Kaše před nebo po koupání?

261
31.3.11 08:59

Kaše před nebo po koupání

Ahoj, za týden bude synovi 8 měsíců a začneme zavádět kaši k večeři. Jen nevím, zda ji dát před koupáním nebo vykoupat a pak k večeři kaši. Do teď je to koupání, pak kojení a spánek. Jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
31.3.11 09:04

Ahoj já dávám kaši před koupáním.Pak si ještě chvilku hrajem ale ne moc aby byla v klidu a potom koupeme nakojíme a jdem spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
31.3.11 09:04

kdyz sem jeste kojila tak to bylo jak pises,ale s prvni kasi sem to obratila vzdycky se u toho totiz tak zamazala ze to mela az a za usima :roll:

takze kase,koupani a spat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
31.3.11 09:15

Nám je 6 měsíců a kaši dávám až po koupání, ale naše Elis jí hezky, takže má max špinavou pusinku a tu ji ošplouchnu v umyvadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.3.11 09:16

Já dávám kaší před koupáním.Když jsem dávala kaši těsně před spaním tak vyváděla,asi jí to tlačilo v bříšku nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.3.11 09:17

Dávala jsem kaši kolem šesté hodiny k večeři… koupat se šel v půl osmé a kolem té osmé si dal ještě lahvičku mlíka.
Po kaši byl vždycky tak ulepenej, že bych ho pak mohla koupat znovu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106
31.3.11 09:19

My to máme taky tak jako holky… cca v 18-18,30 kaše na lžičku, potom koupání, trochu hraní a cca ve 20 mlíko a spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
31.3.11 09:19

Vy dáváte kaši lžící?tak to už se stydíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.3.11 09:23

No já dávala kaši až od cca 9 měsíce, dřív ji nechtěl a to jsme najeli rovnou na lžičku, ale u tak malýho prcka bych klidně nechala lahvičku :wink:

• Citovat
  • Upravit
27305
31.3.11 09:26

Tak my dávali kaši ze začátku po koupání, protože když jsme s ním manipulovali po kaši, blinkal. Kaši teda od začátku lžičkou, mimochodem, ale taky až někdy od 8. měsíce :-) No a polsední asi měsíc (cca od 15 měsíců) jsme to obrátili, za prvé už neblinká a za druhé ho koupání děsně baví a je pak tak rozparáděnej, že přitáhnout ho na židličku do klidu je skoro nemožné. Takže máme kaši a pak koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
31.3.11 09:32

Dokud prcek kasi jedl,tak jsem davala vzdy az po koupani,ale on jedl hezky a upatlanej nikdy nebyl.Ale nekdy po roce mi ji prestal jist a tak od te doby dostane veceri kolem 18 hodiny,pak se jde v sedm koupat a pred spanim dostane jeste mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
31.3.11 09:49

Po koupání jsem dala asi dvakrát a nikdy více mohl se jít koupat znova :mrgreen: takže ted dáváme před koupáním po koupání se nakojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.3.11 09:58

To si musí každý přizpůsobit svým potřebám a potřebám prcka. Před koupáním nám by blinkal a navíc ve vaně trochu řádí, takže by po koupání měl zase hlad.

My dáváme po koupání - hustou kaši z dudlíku - má to jako rituál ke spánku, já mu u toho zpívám ukolébavku :srdce: , on jí vypije a okamžitě krásně usne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
31.3.11 10:06

Děkuji za reakce. Tak já zkusím kaši nějak okolo té 18 hodiny, pak koupání (stejně koupeme až okolo půl osmé) a před spaním ještě kojení. Je fakt, že tím kojením se pěkně uklidní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
31.3.11 10:20

Já kaši dávaly vždycky po koupání,krmila jsem jí radši sama lžičkou :lol: ale brala jsem to podle sebe,mě by bylo ve vaně s plným břichem taky špatně :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko