Vyvolaný porod - prosím o info

5548
5.4.11 22:21

vyvolaný porod-prosím o info

Holky které měli vyvolaný porod prosím dejte mi informace.Jak se to dělá,jak dlouho po nástupu do špitálu Vám začal být porod vyvoláván,je to více bolestivé,za jak dlouho jste porodili?Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
5.4.11 22:25

Tak já nastoupila v pátek na vyvolání,přes den mi byl dělán zátěžový test a večer mi šoupli tabletu.Bohužel se porod do rána nerozjel,tak jsem musela čekat celou sobotu a večer mi znova šoupli tabletu,to už jsem potom cítila slabé kontrakce,ale nic hrozného.No a v neděli v 10 mi dali tabletu další a v 16:50 byl malý na světě.Mě to po zavedení té poslední tablety bolelo dost,připadalo mi,že mám jednu velkou kontrakci a žádné rozestupy na oddych.Ale každá to máme jiný.A já hlavně blbě snášim bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
5.4.11 22:33

Nastoupila jsem v pondělí to my dělali zátěžové testy to samé v úterý a nic, takže ve středu v 8ráno zavedli tabletku na dvě hodiny mě poslali si lehnout to mě jen trochu pobolívalo zádech a ve 12 my píchli vodu to začaly ty správné kontrakce asi ve 13 PA doporučila epidural kvůli urychlení(už nebyla moc dobrá voda) a v 15:10 byl Martin na světě :dance: takže na prvorodičku celkem rychlovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
5.4.11 22:34

kontrakce jsem měla asi po minutě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.4.11 22:43

Ženy vy mě děsíte 8-o .Já se na malou taaaak moc těšim,ale porodu se hrozně moc bojim a to jsem druhorodička.Tak jak to tak čtu tak doufam,že se porod rozjede sám a nebude to potřeba.Já jsem dneska 39 plus 1 a na kontrolu jdu za týden.Přenášet prý nechávají do ukončeného 41.týdne tak to ale moc času nemam a malé?Té se ven nechce a při každém monitoru protestně chrní(než vlezeme do ordinace,tak má energie na kopání maminky do žeber) :-D .No jo,když bylo moc brzo,tak se jí chtělo hrozně moc ven a teď když by už mohla,tak se sekla :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.4.11 22:54

mě první porod vyvolávali ráno od 6h a dcera se narodila až večer ve 22h bylo to peklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3440
5.4.11 23:14

Ahojky neboj ta namaha za ten krasny uzlicek stoji mne zavedly tabletu v 7 rano a druhou v 11 a v 16:30 prvni bolesti a maly se narodil ve 21.30 zadny zatezovytest mi nedelaly ale to bude tim ze maly uz ma skoro 5let a druhy porod byl teda fofr bolesti prisli kolem pulnoci ale ja si vesele spala az do 4h ve 4:33 uz jsem byla vporodnici a ve 4:55 je mala narozena takze opravdu fofr byla jsem v 39tt a u prvniho 42t+5 posilam silu a :hug: a nebojse tolik vse bude vpohode :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
5.4.11 23:16

Lepší na to nemyslet 8-o . U kadýho je to opravdu jinak. Mě vyvolávali 30hodin :poblion: Ale někdo to má zas za 2 hoďky za sebou.
Tak ať to máš rychlý :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.11 23:16

Tak ja mela nastoupit na vyvolani v patek v osm rano,ale ve ctvrtek my zacali bolesti a v patek v pet rano jsem mela kontrakce po peti minutach.V nemocnici mi bylo receno ze to na porod neni ale uz jsem tam musela zustat.Davali mi tablety a oxitocin,kontrakce po trech minutach ale otevrena jen na dva.Takhle to pokracovalo az do soboty,vecer v osm mi pichli vodu,volala jsem priteli at prijede,jelikoz mi rekli ze to do pulnoci bude.Nebylo.Na sal jsem sla ve tri rano,dostala dalsi kapacku jelikoz jsem byla porad malo otevrena.Nakonec se mala narodila 1.11 .2009 v 9.43 mela 49cm a 3300.PA mi musela pomoci tlacit na bricho,jinak bych to asi nezvladla.Termin jsem mela 19.10 a rodila jsem az 1.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
5.4.11 23:19
michaela r píše:
Tak ja mela nastoupit na vyvolani v patek v osm rano,ale ve ctvrtek my zacali bolesti a v patek v pet rano jsem mela kontrakce po peti minutach.V nemocnici mi bylo receno ze to na porod neni ale uz jsem tam musela zustat.Davali mi tablety a oxitocin,kontrakce po trech minutach ale otevrena jen na dva.Takhle to pokracovalo az do soboty,vecer v osm mi pichli vodu,volala jsem priteli at prijede,jelikoz mi rekli ze to do pulnoci bude.Nebylo.Na sal jsem sla ve tri rano,dostala dalsi kapacku jelikoz jsem byla porad malo otevrena.Nakonec se mala narodila 1.11 .2009 v 9.43 mela 49cm a 3300.PA mi musela pomoci tlacit na bricho,jinak bych to asi nezvladla.Termin jsem mela 19.10 a rodila jsem az 1.11

Tebe nechalli přenášet tak dlouho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
5.4.11 23:57
maminka189 píše:
michaela r píše:
Tak ja mela nastoupit na vyvolani v patek v osm rano,ale ve ctvrtek my zacali bolesti a v patek v pet rano jsem mela kontrakce po peti minutach.V nemocnici mi bylo receno ze to na porod neni ale uz jsem tam musela zustat.Davali mi tablety a oxitocin,kontrakce po trech minutach ale otevrena jen na dva.Takhle to pokracovalo az do soboty,vecer v osm mi pichli vodu,volala jsem priteli at prijede,jelikoz mi rekli ze to do pulnoci bude.Nebylo.Na sal jsem sla ve tri rano,dostala dalsi kapacku jelikoz jsem byla porad malo otevrena.Nakonec se mala narodila 1.11 .2009 v 9.43 mela 49cm a 3300.PA mi musela pomoci tlacit na bricho,jinak bych to asi nezvladla.Termin jsem mela 19.10 a rodila jsem az 1.11

Ahoj mě v 10dopoledne píchli vodu,ve 12hodin nasadili vyvolávačku do žíli a ve 14:45jsem porodila matýska.5íkám krásný porod,ten byl můj druhý jelikož já mám 4děti a po druhé jsem měla císař a tak i když matýsek je třetí syn tak ale můj druhý porod,u prvního porodu mi voda sice praskla už ve 37týdnu ale nerozjel se porod sám a tak po 24hodinách mi nasadili provokačku asi v 8ráno a v půl sedmé po kontrakcích které se dali rozdýchat sem porodila eríčka.Tak že každý porod asi jiný ale držím palečky,přeji mnoho štěstí.A pokud možno rychlí a přírodní porod asi takový jaký jsem měla já při mém 4synovy šímovi,od prasknutí vody s 3mi kontrakcemi 30minut a bylo po porodu.Tak to ti přeji moooc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
5.4.11 23:58
maminka189 píše:
michaela r píše:

Ahoj mě v 10dopoledne píchli vodu,ve 12hodin nasadili vyvolávačku do žíli a ve 14:45jsem porodila matýska.5íkám krásný porod,ten byl můj druhý jelikož já mám 4děti a po druhé jsem měla císař a tak i když matýsek je třetí syn tak ale můj druhý porod,u prvního porodu mi voda sice praskla už ve 37týdnu ale nerozjel se porod sám a tak po 24hodinách mi nasadili provokačku asi v 8ráno a v půl sedmé po kontrakcích které se dali rozdýchat sem porodila eríčka.Tak že každý porod asi jiný ale držím palečky,přeji mnoho štěstí.A pokud možno rychlí a přírodní porod asi takový jaký jsem měla já při mém 4synovy šímovi,od prasknutí vody s 3mi kontrakcemi 30minut a bylo po porodu.Tak to ti přeji moooc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.4.11 06:32

Mě vyvolávali porod dva dny po termínu. Ne tabletou, ale tím, že mi píchli plodovou vodu a nasadili kapačku.. Toto vše bylo ve 12 hodin a v půl čtvrté byl malý na světě, přičemž první hodinu jsme jen tak čekali na kontrakce, které přicházeli postupně a bolestivé byly jen tu poslední hodinu. Takže to vždycky nemusí být horor :lol:

• Citovat
  • Upravit
9819
6.4.11 07:25

ahoj, mne začali bolesti v utorok ráno, do porodky sme šli až v stredu večer, boli po 5 minutách a hlavne už mi to prišlo strašne dlho, tak sme vyrazili, aby sa na mňa aspoň pozreli, bola som len na 1 cm otvorená a na porod to vraj nevypadalo :-? na monitore sa im niečo nezdalo, tak si ma tam nechali, uložili ma na predpokoj, do rána žiadna zmena, bolesti furt po 5 min, tak mi o pol deviatej začali porod vyvolávať, pichali oxytocín, dali epidurál na urýchlenie, ale ten porod zastavil, tak zase oxytocin, epidurál, oxytocín… Malá sa narodila až večer za pomoci kleští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.4.11 07:50

Tak já byla v porodnici už 14 dní před porodem, ale to je fuk..porod mi vyvolávali v den termínu v 7 ráno(čtvrtek) - zavedli mi jakousi tabletu a řekli, že pokud do večera neporodím, dají mi uklidňující injekci a zkusíme to znovu další den.

Po půl hodině nastoupily kontrakce po 3 minutách, myslela jsem že bolestivé, ale po tom co přišlo druhý den to byla pohoda…do večera jsem neporodila, píchli mi tu injekci - která neměla žádnej účinek, takže jsem kontrakcovala celou noc (ani minutu jsem nespala) a další den mi zavedli ráno další tabletu.

To už nastoupily kontrakce po minutě a daleko silnější, když jsem chodila bylo to ok, jakmile mě upoutali na monitor šílela jsem :-D kolem 13 hodiny mě vzali na porodní sál a v 15.18 hod jsem porodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí