Je tu někdo? Asi rodím!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
8.4.11 08:04

no teda takove překvápko ale přijemné gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
8.4.11 08:04

VEEEEEEEEEEEELIKAAAAAA GRATULACE :huban: !
Akorát mě zaujalo, že dvakrát potvrzený chlapeček může být stejně holčička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
8.4.11 08:06

Taky gratuluji :-) A s holčičkou je to sranda, asi bude chodit v modrém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
8.4.11 08:11

Přidávám se k ostatním gratulantům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.4.11 08:12

Moooc gratuluji :kytka: :potlesk: Už se těším na deníček :dance: Prožívala jsem to s tebou :pankac: Těším se na nějaké fotečky Dominičky :pankac: Já mám malého Dominička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.4.11 08:27

Teda Veru, to bylo napínavý :D
Moooooc gratuluju k malinké Dominičce :srdce: :srdce: :srdce: a přeju vám oběma hlavně spoustu zdraví!

jinak mě taky prdla voda a nic… vůbec. Takže nakonec 2 vyvolávací tabletky - taky nic a skončila jsem na oxytocinu :poblion: A říkali mi, že musím porodit do 48 hodin po prasknutí vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
8.4.11 09:01

Gratulace k Dominicce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
8.4.11 09:37
Verca182 píše:
TAK POSLUŠNĚ HLÁSÍM, že jsme od 23:18 DVĚ! Dvakrát potvrzeny Dominik je nakonec Dominička :srdce: Ale řeknu vám, s porody jsem skončila..aspoň na 2 nebo 3 roky :mrgreen: V 9 se začalo něco konecne dit, tak šup klistýr, v 10 sprcha, z tý už jsem malem nevylezla. A začaly muka největší. PA si ze mne dělaly srandu ze se svým hlasovým repertoarem bych měla jít do opery. No řvala jsem jak tur a modlila se abych už mohla tlačit. No a na 4 ‚tlacici‘ byla malá venku. Bez jedinýho stehu:-) Tatka to ustál, i kdyz jsem mu rvala ruce:) malá ma rovnych 50cm a vazi 3030g Urcite bude brzy deníček s detaily z meho online porodu:) díky moc za podporu vas všech:-*

také moooooc gratuluji !!!!!!!! a male Dominicce preji jen to nejlepsi do zivota a vam oboum samozrejme hoodne moc zdravicka! jiank verim,ze to muelo byt rpekvapeni,kdyz byl 2× otvrzeny klucik a nakonec se z nj vyklubala holcicka :think: :mrgreen: :lol: ale hlavne ze je zdrava..uiz e tesim an denicek a na fotky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36544
8.4.11 09:58

Verco, tak ti gratuluji :kytka: Takovy „rychly a snadny“ porod si preju taky.. jen teda doufam, ze ja holku neporodim.. musi to byt kluk… uz jsem jednou menila satnik :-P :-P

No, a tesim se na denicek, jsi sikulka :srdce: a pozdravuj Dominičku :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.4.11 10:02

Verca182.S Matyáškem mocinky moc gratulujeme k Dominičce a přejeme hodně zdravíčka,štěstíčka a ať Vám malá dělá jenom radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
8.4.11 10:05

Moc gratuluji :kytka: . At vám malá roste jako z vody a dělá jen a jen samou radost :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.4.11 10:12

Přidávám se ke gratulacím, též jsem diskusi s napětím sledovala… :kytka: :mavam:

A já to říkám pořád, je lepší se nechat rovnou překvapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
8.4.11 10:23

jejejej velka gratulacia ;-). nech vam malicka rastie ako z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.4.11 10:26
Verca182 píše:
TAK POSLUŠNĚ HLÁSÍM, že jsme od 23:18 DVĚ! Dvakrát potvrzeny Dominik je nakonec Dominička :srdce: Ale řeknu vám, s porody jsem skončila..aspoň na 2 nebo 3 roky :mrgreen: V 9 se začalo něco konecne dit, tak šup klistýr, v 10 sprcha, z tý už jsem malem nevylezla. A začaly muka největší. PA si ze mne dělaly srandu ze se svým hlasovým repertoarem bych měla jít do opery. No řvala jsem jak tur a modlila se abych už mohla tlačit. No a na 4 ‚tlacici‘ byla malá venku. Bez jedinýho stehu:-) Tatka to ustál, i kdyz jsem mu rvala ruce:) malá ma rovnych 50cm a vazi 3030g Urcite bude brzy deníček s detaily z meho online porodu:) díky moc za podporu vas všech:-*
Áááááááááááááááááá ty jsi šikulka. :hug: Ha haaaaaaaa další holčička v modrém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My čekali taky kluka…a je to Veronika :mrgreen: Moc si malou užívej! A pak hoĎ fotku! :huban: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
8.4.11 10:37

Přidávám se ke gratulacím :kytka: :kytka: :kytka: Hlavně zdraví a ať je malá hodňoučká! PS: I holčičkám sluší modrá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí