Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Není to snad úplně jedno a každého věc? Vy řešíte takové blbosti…co se hodí, co se nehodí…je to váš den…
To je vaše věc. Já mám báječného tátu, takže pro mě je to něco nepředstavitelného. Spíš to bude záležet na vztazích v té rodině ![]()
Můžu se zeptat jaký je k tomu důvod? Nebo je to nový trend?
@kavenka píše: Více
Z moji strany tam neni vrely vzrah k otci, nemam pocit že by se o me nekdy extra staral, on má samozřejmě naprosto opacny nazor. Byt ho mam rada, tak mam pocit ze by to bylo z me strany jen divadlo nebo ústupek aby nebyl dotceny nebo mu to neublizilo.
Já sem šla s budoucím manželem, nikdo na mě nečekal
jinak tatovi to bylo úplně fuk, ten byl spíš rád, že nemusí být středem pozornosti. Nijak jsem nevysvětlovala a hlavně nic před nikým neobhajovala, prostě jsem řekla, co po kom očekávám (ono toho moc nebylo) a nikdo neprotestoval ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja to teda vnímám tak, ze to, ze nechceš, aby tě vedl, je divadlo.
Vedl mě tatínek. To bych mu neudělala abych to od něj nechtěla. Byl to milující tatínek, na rozdíl od chladné matky.
Manžela jako úplného sirotka doprovodila nejstarší sestra.
Prosím, zajímají mez příspěvky žen, které si zvolily jinou formu příchodu k oltáři, než je tradiční předávání ženy otcem ženichovi.
@Maddie764 nevíš co za tím je, nesuď.
@Anna766 jsem ráda, že máš dobrý vztah s otcem. Já chci najít řešení, které pro mě nebude na sílu, ale zároveň tím otci neublížím.
@Catalina123 píše: Více
Tohle je super nápad! Zkusím to navrhnout partnerovi, ale myslím, ze on se spíš těší na ten moment překvapení před oltářem.
@Anonymní píše: Více“Nesuď” si napiš na čelo, až půjdeš k oltáři sama a všichni na tebe budou čučet jak péra z gauče. Třeba to pomůže se vyhnout šuškandě.
A je to vůbec reálné ten moment překvapení? My měli svatbu v kostele, takže tam by to bývalo asi šlo (i když jsme se sešli, viděli a řadili před), ale co jsem byla na občanských obřadech, tak bezprostředně před sňatkem ještě probíhala kontrola dokladů s matrikářkou, kdy snoubenci seděli/stáli vedle sebe.
Co takhle hrát na to, že nechceš být objekt, který si mezi sebou předávají dva chlapi, ale že jsi prostě samostatná svéprávná a nezávislá žena, a proto půjdeš sama?
Nemyslela jsem to zle.
Asi bude dnes běžnější že snoubence nevede nikdo a přijdou spolu. Bude třeba se na tom včas domluvit, aby pak na místě nebylo nějaké nedorozumění.
@Maddie764 píše: Více
Zase to není třeba takhle dramatizovat, ne?
Za mě, pokud chceš jít sama a být středem pozornosti v tu chvíli ty, tak v tom nevidím problém. Nechápu komentáře typu: “To není tradice…” nebo “Chudák táta”, atp. Je to tvůj den a udělej si ho podle sebe.
Ahoj,
Vím, že je tradice že nevěstu dovede k oltáři otec. Šla jste některá uličkou sama a otec čekal před oltářem spolu se zbytkem nejbližší rodiny?
Neurazil se? Jak jste to vykomunikovali?