Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když nenapíšeš, jestli jedeš k moři, nebo na hory, tak ti asi moc neporadíme ![]()
@Svistice
no tak nějak
jako mám pocit, že dospělý člověk by už měl vědět, jak se zbalit ![]()
Nemám s balením na takovou dobu zkušenosti nebyla příležitost takhle nněkam odjet jedu na nějakou dobu ke kámošce a žádné velké túry podnikat nehodláme. takže tak. Donedávna jsem nemohla moc vyjíždět mimo domov na delší dobu takže opravdu nevím co bude lepší tak proto se ptám zkušenějších.
To je teda dotaz hodný desetiletého dítěte…protože už v pubertě si snad každý průměrně inteligentní jedinec umí zabalit čemojdan
![]()
Ke kamosce…ale kam? hory, lesy, město vesnice, kambudete chodit? sama, s dítětem?
Já vůbec nechápu, jestli si z nás zakl. dělá srandu, nebo to myslí vážně ![]()
JJ - napiš kam jedeš a jaký asi plánuješ program…
JInak základ -
7× spoďáry (nerada přepírám na cestách) ![]()
7× tričko ( jedno na den - záleží, jak se potíš)
pyžamo
přezůvky??? - záleží, zda tam budou…
něco „na doma“ - pokud necheš být doma, na hotelu…v riflích…
Hygiena - kartáček, pasta, mýdlo- sprcháč, šampon+kondicoiner, odličovadla, lak na vlasy…fen? ![]()
ručník??? ![]()
nevíme, kam jedeš
K moři plavky a do hor pohorky.
Přece záleží na tom, kam, s kým, proč a tak… ![]()
@Dujana Že já sem lezu. Asi to fakt bude nějaký druh masochismu.
![]()
Ahojky nechci aby se to tady pohádalo kvůli tomu že vkládám diskusi anonymně ale nechci aby se to vědělo že jedu pryč. Mám odjíždět na týden pryč co by jste si na mém místě vzali s sebou? Mám na mysli kolik kusů třeba triček a tak. Nebo jestli by jste si vzali notebook a tak. Díky a prosím respektujte anonymitu. Ještě dodám že budu mít možnost si oblečení vyprat.