Co večer k jídlu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
28.7.17 12:49

Co večer k jídlu?

Ahoj maminky, prosím o radu a zkušenosti. Dcera (8měsíců) je kojena a má příkrmy během dne. Vše v pořádku, jen již zhruba měsíc se v noci budí každé dvě hodiny. Do té doby spala krásně +- od 20.00 do 24.00 a pak až do rána do cca 7.30. Takže jsme čekali zda se to nezlepší, a teď už jsme zkusili koupit Nutrilon Pronutra 2 Good Night s tím, že už jí mateřské mlíčko nestačí. Ovšem toto jí evidentně nechutná, nechce ho a stejně došlo na MM. Máte zkušenosti s něčím podobným? Co Vašim miminkům chutnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
28.7.17 12:55

Dala bych jí normálně kaši. Třeba hodinku před spaním, pak na uspání dokojit a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
28.7.17 13:01

Holkám chutnalo Mlíčko s kaší. Tehdy to dělalo jen Nestlé, ale už je to pár let zpátky, tak bude jistě větší nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.17 13:07

Jinak zavádění UM v době kojení v tomto věku mi přijde zbytečné. Pokud MM nestačí, lze už krásně nahradit příkmem. Pokud chceš ještě chvíli kojit, tak po jídle nebo mezi nakoj jakoby na žízeň, zachovej večerní uspávací a ranní probouzecí kojení a nemusíš mít obavy, že se ti zbytečně odstaví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318
28.7.17 13:08

V 8 měsících bych už dala k večeři kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.7.17 13:13

Zkuste kaši (rýžová, pohanková, krupicová,…). Ale můžou jí růst zuby a kaše, či jiné jídlo Vám bude stejně naprd ;).

• Citovat
  • Upravit
1648
28.7.17 13:19

Já jsem včera dala klukovi bramborák/cuketak :mrgreen:… Samozřejmě minimum koření, je mu 9m, ale od konce 4m je na prikrmech a UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
28.7.17 13:20

Jinak bych taky zbytečně nedávala UM, ale kaši, jak už psali holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
28.7.17 14:11

Ono tohle časté buzení vůbec nemusí být hlady, zkrátka se vzbudí a umí se uklidnit jen prsem. V 9 měsících syna jsem byla jak matoha, budil se co hodinu, vyřešil to až odstav. :nevim:

Já bych zkusila kaši, ale spíš by mohlo pomoct cíleně zkrouhnout počet kojení, nabízet vodu, oddalovat, aby alespoň nějaká kojení vypadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
28.7.17 14:29

Dělám domácí rýžovou kaši s banánem, pak za hodinku ještě nakojim. Budí se cca 5× za noc. Tohle je takový blbý období, kojený děti se prostě takto budí. Dcera byla to samé, zlepšilo se to, až když jsem uplně přestala kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.7.17 16:21

Děkuji všem za rady. Moc a moc :), zkusím kaši a uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.7.17 18:58

Jinak kolem toho 8. měsíce to většinou dělají kojené děti. Mé dcery to na mě také zkoušely. S první jsem nevěděla, 3 měsíce jsem trpěla, než jsem ji přestala kojit v noci. U druhé už jsem věděla, po týdnu jsem se,,odstěhovala" do obýváku a nevstávala k malé a od té doby spí celou noc ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko