Co vaříte batolatům?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@lusis píše:
Ahoj,dáváte někdo ještě ve 20 ti měsících dětem UM nebo kaše do lahvičky?a když ne,tak co děláte dětem k večeři?díky za odpověď
ne, v tomto věku se krmil sám lžící. dělala jsem většinou husté zeleninové polévky zahuštěné nějakou obilninou nebo nudlemi. případně chleba s pomazánkou, zeleninový salát, míchaná vajíčka. Zkrátka to, co my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no dcera jí přes den taky sama,hodně polívky a omáčky,akorát na večer je naučená na lahev.
- Citovat
- Upravit
@lusis píše:
no dcera jí přes den taky sama,hodně polívky a omáčky,akorát na večer je naučená na lahev.
Známých dvojčata, maj přes tři roky, pijou mlíko z lahve pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lusis píše:
Večer dcera usíná v posteli s flaškou UM, takže ano, UM dávám do flašky, kaše nejíme.
- Citovat
- Upravit
Synovi je teda trochu míň - 17 mesíců, ale UM do flašky dostává ráno a večer a plánuju mu ho nechat tak do dvou let, pokud ho bude chtít. I když večerní už docela často nevypije, takže to asi zruším dřív. Kaši moc nechce, ale občas mu jí večer udělám - když to není častěji než 1× týdně tak se obětuje a sní to (krmím ho lžičkou, nemám zatím nervy na to nechat ho jíst tekutější věci samotnýho). Na kaši u nás většinou dojde když jsem celej den v čudu a nestihnu nic kloudnýho uvařit, tak sáhnu po kaši, je to rychlovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jsem rada,ze nekdo je na tom jako my…synovi bude 17m.,rano mleko z lahve,vecer pred spanim kasi z lahve.Ted jsme zacali jist vecer kasi lzickou-podari se to jen nekdy-kdyz je unaveny nebo nema naladu,skoncime zase u lahve.Ale neresim to,casem se to vsechno srovna.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, já měla za to, že batole má dostávat stále aspon 500ml mléka denně, takže já dávám dcerce sunar do flašky ráno a večer 250ml a je moc spokojená a zvyklá. Ráno po probuzení je její první věta sunar Alička:-) A večer po večerníčku už se zase těší na svůj sunárek. Nevidím na tom nic špatného? ![]()
Přes den jí samostatně lžičkou běžnou stravu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špenát s těstovinama. Já do toho dávám i trojúhelníček sýra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,dáváte někdo ještě ve 20 ti měsících dětem UM nebo kaše do lahvičky?a když ne,tak co děláte dětem k večeři?díky za odpověď