Éterická bytost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Éterická… pro mě to znamená stihla až hubená, jemná dívka. Ten typ, co se směje ukázněně, a i když si kýchne, tak jen pšikne
proste lehké děvče. Balerína.
Z celebrit asi nevim, jako napadají mě spis role, nez herci. Ale treba z minulosti Audrey Hepburn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V podstatě víla.
Krásná, neuchopitelná, marnivá, zasněná, tajemná spojená s přírodou. Životem tak nějak proplouvá bez problémů. Štíhlá, dlouhé, husté, světle vlasy. Šaty. Hodně ekobio, popřípadě batika, nic ji netrápí jen láska
. Zamiluje se každého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobne to mam spojene spis se vzhledem: stihla, krehka, jemne rysy. Co se chovani tyce - mila, spis tissi, klidnejsi. Z nasich celebrit - Linda Rybova, Klara Issova. Zahranicni - Cate Blanchett, Vanessa Paradis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková víla prostě - určitě štíhlá a spíš menší, drobná, na barvě vlasů/pleti ani podle mně tak nesejde. Při pohybu ale velmi ladná a elegantní.
Ze známých osobností bych za éterickou bytost označila třeba Keiru Knightley, Liv Taylor, Audrey Hepburn, z češek Kláru Issovou, janu Plodkovou nebo Květu Fialovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by potěšilo, kdyby mě tak někdo tituloval, ale to u mě nehrozí. Vypadám ledajako, ale jako éterická bytost určitě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vuma329
A jak vypadáte?😂
Já menší, plnoštíhlá, čistá pleť, světle hnědé husté vlasy nad prsa, kulatější obličej (ne zas tak moc, nemám vyloženě kruh, ale tvářičky😂), jinak jemné rysy,…😂
- Citovat
- Upravit
Tak se silnější postavou etericka bytost opravdu nejsi. To jsou takové ty křehule. Hubeňounké dívky s jemnými rysy a nic moc prsy. Kiera K., Natalie Portman, Alexis Bledel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Éterická= půvabná, nadpozemská žena, tudíž je moc krásná, většinou má delší vlasy, světlé oči a musí být hubená, působit křehce. S kily navíc nikdy nebude žena éterická.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miuska1 Nízká nejsem, ale vlasy mám krátké a tmavé, také oči, větší boky, menší prsa… Podle tohoto popisu vypadám tedy hrozně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vuma329 píše: Více
Nevim co řešíš. Ne každý chlap potřebuje éterickou vilu. Spousta preferuje normální ženský🤷♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
jak vy vnímáte označení „éterická bytost“? Mně to nikdo neřekl, ale kamarádce to řekl můj kamarád. A kamarádka se zlobila, že nechce být éterická bytost, ale spíš praktická.
Já si myslím, že to se nutně nemusí vylučovat.😂 Já jako éterická bytost moc nevypadám. Představte si moji kamarádku jako Lenku Láskorádovou. Je hodně milá, usmívá se, má světlé vlasy, štíhlá…
Mě by zajímalo, jak si to vykládají ostatní, co si myslí o éterické bytosti - např. jestli musí být nutně nepraktická, zasněná, nebo to nesouvisí…😂
Zajímal by mě váš názor a pohled na věc
Nebo jak podle vás vypadá žena, která je „éterická bytost“?
Já jsem menší, mám silnější postavu, hnědé vlasy v délce nad prsa, no, spíš jsem zemitejsi, do éterické bytosti mám spíš daleko než blíž.😂 Takže u mě asi moc ne…
Případně kdo ze slavných osobností na vás působí étericky?