Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj holky, doufam, ze tu jeste někdo jste! Az ze mne trochu přestane téct to co ze mne tece, sednu k pc a napisu víc. Asi rodíme a chyta me panika! ![]()
Tak to si šikula, že jsi ještě u pc. To já bych nedala. Tak moc držím pěstičky, určitě jsi už někde v porodnici. Á´T je všchno v pořádku, hodně sil na dnešní noc. ![]()
Přímý přenos?
Tak držím pěsti, ať je to rychlé a bez komplikací ![]()
Verčo
to máš náladu na PC?
Držím palce-není ale kam spěchat-jestli je to první,říkala jsem si,že příště si hooodně počkám,než pojedu-zbytečně je tam člověk dlouho
Takže praskla plod.voda-mě při druhém praskla 13.3. v půl 7 ráno a dcera byla na světě až po půlnoci 14.3. v 1.13
Příspěvek upraven 06.04.11 v 23:44
Veru klid, hlavu vzhůru a do toho! Zítra už budete dva
Jestli ti odtekla voda, tak šup do porodnice ![]()
Hurá do porodky a přeju rychlý porod jako u mě ![]()
Vypadá to, že ti rupla voda a bolesti nikde. To znám
GRATULUJU
jen v klidu dobal,a hodně sil a elánu do druhé doby porodní!
Hned bych si to zopákla :zasněný smajlík:
tak mi přítel donesl na wc notebook
V 22:50 si jdu v klidu na wc, vycuram se, pak nejaky lupnuti, myslela jsem ze od strev a sup, teklo to ze mne.. A prubezne kape furt. Já na pritele „Prasklami voda, vohol si hubu.“
Kontrakce zatim slabsi nez u poslicku, tak nepanikarim. Jeste chci do sprchy, ale tady jeto celkem pohodlný:) nechci bejt za frajerku a do porodky ject s hlavickou mezi nohama, ale tusim, ze poznam, az se neco zacne dit, no ne? Nevite, jestli svezou pritele se mnou sanitkou? mamé nepojizdny auto ![]()
ano, plodovka prostě poteče až do porodu.
přítele bohužel sanitkou s tebou nevezmou… to je blbé, dá se tam nějak dojít pěšky? nebo si musí halt chytit taxík, bus…
porodku máme 20km.. si dělá srandu, že si uřízne ruku, aby ho vzali taky
První bus jedekolem 5:30ráno,tak musí malej vydržet ![]()