Co všechno s sebou do porodnice

8.4.11 16:35

co všechno sebou do porodnice

Ahojky chtěla bych se zeptat, co všechno jste si braly sebou do porodnice??a co všechno vám tam na miminko pujčí :-D chtěla bych rodit Uh.Hradišti.tak doufam že je to tam o.k. :-P A co tatínkové,mužou být na pokoji než začne porod ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
8.4.11 16:54

tady mas par veci o porodnici v UH :palec:

https://www.emimino.cz/…ke-hradiste/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.11 17:12

Děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.4.11 19:12

ahojky ja tahla snad vsechno mozny co se pise v tehle seznamech a nakonec jsem ze svyho potrebovala jen plinky (a teda i oblikala do svyho) jinak nam dali vsechno pro mimco od koupele, krem na opruzeniny a i na moje prsa, obleceni a asi 5 plen na zacatek..hadrovy plenky proste vsechno nam pujcili…pro sebe jsme mela jednorazovy kalhotky jinak vlozky a kosili vsechno jsem mela jejich je skoda si nicit svoji kosili…al nevim jak je to v jinych porodnicich ja rodila v Ostrove u K.Varu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.4.11 12:31

Dvě flašky vody, jednu na porod a druhou na druhej den po porodu, vzala jsem si sebou olejiček žínku a jelení lůj ten velkej žabky gumovy do sprchy a stejne sem snima chodila pořád, a jednorázový kalhotky až sem se poprvé osprchovala. olejicek a zinku jsem nepouzila i kdyz na zinku jsem v tom tlaceni zapomela myslim ze by me fakt bodla na zvlhčení rtů a otrení obliceje, jinak olejicek na nic. Taky az ti praskne voda vem si ty bílé jednorázové kalhotky ne ty sítovky, protože pak je jen sundáš s vložkou a cele to vyhodis, je to jednodussi, po sále stejne behas bez kalhotek v kosily. já rodila u apoplinare v praze. Jo a nezapomen na nejaky ty energeticky bonbony ty me fakt bodly, aspon sem mela co zvracet :-)ale jinak utisej tu pachut v puse a budes mit lepsi pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 17:07

:lol: no už teď se mi zdá že ta taška je nějak malá :nevim: asi budu ještě něco vytřídit díky za radu ještě teda koupím energet.cukrové :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.4.11 18:25
alca vankova píše: :lol: no už teď se mi zdá že ta taška je nějak malá :nevim: asi budu ještě něco vytřídit díky za radu ještě teda koupím energet.cukrové :-D

hroznový cukr se doporučuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
12.4.11 21:18

Já jsem měla do porodnice připravené tašky dvě. Jednu menší na porodní sál, tam jsem měla přezůvky, vodu, žínku, foťák, jelenní lůj, ručník. A druhou tašku jsem měla na novorozenecké oddělení a tam jsem měla plínky, porodnické vložky, vodu, košili ( nebyla potřeba), toaletní papír, hygienické potřeby , síťované kalhotky, ručník. Kosmetiku a oblečení pro miminko jsme dostali, používali jsme pouze Bepanthen a ten jsme také dostali, stačilo to na celý pobyt. Jinak jsme ještě dostali první balíček pro miminko a tam bylo dost vzorečků. Rodila jsem v Olomouci, v každé porodnici je to jiné, je potřeba trošku zapátrat, jak to tam chodí. Přeji rychlý a bezproblémový porod, ale hlavně ať jste ty i tvé miminko zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí