Co vás nejvíce zabavilo na svatbě?

20BezeJmena02
28.8.25 14:03

Co Vás nejvíce zabavilo na svatbě?

Ahoj,
opět přicházím (pro některé) s kontroverzním tématem. Zajímalo by mě, co jste měli jako zábavu na svatbě popřípadě, co byla jako zábava na svatbě tam, kam jste dostali pozvání.
Mám vybrané nějaké zábavné aktivity spíš modernější jako např. dopisy do lahve, svatební kvíz, židličkovanou, házení kytice, sundávání a házení podvazku, otisky prstů na strom se jménem, hru kdo by spíš, atp. Zároveň nechci nic typu fotokoutek nebo tombola, protože to prostě nikdo na svatbě sám od sebe nezačne a člověk musí pořád chodit a všem to dokola opakovat.
Nemám tušení, co je dneska moderní, byla jsem na svatbách, kde zábava krom tancování nebyla žádná. Budu ráda za doporučení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2725
28.8.25 14:08

Naposled, co jsem byla na svatbách, tak krom toho, co si zmínila se lidem líbil svatebni kocar, jedni tam meli pro hosty prezentaci fotek od detstvi napric vztahem s komentarem, to se mi líbilo, fotek meli akorat a vtipný komentar k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
28.8.25 14:10

Ono kdyz to vezmes zábava na svatbách je pořád podobná, nic uplne originálního jsem nikde nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
28.8.25 14:20

Hlavne ne 10 her, kde se jen tahaji penize z hostu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.8.25 14:32

Líbily se mi vždy svatební noviny, fotokoutek - měli jsme Instax a hosty bavilo že ta fotka je hned a mohli si jednu vzít i domů hned. Ne házení kytice ale stříhání stužek, kdy místo kytice je třeba prosseco a může se zapojit kdokoliv ne jen nezadané slečny. Přijdou mi hezké vzkazy do lahve, doma jsme si je s manželem pak pročítaly a u některých se pěkně nasmály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
28.8.25 14:38

Instax a k tomu prázdnou knihu, do které se nalepi fotky a dopise vzkaz + různý nalepky k tomu a rekvizity k focení.

Společnou fotku novomanzelu a velké plátno a barvy a štětce a plátno rozdělit na několik částí a určit kdo co bude malovat.

Svatební kočár. Na tác s panáky dát i panáky jen s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.25 14:41

Nejlepší je tam mít deskovky, hrací fotbálek, xxl jengu (pokud to je na zahradě), šipky (jde z toho vymyslet turnaj) atd. - zabaví se každý podle svého gusta…
Na velký zahradě je dobrý udělat improvizovaný minigolf..

Rozhodně za mě ne žádný nucený společný hry, kdy všichni musí naráz hrát jednu hru.
Dále se nám neosvědčilo žádné chalstaci hry (chlastaci štafety) - byli jsme svědky, kdy se díky tomu dost lidí akorát opilo dřív než se setmělo a bylo to trapné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.25 14:43

Já musím říct, že jsem na svatbě nejvíc ocenila stůl, kde byly pastelky, fixy, nůžky a papíry.

Kdyby tam k tomu byly ještě nějaká očička a samolepky atp., bylo by to ještě lepší.

(Pokud budou děti)

• Citovat
  • Upravit
4201
28.8.25 14:55

Myslím, že dobrý nápad nejsou hry, při kterých se chlastá nebo se vybírají peníze.

A hlavně všechno s mírou. Moc dlouhých společných her bude ve výsledku nudné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
28.8.25 15:03

Koupili jsme maxi jengu a byl to velký úspěch. Zapojil se, kdo chtěl a bylo to super. Máme ze hry i skvělé fotky. Nesnáším klasické svatební hry, trapný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
28.8.25 15:04

My měli fotokoutek a hru svatební kočár, jinak sme žádný extra program nedělali, byla hostina, pak hudba a tancovalo se na parketu. S tim si vetsina vystačila, pro deti byl pak extra koutek s hrama, malováním atak. Nikdo nechce celý večer hrát nějaké připravené hry a dodržovat program :nevim: lepsi nechat volnou zábavu, at si každý zatancuje, popovídá atak. Nejhorší jsou hry kde hraje par lidi a většina kouká a to, kde se z hostu tahají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
28.8.25 15:19

My měli kouzelníka, nejprve měl vystoupení s námi, a potom chodil mezi stoly, a ukazoval různé triky přímo hostům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
28.8.25 15:38

My jsme měli svatební kočár a svatební kvíz, pro děti stůl, kde byly pastelky, fixy, hry… Neměli jsme živou hudbu, ale playlist reprodukovane jsem sestavila z různých zanru a hodně se tančilo. Měli jsme padesát lidí, všichni se znali, takže zábava plynula sama…

• Citovat
  • Upravit
20BezeJmena02
28.8.25 15:48

@Tarena chtěla jsem max. vybírání do lodičky. Nikoho nenutím, aby nám něco dával ale vždy je aspoň slušnost zaplatit za sebe.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
28.8.25 15:51
@20BezeJmena02 píše: Více

Prosím? Ty někoho zveš a očekáváš, že zaplatí?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný