Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já nevim no, ale co jsme se setkala s holkama, tak jsme na tom všechny skoro stejně. před těhu vše ok.sex každej, mazlení atd atd.po porodu seš utahaná, nevyspalá a jiné. večer padneš na držku a jsi ráda, že jsi ráda. je uraženej, že když chtěl on tak ty jsi nechtěla. Ted chceš pro změnu zase ty a on nehce. naschváli. Sedněte si a promluv te si ![]()
Taky mě napadlo, že vina je na oboud stranách, nemůžeš házet vinu jen na něj ![]()
A to z tvé strany dva roky nic nebylo a teď bys to chtěla vrátit? No to asi moc nepůjde. Mluvili jste spolu po porodu, proč nechceš sex po porodu? vysvětlila jsi mu to?
Základ zdravýho vztahu je komunikace!!! my na emiminu opravdu nemůžeme vědět, co chce, zeptej se jeho ![]()
Ahoj,
jak už tady někdo psal, komunikace ve vztahu je opravdu nejdůležitější.
Dva roky jsou dva roky, muži nejsou ženy a nechápou, proč nechceš po porodu sex. On necítí, jakými změnami prochází Tvoje tělo, že jsi unavená a vyčerpaná, on tohle necítí… Takže to nechápe a pak se mu hlavou honí všechno možné a možná si začne i myslet, že Tě to s ním nebaví, že už Tě nepřitahuje a podobně. Z toho pak vzníká takovej zásek, on se zasekne a až budeš chtít Ty, on už ne…
Myslím, že byste si o tom měli promluvit… A ty dva roky jsou opravdu docela dlouhá doba… ![]()
Tak me napada, jestli nekoho nema? Chlapi si vzdy umi rychle najit nahradu, kdyz jim doma neco chybi ![]()
Ahoj všem, začnu tak že před ditetem bylo vše v pohode, i po sex. strance po porodu to bylo horší a horší, manžel chodil a snažil se vše pro mě dělat ja nemela na to ani myšlenky měla sem težky porod a ani chut, chtěl se vratit do toho co bylo před tím než přišlo dítě, jenže to už boužel nejde, tedka budou malemu dva roky a ja mužu říct že se moje telo dostalo zpatky do puvodního stavu před otehu, jenže co manžel se chova lhostejne vždy chtěl abych mu udělala překvapení v pradle to mě říkal že se ho nezbavím když ed vše ma s..e na to a řekl že o to nestojí proč? copak nemuže se chovat normalne.Ted mě to všechno vrací zpátky proč to tak je? ptám se sama sebe