Myslíte, že karma existuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, nevěřím na žádnou karmu, vyšší spravedlnost, ani nic jiného podobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, většinou vychcaní lidé a potvory mají celý živo štěstí. Slušní lidi většinou vše odskáčou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neverim. Uverim ale, az uvidim pomlouvacny sv.ne potrestany. U nas nejspis karmu za zlou matku zeru ja. Proplouva zivotem jak drahy pes, zatimco ja musim bojovat o kazdou kurku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko píše: Více
A čím větší potvora, tím vyšší věk dožití, všimla sis někdy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda karmu rychlou. Když se špatně zachovám, dostanu za uši skoro vzápětí…..
Ale jo, já věřím ve vyšší moc, v karmu. Říkám, že “vesmír” má smysl pro humor a pro rovnováhu. Pamatuju si na kolegyni z práce se kterou jsem jela autem. Předjel nás týpek v novým silným autě. Neohrozil nás, jen kolem nás svižně udělal myšku. Já se nad tím vůbec nepozastavila, ale kolegyně spustila, jak takovým blbečkům přeje, aby se vybourali. A zopakovala to několikrát. Úplně mi z toho běhal mráz po zádech. No, za pár dnů to byla ona, kdo se s autem válel vlastní vinou ve škarpě…..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko píše: Více
No, já myslím, že všeho do času, pokud někdo koná zlo, tak nakonec to zlo i dostane, třeba ne hned, ale dostane, myslím si to, věřím na to.
- Citovat
- Upravit
@Liberalissima píše: Více
Ano, to je přesně to, co říkám já. Čím větší mrcha tím vyšší věk dožití. Otázka je jestli je to za trest nebo za odměnu. To jak to vidíme my, nutně nemusí znamenat, že si to myslíme správně i když se nám to tak může jevit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím na „jak my k vy, tak my k vy“ - takže pokud vysíláš jen negativa, obvykle se ti jen negativa vrátí…
nemyslím, že je to nějaký nebeský zákon, spíš klasická praktická ukázka, že určitá akce obvykle vyvolá příslušnou reakci (plusovou či mínusovou)
ale nejka mi zrovna včera vyprávěla, že její bývalá mistrová skočila z okna paneláku (zabila se) a tím pádem „skončila na dlažbě“ a byla to prý (nevím, neznala jsem ji), zlá zapšklá ženská, která ráda po fabrice roznášela drby a informace o tom, že nejka v dané době měla více dluhů a uháněly ji v práci určité společnosti… tehdy lidem vyprávěla, že tahle fakt jednou skončí na dlažbě
mno, kámoška žije už dávno v zahraničí, vše má už x let zaplacené, mají se krásně, má skvělou rodinu, děti, vnoučata, vztahy.. a s tou dlažbou to dopadlo takhle..
hm…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na karmu věřím a taky to ve svém životě pozoruju. Je to hodně složitá věc a u mnoha věcí jsem si ani nebyla vědoma, že byly špatně, přišla jsem na to až když se staly mě. To už mi tak vytribilo smysly že teď když se chystám udělat něco špatného, něco ve mě píchne a já vím že to dělat nemám. Zajímavé ale je, že to nefunguje, když se chovam ke člověku stejne, jako on ke mě, myslím si, že je to součást te karmy a já tím dávám věci do rovnováhy, takže to není špatně.
- Citovat
- Upravit
Zdravím všechny,
Chtěla bych se vás zeptat, zda věříte v karmu a zda jste zažili v životě nějaký úplně jasný případ karmy na nějakém člověku.
Já osobně zažila, že jedna blízká osoba neustále strašně všechny lidi pomlouvala, ničeho si nikdy nevazila, smála se cizím lidem za to jak vypadají, žijí, co se jim v životě přihodilo atd… V přítomnosti této osoby jsem se vždy cítila velmi nepříjemně, protože jsem si vždy říkala, co může říkat o mně. Ničím jiným tento člověk nežil. Pořád si myslel, jak on je na světě ten nejlepší a dokonalý a celá jeho rodina také. Ješte nedávno se radoval nad „ostudou” a neštěstím jedné části vzdálenější rodiny dané osoby. Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale této osobě se stalo v rodině úplně přesně to stejné čemu se usklebovala, pomlouvala apod… Věřím, že je to karma…
Já osobně se snažím každého brát takového jaký je a nikoho nesoudit. S lidmi, co jsou má krevní skupina aktivně udržovat vztahy a s lidmi, co mi nesednou, tak kontakt nezdržovat…