Co všechno udělat...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16244
30.3.14 12:31
@terezasimona píše:
Takže když já budu chtít pracovat teda v UK tak si tady můžu nechat banku? Ale musím mít i banku v UK
Já chci si tady v ČR normalně najít práci v UK všechno to tady domluvit a potom tam jen přijet na sjednané místo a bydlet a pracovat ale jak vidím bude asi s tím problém :? můžu si já tady v ČR udělat přes internet banku v UK? i když nebudu znát adresu kde budu bydlet? a nebo si musím první zajistit adresu pobytu a potom udělat konto banky? :?: :?:

z CR si urcite ucet v Uk nezalozis. To ti muzu rict na 99.99%.
Podivej se na to z druhe strany. V CR by jsi si taky bez obcanky a adresy v CR nevyridila ucet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
30.3.14 12:35

Mrkni tady
http://www.barclays.co.uk/…242557966027

jak koukam tak provizorni UK driving license uz neakceptuji jako proof of address. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 12:41

Takže teď v tom mám menší zmatek :|
Takže já si tady v ČR neudělám konto(UK) jak to mám teda udělat? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
30.3.14 12:46
@terezasimona píše:
Takže teď v tom mám menší zmatek :|
Takže já si tady v ČR neudělám konto(UK) jak to mám teda udělat? :?:

musis zajit do Banky v UK, dolozti veskere potrebne dokumenty k zalozeni uctu a otevrit si ho osobne :mrgreen: :mrgreen:

jako jde to udelat online ale musis byt UK resident (12mesicu zit v UK) doloztim jim Uk adresu, zamestnavatele a projit ID checkem. Coz ty nemuzes. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 12:49

OK! ale já chci pracovat jako zdr. sestra dá se tady v ČR najít přes internet práce a bydlení? :oops: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
30.3.14 13:02

@terezasimona
Nevim. Osobne o tom silne pochybuji ze to jde vse zaridit z CR. Mozna pres nejakou agenturu, ktera by ti vse vyridila :think:
Ale nevim jak si chces najit praci v nemocnici bez osobniho pohovoru :think:

Mam kamaradku Cesku, ktera pracuje ve Whittington Hospital v Londyne ale byla to cesta na dlouhou trat. Nejprve nastoupila jako aupair, pak jako personalni asistentka k nemocnemu cloveku, pak delala v domove s pecovatelskou sluzbou a teprve z tama se dostala do nemocnice. Stredni zdravotni skolu ji jako vzdelani neuznali, takze se po celou dobu vzdelavala, chodila na kurzy do vecerni skoly aby mela Uk zdravotni vzdelani :nevim: :nevim: :nevim:

Ale jak rikam nevim, mozna to nejak zaridit vse jde, ja ale nevim jak :nevim: :think:

Mozna pokud ma VS tak by ti vzdelani uznali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.14 13:20
@aknah31 píše:
@terezasimona
Nevim. Osobne o tom silne pochybuji ze to jde vse zaridit z CR. Mozna pres nejakou agenturu, ktera by ti vse vyridila :think:
Ale nevim jak si chces najit praci v nemocnici bez osobniho pohovoru :think:

Mam kamaradku Cesku, ktera pracuje ve Whittington Hospital v Londyne ale byla to cesta na dlouhou trat. Nejprve nastoupila jako aupair, pak jako personalni asistentka k nemocnemu cloveku, pak delala v domove s pecovatelskou sluzbou a teprve z tama se dostala do nemocnice. Stredni zdravotni skolu ji jako vzdelani neuznali, takze se po celou dobu vzdelavala, chodila na kurzy do vecerni skoly aby mela Uk zdravotni vzdelani :nevim: :nevim: :nevim:

Ale jak rikam nevim, mozna to nejak zaridit vse jde, ja ale nevim jak :nevim: :think:

Mozna pokud ma VS tak by ti vzdelani uznali :think:

prosím co je to ten aupair? :?: no a kdybych si našla agenturu tak ta by mi našla práci i bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
30.3.14 13:35

@terezasimona
aupair je slecna na hlidani deti, ktera bydli s rodinou u nich doma tady .
Jak je to s agenturama na hledani prace v Uk opravdu nevim. Ale urcite to nedelaji zadarmo. :think: :think: :think:

trosku zagoogli a uvidis.
Agentura na zprostredkvoani bydleni je napriklad tady

procti si
http://www.britjob.com/?…

ono to opravdu neni tak jednoduche.

mozna zkusit spis aupair elderly care

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 14:03
@aknah31 píše:
@terezasimona
aupair je slecna na hlidani deti, ktera bydli s rodinou u nich doma tady .
Jak je to s agenturama na hledani prace v Uk opravdu nevim. Ale urcite to nedelaji zadarmo. :think: :think: :think:

trosku zagoogli a uvidis.
Agentura na zprostredkvoani bydleni je napriklad tady

procti si

ono to opravdu neni tak jednoduche.

mozna zkusit spis aupair elderly care

Ok moc ti děkují za poslaní odkazu :) takže před ojezdem do UK musím nahlásit na pojištovnu že budu pracovat v UK aby mi to nenaskakoval dluh na zdravotní a sociální pojíštěni, cestovní pojíštěni které potom můžu zrušit až budu mít pracovní smlouvu a s tou bankou jste říkali že je větší problém já jsem si teda pročetla nějaké agentury na netu jedna stala 7 000 kč ale našla by mi práci, byt, zavezla by mě na sjednané místo s nadřízením(práce) a ještě by mi pomohla ohledně banky atd.. jestli jsem něco zapomněla tak mi prosím ještě napište a jestli budete tak hodní mohli by jste mi prosím dát ty zakladní věci do bodu (1-…) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.14 18:22

Mohla bych se poptat ohledně dovolené v Londýně pro 4 osoby na 4-5dní jestli se to vyplatí spíš letcký nebo autobusem a co vše cena zahrňuje atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.14 14:58

Poradí mi prosím někdo?

• Citovat
  • Upravit
101533
22.4.14 17:46

Jo, poradí, nebuď lenoch a využij pana googla nebo služeb nějaké cestovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný