Co vlastně chce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.1.13 09:54

co vlastne chce

Ahoj všem, začnu tak že před ditetem bylo vše v pohode, i po sex. strance po porodu to bylo horší a horší, manžel chodil a snažil se vše pro mě dělat ja nemela na to ani myšlenky měla sem težky porod a ani chut, chtěl se vratit do toho co bylo před tím než přišlo dítě, jenže to už boužel nejde, tedka budou malemu dva roky a ja mužu říct že se moje telo dostalo zpatky do puvodního stavu před otehu, jenže co manžel se chova lhostejne vždy chtěl abych mu udělala překvapení v pradle to mě říkal že se ho nezbavím když ed vše ma s..e na to a řekl že o to nestojí proč? copak nemuže se chovat normalne.Ted mě to všechno vrací zpátky proč to tak je? ptám se sama sebe

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
6.1.13 09:57

A ptala jsi se i jeho? proč to tak je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
6.1.13 10:11

No já nevim no, ale co jsme se setkala s holkama, tak jsme na tom všechny skoro stejně. před těhu vše ok.sex každej, mazlení atd atd.po porodu seš utahaná, nevyspalá a jiné. večer padneš na držku a jsi ráda, že jsi ráda. je uraženej, že když chtěl on tak ty jsi nechtěla. Ted chceš pro změnu zase ty a on nehce. naschváli. Sedněte si a promluv te si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
6.1.13 10:13

Na jendnu stranu, co čekáš po dvou letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.1.13 10:29

Taky mě napadlo, že vina je na oboud stranách, nemůžeš házet vinu jen na něj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
6.1.13 10:31

A to z tvé strany dva roky nic nebylo a teď bys to chtěla vrátit? No to asi moc nepůjde. Mluvili jste spolu po porodu, proč nechceš sex po porodu? vysvětlila jsi mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.1.13 10:51

Základ zdravýho vztahu je komunikace!!! my na emiminu opravdu nemůžeme vědět, co chce, zeptej se jeho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
6.1.13 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 13:43

Ahoj,
jak už tady někdo psal, komunikace ve vztahu je opravdu nejdůležitější.
Dva roky jsou dva roky, muži nejsou ženy a nechápou, proč nechceš po porodu sex. On necítí, jakými změnami prochází Tvoje tělo, že jsi unavená a vyčerpaná, on tohle necítí… Takže to nechápe a pak se mu hlavou honí všechno možné a možná si začne i myslet, že Tě to s ním nebaví, že už Tě nepřitahuje a podobně. Z toho pak vzníká takovej zásek, on se zasekne a až budeš chtít Ty, on už ne…
Myslím, že byste si o tom měli promluvit… A ty dva roky jsou opravdu docela dlouhá doba… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
6.1.13 14:35

Tak me napada, jestli nekoho nema? Chlapi si vzdy umi rychle najit nahradu, kdyz jim doma neco chybi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
6.1.13 16:03

Bami - Taky moznost… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie