Co znamená č. 17
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co znamená č. 17
Chtěl bych se zeptat co může znamenat, že mě pořád pronásleduje č17?Abych to vysvětlil…17.9 jsem se ženil,17.2 se mi narodil syn, v práci jsem dostal prodluzku s č. 17,když jsem se rozváděl tak to bylo ve dveřích 17,dával jsem výpověď 17.6 a když jsem čekal na manželku na parkovišti tak zaparkovalo vedle mě auto města s č17 a dokonce teď se mi narodil syn a jeho rodné číslo je na konci 17 a SPZ na autě mám 17 a na vleku za auto mám taky 17,ale když si vsadím 17teho tak nic 😁 🫣.co to může znamenat, může to něco znamenat???🫣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám narozeniny 17teho vidím tě ![]()
A dva z mých ex měli narozeniny taky 17 ten druhý dokonce úplně stejný den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mára 88 píše: Více
Každého 17. buď ve střehu.
Může se stát cokoli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli bysme to neměli dát dohady. 17 mám narozeniny i svátek. Je to moje šťastné číslo. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak můžeš být ve střehu každou hoďku 17 minut po celé a spešl v 17:17, ale brzo Ti z toho jebne.
Seš fixlej na 17, spousta věcí se Ti děje i v jiná data a časy, parkují vedle Tebe auta s úplně jinými čísly v SPZ, ale toho si prostě nevšimneš, protože Tě zaujme jenom ta 17.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus si vsadit 17tého 17krát a věřím, že to vyjde ![]()
- Citovat
- Upravit
Dej si to do googlu, je tam spousta zajímavých článků od pouhých náhodných jevů až po andělská čísla. To pak záleží na tom, k čemu se přikloníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusí to znamenat vůbec nic, ale může to být taková zvláštní souhra náhod, která se váže zrovna k tomu tvému „osudovému“ datu nebo číslu 17…
No, musím říct, že i já jsem už vypozorovala takovou zvláštní událost… ![]()
Většinou, když se jen tak čistě náhodně, podívám z okna, tak vídám pořád tu jednu stejnou paní.
Fakt, ať už je to úplně kdykoliv a to tam opravdu nijak nečíhám.
Není to vůbec okno někam do ulice, kde bych třeba mohla pozorovat každodenní ruch.
Mám na ní zkrátka nějaké štěstí i venku a začala jsem ji zdravit, ačkoliv se jinak vůbec neznáme. Jen z toho pohledu z okna.
Už jsem si kolikrát říkala, že až jí zase někde potkám, tak jí to budu muset říct. ![]()
Takže jo, věřím tomu, že něco tajemného může existovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SaintRaffaella píše: Více
Ne, to si fakt nemyslím…
Ale, ona si jen tak úplně klidně v tom okamžiku mého pohledu, projde přesně pod našimi okny a nahoru se vůbec nekouká.
Nemá o mně sebemenší tušení, kde bydlím.
Ale, od té doby co jsem jí začala zdravit, tak se na sebe usmíváme, jako kdyby jsme se snad znali už odjakživa…
No, příště až se zase potkáme, tak jí to určitě řeknu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
17. povazuji za stastne cislo a 17. jsem se narodila. Jinak o nahodach. Moje tchyne zemrela a mesic potom se mi narodil syn presne na narozky tchyne. Ja to ani nevedela a pak mi to rekl manzel. Stava se celkem bezne ze kdyz na nekoho myslime a muze to byt i nekdo koho moc nevidame, tak zrovna zavola nebo se potkate atd. Nahody se deji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit