Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Možná blbý dotaz, ale myslíte, že by proti chrápání pomohl zvhčovač vzduchu? ![]()
zvlhčovač vzduchu nevím ale já jsem koupila jednou dost drahý sprej v lékárně že prý se to stříká do pusy na uvolnění a mělo by to pomoct a leda prd
Ahoj, ono asi záleží na tom, čím je to chrápání způsobeno. Pokud jde třeba o to, že chrápe nachlazené dítko, pak zvlhčovač pomoci může (vlastní zkušenost). Nevím, jestli může být chrápání způsobeno třeba ústředním topením (
), pokud ano, pak by zvlhčovač mohl taky pomoci. Každopádně je to fajn věc ![]()
Dadulina píše:
Ahojky Možná blbý dotaz, ale myslíte, že by proti chrápání pomohl zvhčovač vzduchu?
my mame vlhkost asi tak milion % a chrapu
ale treba nekomu jo
mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená voda
nepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam ![]()
martulkasloník píše:
mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená vodanepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam
No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá ![]()
Dadulina píše:martulkasloník píše:No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá
mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená vodanepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam
v tom jsou ti chlapi asi všichni stejní
mě manža sliboval že na to půjde než otěhu, pak než porodím a teď? teď mi rovnou řekl že on se vyspí a že radši bude dosmrti spát v obyváku a já v ložnici sama než by tam šel. sobec jeden
někdo to s chrápajícím chlapem zvládá ale já bych se nevyspala vůbec, i tak mám blbé spaní a ještě tohle.
martulkasloník píše:Dadulina píše:v tom jsou ti chlapi asi všichni stejnímartulkasloník píše:No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá
mě manža sliboval že na to půjde než otěhu, pak než porodím a teď? teď mi rovnou řekl že on se vyspí a že radši bude dosmrti spát v obyváku a já v ložnici sama než by tam šel. sobec jeden
někdo to s chrápajícím chlapem zvládá ale já bych se nevyspala vůbec, i tak mám blbé spaní a ještě tohle.
Dadulina píše:
Jeje to teda vůbec nezávidím.Já mám (zatím) to štěstí, že manžel nechrápe.Jenom při usínání děsně skřípe zubama. ALe mamča ta mi řkala že už je na jedno ucho hluchá. Tak to asi s tím zvhlčovačem ani nemá cenu zkoušet.Ale jak ho dostat aspoň k doktorovi?
martulkasloník píše:Dadulina píše:v tom jsou ti chlapi asi všichni stejnímartulkasloník píše:No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá
já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat nic
onse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit ![]()
martulkasloník píše:
já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat niconse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit
Právě a neumírá se na to,ne? To my ho nedostanem ani na prohlídku, natož operace. Chudák mámka to musí trpět.A ještě k tomu ani oni se pořádně nevyspí. Nechápu že jim samotným to nevadí, že to nechtějí řešit ![]()
Dadulina píše:martulkasloník píše:Právě a neumírá se na to,ne? To my ho nedostanem ani na prohlídku, natož operace. Chudák mámka to musí trpět.A ještě k tomu ani oni se pořádně nevyspí. Nechápu že jim samotným to nevadí, že to nechtějí řešit
já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat niconse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit
přesně, u nás to samé. manža nešel ani k zubaři snad 8 let, nakonec jsem musela ho donutit přes tchýni a zavolat i té zubařce aby ho tam donutila dojít, naštěstí to je jeho teta což nechápu jak se někdo bojí jít ke svý tetě!! nakonec šel ale je mi jasný že už ho tam až do smrti nedostanu a zase bude přežívat s bolavým zubem roky na brufenu. a to chrápání to je kapitola sama, on chrápe tak že se až nemůže nadechnout, nebo ho to samotného budí ale kašle na to
![]()
@martulkasloník Bez operácie to nepôjde. To, čo predávajú v lekárňach, sú len zbytočne vyhodené peniaze.