by blinkal a navíc ve vaně trochu řádí, takže by po koupání měl zase hlad.
My dáváme po koupání - hustou kaši z dudlíku - má to jako rituál ke spánku, já mu u toho zpívám ukolébavku
, on jí vypije a okamžitě krásně usne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce. Tak já zkusím kaši nějak okolo té 18 hodiny, pak koupání (stejně koupeme až okolo půl osmé) a před spaním ještě kojení. Je fakt, že tím kojením se pěkně uklidní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kaši dávaly vždycky po koupání,krmila jsem jí radši sama lžičkou
ale brala jsem to podle sebe,mě by bylo ve vaně s plným břichem taky špatně ![]()
- Citovat
- Upravit