Éterická bytost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
7.11.24 22:15

Kamarádka možná nepochopila, že je to kompliment? Jinak totiž moc nechápu tu reakci. Éteričnost a praktičnost se určitě nevylučují. I praktická žena může působit étericky. Éterická žena je žena na pohled křehká, jemná - jako z jiného světa. Nicméně dalo by se říct, že ta éteričnost je tak nějak vrozená. Je to určité kouzlo, které žena buď má, nebo nemá. A má ho tak málo žen, že většina z nás asi nikdy éterickou ženu nepotká… Chápu, že by se vám asi líbilo od nějakého muže tohle také slyšet, ale co naplat, když člověk éterický není, tak není. Já také nejsem. Máme prostě jiné přednosti, které nám zase můžou závidět éterické ženy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.11.24 12:31

@Lily-of-the-valley Já to neřeším. Vypadám, jak vypadám. Však jde jen o legraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
10.11.24 17:02
@Miuska1 píše: Více

Jemná. Nadpozemsky krásná. Určitě to není urážka, ale kompliment.

https://tinyurl.com/bdfha9jv

Jestli ji to uráží, tak ať přibere metrák - pak už nebude působit jako éterická bytost, ale jako praktická dobrá kuchařka. 8)

Zpívá o tom Ivan Mládek: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15577
10.11.24 17:17
@eumedon píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
Přesně tak. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15577
10.11.24 17:42

Noo, tak „étericky“ třeba vypadám já… :D
Jsem malá, drobná, dlouhovlasá a na první pohled působím křehce a prý i roztomile. :P
Ale, to všechno jen do tý doby, než mě někdo pořádně nasere. :cert: :mrgreen:
Jinak taky říkám, co nemám na výšce a váze, mám zase někde úplně jinde… Někdo má holt svaly a někdo zase čáry… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
10.11.24 18:36
@eumedon píše: Více

Noo ona chce být právě praktická.😂 Za mě teda praktická je!😂
Já působím naopak hodně prakticky a zemitě.😂 Neříkám že taková nejsem, ale hodně zapomínám, jsem rozlítaná, netrpělivá…😂
Ale na první dobrou by to do mě nikdo neřekl.😂

• Citovat
  • Upravit
19784
10.11.24 19:03
@Miuska1 píše: Více

To, že je „éterická bytost“ nijak nevypovídá o její nepraktičnosti. Asi je do ní zamilovaný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat