Co všechno pro emimino?

5misa6
26.11.11 22:39

Co všechno pro emimino?

Dobrý večer ženy :-) tak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?nebo naopak.Já jsem se nedávno začučela do diskuse,a nějak jsem zapoměla na vaření,a manžel byl bez oběda :-D Nebo jsem propásla film.Stalo se vám někdy něco podobného?? :-D nemyslete si,že zanedbávám rodinu kvůli emiminu,ale občas se tady zaseknu :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
26.11.11 22:40

Omlouvám se,že je to tady 3×,ale nějak se mi to tady seklo.

• Citovat
  • Upravit
1649
26.11.11 22:58

Zrovna dneska čtu diskuzi „v patnácti v pátém měsíci“ nebo tak nějak a nestačím se divit…
Už jsem měla dávno spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
26.11.11 23:22
levmah28 píše:
Dobrý večer ženy :-) tak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?

Obětovat spánek. :lol:

Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.11.11 23:27
BohunkaP píše:
levmah28 píše:
Dobrý večer ženy :-) tak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?

Jinak nic.

Přesně tak, už půl hodiny se přesvědčuju, že to vypnu a půjdu spát :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 23:29
BohunkaP píše:
levmah28 píše:

Jinak nic.

To jsem taky zvědavá,kdy zalehnu do peřin :-D

• Citovat
  • Upravit
6555
26.11.11 23:31

Mno obětovat…Tak bych tomu neříkala..Ale nedávno jsem se začetla do nějakého deníčku a spálila malému oběd :oops: Měl tedy k obědu jogurt :lol: No a jinak taky ten spánek, chodím spát po půlnoci a párkrát se mi v poslední době stalo že jsem tu čučela do 3 do rána :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
26.11.11 23:42

Jj, je to občas fakt návykové, vždycky si říkám, že si tu přečtu jen jedno konkrétní téma, které mě zrovna zajímá a pak se to nějak záhadně protáhne až do hluboké noci, protože zjistím, že témata mně zajímají skoro všechna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.11.11 00:16

obětovávám spánek, úklid, televizi - no je toho dost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
27.11.11 01:44

Když jde do tuhýho a mám zkouškové, musí mi manžel Emimino zablokovat. Když se u PC učím, jsem schopná sem načuhovat, co pět minut.
Jo, už jsem taky něco připálila. Ale zas žádná hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
27.11.11 04:12

za mě je to rozhodně spánek, hlavně večer, si už říkám, že fakt musím jít chrnět, protože mě kolem čtvrté budí malej na kojení (a pak vždy dostanu hlad, takže si rovnou dělám snídani a to tu zkejsnu minimálně hodinu).
v pozdním stádiu těhotenství (nějaké 3-4 týdny před porodem) sem tu trávila valnou většinu dne, byla sem líná dělat cokoliv (před partnerem sem se tvářila, že je mi blbě :oops: ), šidila snad i jídlo, ale na to sedět od rána do noci na gauči a lítat tady sem měla energie dost… :mrgreen:

teď s prckem už sem tu méně, fakt se snažím mít doma uklizeno, vypráno, prostě pěknou domácnost, tak mi zbývá méně času na emimi, ale i přesto tu strávím pěknou část dne :twisted: protože jak jsem zjistila, kojit s jednou rukou na myši LZE :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.11.11 08:39

Obětuji spánek, jídlo, televizi, úklid… Hlavně asi ten spánek, věčně chodím spát pozdě, protože se zaseknu v nějaké peprné diskuzi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.11.11 10:36

Asi 3× jsem spálila malé oběd..ale předpokládám ,že by se mi to stalo i kdybych četla knížku, nebo zrovna uklízela..
Asi nic neobětuji - možná to čtení knížek, kterých bych přečetla víc..
Jinak díky emimi se mi nehromadí bordel ani nic jiného..Jdu sem, jen když mám opravdu čas a vše hotové, malá spí atd..čas nikomu a ničemu nekradu..
Prostě dokonalost sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová