Jak probíhá vyvolání porodu? Čekám třetí mimi

JANIIICKA
2.4.11 10:41

vyvolani porodu

ahojda holky,ve stredu bych mela jit na vyvolani muze te me rict jak to probiha??cekam treti mimco a obe sly na termin na den,a spontalne dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
2.4.11 10:47

mám vyvolané oba porody, zavedli mi ráno (v noci) tabletky, nedělo se nic, zavedli další-nic se nedělo a tak rovnou mi píchli plodovou vodu. Rozjely se bolesti, přeskočila jsem tím jakoby „první slabší“ bolesti, dostavily se rovnou bolesti intenzívní, cca po 1minutě… Po 8 hodinách od zavedení tabletek se narodila dcera a po 7hodinách od zavedení tabl. se narodil mladší syn.

• Citovat
  • Upravit
35
2.4.11 10:52

Ráno mi dali v 6 tabletku, to se nic nedělo. Další v 9 hodin. Nic se nedělo. V 15.00 mi na por.sále praskla sama voda a začaly bolesti. Malá se narodila v 17.15. Budeš to mít rychle za sebou navíc, pokud rodíš po třetí. Neboj, to se zvládne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
2.4.11 11:00
EmmSat píše:
Ráno mi dali v 6 tabletku, to se nic nedělo. Další v 9 hodin. Nic se nedělo. V 15.00 mi na por.sále praskla sama voda a začaly bolesti. Malá se narodila v 17.15. Budeš to mít rychle za sebou navíc, pokud rodíš po třetí. Neboj, to se zvládne!

myslis,pry to boli silene,da se to vubec vydrzet,mam z toho faktstrach

• Citovat
  • Upravit
1583
2.4.11 11:27

v 8 rano tabletka, ve 12 píchli vodu asi v 13:00 mi byl doporučen epidural a v 15:10 byl syn na světě…celkem rychlovka na prvorodičku. Ty bolesti byla lahůdka, ale naštěstí to opravdu trvalo asi hodku a půl… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.4.11 11:30

Ahojky Jani,neboj se bolesti,každá ji snáší jinak :hug: mysli na to že bolest je jen na pár hodin,ale pak už maličké budeš držet v náručí,tedy tak jsem to brala já aspon mi to dodávalo větší sílu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
2.4.11 11:43

JANIIICKA

Třeba se ti ten porod ještě rozjede…nebo jdeš na vyvolání ještě před termínem??? Já měla jít taky na vyvolání a po Hamiltonu se mi porod rozjel sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
2.4.11 11:47

ja mela termin 303 a druhej me rekly 44 ale pry se bere ten prvni navic mam hranicni hodnoty cukrovky tedy na diete taky bych prenaset moc nemela.no.jinak hamiltona me delaly u druhy a je fakt ze jsem do dvou hodin porodilla,ale ted nevim,zkousim vse,no sex,namahu,schody,vanuani zatka me jeste neodesla ve 37tt jsem mela cs 3 a cipak propustny na spicku prstu tek nevim.vodu me vzdy pichaly.uvidme snad se to jeste rozjede nerada bych nekde cekala ve spitale a nic zz toho to radsi snesu bolesti doma :-? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2.4.11 11:49

ahoj, já dostala tabletu v 10 hod, ve 12 hod začali bolesti, v půl jedný praskala voda a v 13,41 byla malá na světě. Bylo to strašně rychlý tak přeji aby ti to šlo taky co nejrychleji, musím říct , že to byl opravdu super porod… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
2.4.11 11:58

Já měla vyvolávanej druhej porod, v 9hod dali tabletu, téměř okamžitě se mi rozjeli kontrakce , pak mi ještě někdy po odpoledni dali nějakou injekci na otvírání (nebo co) a v 18:27 se Tobula narodil, plus mi ještě na sále píchli vodu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
2.4.11 12:13

Já jsem měla první vyvolávaný a nerada vzpomínám,bolesti silnější a delší než u druhého,který šel sám v termínu…takže teď,když mi hrozilo vyvolávání u třetího,dělala jsem všechno možné,aby se to rozjelo samo a asi pomohlo :wink: 3 dny po sobě k pití jen maliníkový čaj a cokoliv s malinami,těch malin samotných asi 6 krabiček z Tesca,večer sex,předtím teplý klystýr,třetí den sex nebyl(chudák muž utekl do práce),tak klystýry 3,poslední skoro horký-a už to bylo,málem jsem z té vany nevylezla :wink: stahy hned co 5 minut a za 5 hodin byl syn na světě…ale jak říkám,třetí dítě 2 týdny po termínu :kytka:
Třeba kamarádce taky první vyvolávali a bylo to za 4 hodinky celkem a bolesti snášela dobře,tak záleží žena od ženy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.11 12:27

Já měla taky vyvolaný porod - o půlnoci první tableta, celou noc jsem v klidu spala. Kontrakce v osm ráno a hned po pěti minutách, v deset další tableta, kontrakce stále po pěti, ale silnější. Po sprše kolem druhé hodiny jsem ze začala rychle otevírat, píchly vodu a v pět jsem porodila.
Nemám srovnání se spontánním porodem, ale hrůza to nebyla. Mám hezký vzpomínky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.4.11 12:45

ahoj ráno v 5 mi udělali klistýr, kolem 6 zavedli tabletku. v 8 mi praskli vodu a malá se narodila na oběd.
Dost jsem chodila a koupala se v teplé vodě. Pomohlo to. Bolesti jsem měla až cca 45 minut před narozením. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.4.11 12:48

Já - hysterka - to přežila. Bolí to, ale všechny porody bolí a je jedno jestli je vyvolávaný, nebo ne… Uvidíš, že to budeš mít za chvilinku za sebou!!! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
2.4.11 13:04

ahoj…mě dělali hamiltona dvakrát a nic…zkoušela jsem námahu..všechno marný…při nástupu mi udělali ham.ještě jednou…večer dali první tabletku na dozrání čípku…ráno v 6:30 tabletku na rozjetí bolestí…v půl 8 jsem začala mít lehké bolesti,asi po hoďce klistýr..to už ti bylo silný…pak píchli vodu a to už bylůi bolesti asi po minutě…v 10:33 se mi narodil chlapeček 3750g…hodně štěstí a ničeho se neboj… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí