Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se,že je to tady 3×,ale nějak se mi to tady seklo.
Zrovna dneska čtu diskuzi „v patnácti v pátém měsíci“ nebo tak nějak a nestačím se divit…
Už jsem měla dávno spát
levmah28 píše:
Dobrý večer ženytak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?
Obětovat spánek. ![]()
Jinak nic.
BohunkaP píše:levmah28 píše:
Dobrý večer ženytak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?
Obětovat spánek.
Jinak nic.
Přesně tak, už půl hodiny se přesvědčuju, že to vypnu a půjdu spát
![]()
BohunkaP píše:levmah28 píše:
Obětovat spánek.
Jinak nic.
To jsem taky zvědavá,kdy zalehnu do peřin ![]()
Mno obětovat…Tak bych tomu neříkala..Ale nedávno jsem se začetla do nějakého deníčku a spálila malému oběd
Měl tedy k obědu jogurt
No a jinak taky ten spánek, chodím spát po půlnoci a párkrát se mi v poslední době stalo že jsem tu čučela do 3 do rána ![]()
Jj, je to občas fakt návykové, vždycky si říkám, že si tu přečtu jen jedno konkrétní téma, které mě zrovna zajímá a pak se to nějak záhadně protáhne až do hluboké noci, protože zjistím, že témata mně zajímají skoro všechna.
Když jde do tuhýho a mám zkouškové, musí mi manžel Emimino zablokovat. Když se u PC učím, jsem schopná sem načuhovat, co pět minut.
Jo, už jsem taky něco připálila. Ale zas žádná hrůza.
za mě je to rozhodně spánek, hlavně večer, si už říkám, že fakt musím jít chrnět, protože mě kolem čtvrté budí malej na kojení (a pak vždy dostanu hlad, takže si rovnou dělám snídani a to tu zkejsnu minimálně hodinu).
v pozdním stádiu těhotenství (nějaké 3-4 týdny před porodem) sem tu trávila valnou většinu dne, byla sem líná dělat cokoliv (před partnerem sem se tvářila, že je mi blbě
), šidila snad i jídlo, ale na to sedět od rána do noci na gauči a lítat tady sem měla energie dost… ![]()
teď s prckem už sem tu méně, fakt se snažím mít doma uklizeno, vypráno, prostě pěknou domácnost, tak mi zbývá méně času na emimi, ale i přesto tu strávím pěknou část dne
protože jak jsem zjistila, kojit s jednou rukou na myši LZE
![]()
Obětuji spánek, jídlo, televizi, úklid… Hlavně asi ten spánek, věčně chodím spát pozdě, protože se zaseknu v nějaké peprné diskuzi
![]()
Asi 3× jsem spálila malé oběd..ale předpokládám ,že by se mi to stalo i kdybych četla knížku, nebo zrovna uklízela..
Asi nic neobětuji - možná to čtení knížek, kterých bych přečetla víc..
Jinak díky emimi se mi nehromadí bordel ani nic jiného..Jdu sem, jen když mám opravdu čas a vše hotové, malá spí atd..čas nikomu a ničemu nekradu..
Prostě dokonalost sama ![]()
Dobrý večer ženy
tak mě napadlo založit diskusi,co všechno jste ochotny udělat pro emimino?nebo naopak.Já jsem se nedávno začučela do diskuse,a nějak jsem zapoměla na vaření,a manžel byl bez oběda
Nebo jsem propásla film.Stalo se vám někdy něco podobného??
nemyslete si,že zanedbávám rodinu kvůli emiminu,ale občas se tady zaseknu