Co vzít k zápisu do školy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5644
9.1.12 18:29

co vzit k zapisu do skoly???

Zdravim vas vsechny,
nase mala jde za 14 dni k zapisu do skoly, ale nikde na strankach skoly a ani ve skolce neni napsano, co sebou mame prinest? potvrzeni o zamestnani?- v pripade OSVC doklady o platbach soc.+zdrav.?potvrzeni o bydlisti?-to vyresim jak kdyz trvale mame zatim bydliste zapsano ve meste o 120km dal?
prosim o rady a informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
9.1.12 18:38

Rodný list dítěte a OP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.1.12 18:38

OP)občanský průkaz),rodný list dítě-u ás toto stačilo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.1.12 18:42

Nic nepotrebujes, svou obcanku a rodny list ditka (ted nevim jestli po nas chteli i muzovu obcanku, bo jsme se synem sli oba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
9.1.12 18:43

vazne? 8o tak dekuju, cekala jsem, ze to bude ocistec jako u zapisu do skolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.1.12 18:46

Tak já jsem v pátek ve školce dostala nějakej dotazník, ten jsem vyplněnej odnesla dneska do školky a k zápisu máme přinýst jenom svoji občanku a RL dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
9.1.12 18:49

PetroJ tak mozna, ze dostaneme dotaznik zitra, jelikoz mame schuzku s psycholozkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
9.1.12 19:23

rodny list, OP a dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
9.1.12 20:14

bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
9.1.12 21:04
misoule píše:
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.

ajajaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.1.12 21:54
bellezza píše:
misoule píše:
bellezza: neboj, očistec to nebude:-) Krom OP a RL nepotřebuješ nic. Možná si vem ještě foťák, někteří rodiče si dítko rádi zvěční:-) Ty budeš sedět s jednou uč. a vyplňovat papíry, dítko bude s druhou uč. plnit úkoly.

holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy :mrgreen:

Tak snad to letos ustojíš… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.1.12 22:49

Taky nás to čeká příští týden a jsem z toho nervozní víc já než dcera. Ale opravdu OP a RL stačí. Učitelka ze školky mi dnes ještě poradila, že stačí udělat 2 culíky :D

• Citovat
  • Upravit
1258
9.1.12 22:52

Tak u nás chtějí i kartičku pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ano
10.1.12 09:13

u nás chtějí ještě s rodným listem a OP vyplněnou žádost o přijetí ke školní docházce, která se dá stáhnout na webu školy, nebo osobně v kanceláři, tak se nejlépe poptat telefonicky na vaší škole

• Citovat
  • Upravit
5644
10.1.12 09:44
Zizalka píše:
bellezza píše:
misoule píše:

holky vsem vam moc dekuju a uz se moc tesim, ja mam na svuj zapis spatny vzpominky-pocurala sem se jim tam strachy :mrgreen:
Tak snad to letos ustojíš… :lol:

doufam ze uz jsem rozumnejsi… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí