Co večer k jídlu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co večer k jídlu?
Ahoj maminky, prosím o radu a zkušenosti. Dcera (8měsíců) je kojena a má příkrmy během dne. Vše v pořádku, jen již zhruba měsíc se v noci budí každé dvě hodiny. Do té doby spala krásně +- od 20.00 do 24.00 a pak až do rána do cca 7.30. Takže jsme čekali zda se to nezlepší, a teď už jsme zkusili koupit Nutrilon Pronutra 2 Good Night s tím, že už jí mateřské mlíčko nestačí. Ovšem toto jí evidentně nechutná, nechce ho a stejně došlo na MM. Máte zkušenosti s něčím podobným? Co Vašim miminkům chutnalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dala bych jí normálně kaši. Třeba hodinku před spaním, pak na uspání dokojit a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holkám chutnalo Mlíčko s kaší. Tehdy to dělalo jen Nestlé, ale už je to pár let zpátky, tak bude jistě větší nabídka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak zavádění UM v době kojení v tomto věku mi přijde zbytečné. Pokud MM nestačí, lze už krásně nahradit příkmem. Pokud chceš ještě chvíli kojit, tak po jídle nebo mezi nakoj jakoby na žízeň, zachovej večerní uspávací a ranní probouzecí kojení a nemusíš mít obavy, že se ti zbytečně odstaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste kaši (rýžová, pohanková, krupicová,…). Ale můžou jí růst zuby a kaše, či jiné jídlo Vám bude stejně naprd
.
- Citovat
- Upravit
Já jsem včera dala klukovi bramborák/cuketak
… Samozřejmě minimum koření, je mu 9m, ale od konce 4m je na prikrmech a UM…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak bych taky zbytečně nedávala UM, ale kaši, jak už psali holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono tohle časté buzení vůbec nemusí být hlady, zkrátka se vzbudí a umí se uklidnit jen prsem. V 9 měsících syna jsem byla jak matoha, budil se co hodinu, vyřešil to až odstav. ![]()
Já bych zkusila kaši, ale spíš by mohlo pomoct cíleně zkrouhnout počet kojení, nabízet vodu, oddalovat, aby alespoň nějaká kojení vypadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám domácí rýžovou kaši s banánem, pak za hodinku ještě nakojim. Budí se cca 5× za noc. Tohle je takový blbý období, kojený děti se prostě takto budí. Dcera byla to samé, zlepšilo se to, až když jsem uplně přestala kojit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak kolem toho 8. měsíce to většinou dělají kojené děti. Mé dcery to na mě také zkoušely. S první jsem nevěděla, 3 měsíce jsem trpěla, než jsem ji přestala kojit v noci. U druhé už jsem věděla, po týdnu jsem se,,odstěhovala" do obýváku a nevstávala k malé a od té doby spí celou noc
.
- Citovat
- Upravit