Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim vas vsechny,
nase mala jde za 14 dni k zapisu do skoly, ale nikde na strankach skoly a ani ve skolce neni napsano, co sebou mame prinest? potvrzeni o zamestnani?- v pripade OSVC doklady o platbach soc.+zdrav.?potvrzeni o bydlisti?-to vyresim jak kdyz trvale mame zatim bydliste zapsano ve meste o 120km dal?
prosim o rady a informace ![]()
Nic nepotrebujes, svou obcanku a rodny list ditka (ted nevim jestli po nas chteli i muzovu obcanku, bo jsme se synem sli oba).
vazne?
tak dekuju, cekala jsem, ze to bude ocistec jako u zapisu do skolky
Tak já jsem v pátek ve školce dostala nějakej dotazník, ten jsem vyplněnej odnesla dneska do školky a k zápisu máme přinýst jenom svoji občanku a RL dítěte.
PetroJ tak mozna, ze dostaneme dotaznik zitra, jelikoz mame schuzku s psycholozkou ![]()
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.
misoule píše:
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.
ajajaj
![]()
holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy ![]()
bellezza píše:misoule píše:
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.ajajaj
holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy![]()
![]()
Tak snad to letos ustojíš… ![]()
Taky nás to čeká příští týden a jsem z toho nervozní víc já než dcera. Ale opravdu OP a RL stačí. Učitelka ze školky mi dnes ještě poradila, že stačí udělat 2 culíky ![]()
u nás chtějí ještě s rodným listem a OP vyplněnou žádost o přijetí ke školní docházce, která se dá stáhnout na webu školy, nebo osobně v kanceláři, tak se nejlépe poptat telefonicky na vaší škole
Zizalka píše:bellezza píše:Tak snad to letos ustojíš…misoule píše:
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.ajajaj
holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy![]()
![]()
doufam ze uz jsem rozumnejsi…
![]()