Zvlhčovač a chrápání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
26.11.11 20:17

Zvlhčovač a chrápání

Ahojky Možná blbý dotaz, ale myslíte, že by proti chrápání pomohl zvhčovač vzduchu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14973
26.11.11 20:48

Tak to by mě taky zajímalo, můj přítel řeže noc co noc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
26.11.11 21:02

zvlhčovač vzduchu nevím ale já jsem koupila jednou dost drahý sprej v lékárně že prý se to stříká do pusy na uvolnění a mělo by to pomoct a leda prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
26.11.11 21:56

Ahoj, ono asi záleží na tom, čím je to chrápání způsobeno. Pokud jde třeba o to, že chrápe nachlazené dítko, pak zvlhčovač pomoci může (vlastní zkušenost). Nevím, jestli může být chrápání způsobeno třeba ústředním topením ( :?: ), pokud ano, pak by zvlhčovač mohl taky pomoci. Každopádně je to fajn věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.11.11 18:16
Dadulina píše:
Ahojky Možná blbý dotaz, ale myslíte, že by proti chrápání pomohl zvhčovač vzduchu? :D

my mame vlhkost asi tak milion % a chrapu :-( ale treba nekomu jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
27.11.11 20:18

mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená voda :mrgreen: nepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.11.11 09:16
martulkasloník píše:
mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená voda :mrgreen: nepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam :cert:

No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
28.11.11 10:58
Dadulina píše:
martulkasloník píše:
mýmu chlapovi nepomůže ani svěcená voda :mrgreen: nepomohlo ani změna postele, změna polštáře, vlhkosti, polohy prostě nic, chci ho donutit na tu operaci na odstranění chrápání ale nechce tam :cert:
No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá :think:

v tom jsou ti chlapi asi všichni stejní :pocitac: mě manža sliboval že na to půjde než otěhu, pak než porodím a teď? teď mi rovnou řekl že on se vyspí a že radši bude dosmrti spát v obyváku a já v ložnici sama než by tam šel. sobec jeden :cert: někdo to s chrápajícím chlapem zvládá ale já bych se nevyspala vůbec, i tak mám blbé spaní a ještě tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.11.11 12:58
Jeje to teda vůbec nezávidím.Já mám (zatím) to štěstí, že manžel nechrápe.Jenom při usínání děsně skřípe zubama. ALe mamča ta mi řkala že už je na jedno ucho hluchá. Tak to asi s tím zvhlčovačem ani nemá cenu zkoušet. :roll: Ale jak ho dostat aspoň k doktorovi?
martulkasloník píše:
Dadulina píše:
martulkasloník píše:
No ono jde právě o mojeho tátu a chudák mamča se už dlouho nevyspala. Na operaci ho nikdo nepřekecá :think:
v tom jsou ti chlapi asi všichni stejní :pocitac: mě manža sliboval že na to půjde než otěhu, pak než porodím a teď? teď mi rovnou řekl že on se vyspí a že radši bude dosmrti spát v obyváku a já v ložnici sama než by tam šel. sobec jeden :cert: někdo to s chrápajícím chlapem zvládá ale já bych se nevyspala vůbec, i tak mám blbé spaní a ještě tohle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
28.11.11 20:35
Dadulina píše:
Jeje to teda vůbec nezávidím.Já mám (zatím) to štěstí, že manžel nechrápe.Jenom při usínání děsně skřípe zubama. ALe mamča ta mi řkala že už je na jedno ucho hluchá. Tak to asi s tím zvhlčovačem ani nemá cenu zkoušet. :roll: Ale jak ho dostat aspoň k doktorovi?
martulkasloník píše:
Dadulina píše:
martulkasloník píše:
v tom jsou ti chlapi asi všichni stejní :pocitac: mě manža sliboval že na to půjde než otěhu, pak než porodím a teď? teď mi rovnou řekl že on se vyspí a že radši bude dosmrti spát v obyváku a já v ložnici sama než by tam šel. sobec jeden :cert: někdo to s chrápajícím chlapem zvládá ale já bych se nevyspala vůbec, i tak mám blbé spaní a ještě tohle.

já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat nic :nevim: onse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.11.11 09:08
martulkasloník píše:
já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat nic :nevim: onse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit :nevim:

Právě a neumírá se na to,ne? To my ho nedostanem ani na prohlídku, natož operace. Chudák mámka to musí trpět.A ještě k tomu ani oni se pořádně nevyspí. Nechápu že jim samotným to nevadí, že to nechtějí řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.12.11 19:53
Dadulina píše:
martulkasloník píše:
já už právě nevím čím bych ho tam dostala, nepomohlo ani ho prosit ani nadávat nic :nevim: onse doktorů bojí a tvrdí že to není 100% úspěšnost což mi řekli i přímo na tom nosním krčním když jsem tam volala ale i kdyby byla šance jen 50% tak proč to nezkusit :nevim:
Právě a neumírá se na to,ne? To my ho nedostanem ani na prohlídku, natož operace. Chudák mámka to musí trpět.A ještě k tomu ani oni se pořádně nevyspí. Nechápu že jim samotným to nevadí, že to nechtějí řešit :think:

přesně, u nás to samé. manža nešel ani k zubaři snad 8 let, nakonec jsem musela ho donutit přes tchýni a zavolat i té zubařce aby ho tam donutila dojít, naštěstí to je jeho teta což nechápu jak se někdo bojí jít ke svý tetě!! nakonec šel ale je mi jasný že už ho tam až do smrti nedostanu a zase bude přežívat s bolavým zubem roky na brufenu. a to chrápání to je kapitola sama, on chrápe tak že se až nemůže nadechnout, nebo ho to samotného budí ale kašle na to :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.5.18 03:57

@martulkasloník Bez operácie to nepôjde. To, čo predávajú v lekárňach, sú len zbytočne vyhodené peniaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová