Co vás přimělo změnit UM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.7.22 08:40

Co vás přimělo změnit UM?

Zdravím,
Chci se zeptat díky čemu jste řekli a dost změníme UM? Mám dceru na Kendamilu že začátku úplně v pohodě ale poslední dobou se mi zda že jí dělá problém dojít si na velkou a že jí bolí bříško.. probiotika má, teď druhy den zkoušíme espumisan a suchý teplo tak nevim 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22830
13.7.22 08:42

@TaNeznama115 a řešila jsi to s lékařem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
13.7.22 10:18

Syna vzdycky UM ucpalo, zabetonovalo, tak jsem zkusila dalsi. Sedlo az asi páté zkousene, pak uz nebyl zadny problem. Dcera zacinala na Kendamilu, ale strasne ji po nem škručelo v brise a vyrazne vic ublivala, takze dostala to, co vyhovovalo synovi a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.22 10:34

@Janadel mohu se zeptat co jste zkoušela a co nakonec vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
13.7.22 11:11

Mel postupne Nutrilon, Nutrilon na koliky, Hipp, pak nejakou tu DM znacku a nakonec Sunar Premium. Po nem pak uz kakal paradne, skoro jako kojenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
13.7.22 12:15

U nás teda zácpa po Hippu, přešli jsme na Kendamil a dobrý. Když je dítě po UM zacpané, tak bych změnila, není důvod kojence trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.22 13:42

@Serpentini mám právě první a ještě jsem se pohádala s doktorkou na pohotovosti protože mě nařkla že jsem další máma co kupuje nějakou levnou sračku (kendamil) a pak se divím že malou bolí břicho … potom se mě ještě zeptala jestli holku nebojí břicho jsou ji 2 měsíce na to už jsem jí odpověděla že to mi ta malá fakt neřekla … ať se ji zkusí zeptat ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
13.7.22 17:17
@TaNeznama115 píše:
@Serpentini mám právě první a ještě jsem se pohádala s doktorkou na pohotovosti protože mě nařkla že jsem další máma co kupuje nějakou levnou sračku (kendamil) a pak se divím že malou bolí břicho … potom se mě ještě zeptala jestli holku nebojí břicho jsou ji 2 měsíce na to už jsem jí odpověděla že to mi ta malá fakt neřekla … ať se ji zkusí zeptat ona

To je kravina. Nám to dělal Hipp, znám lidi kteří zkusili třeba čtyři mléka než jim jedno sedlo. Dítěti může nesednout jakékoliv mléko, každý má jiné zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová