Věříte na horoskopy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Věříte na horoskopy?
Ahojte. Poslední dobou se ptám sama sebe, jestli se dějí náhody nebo je vše dané. Někdy mi přijde, že se na mě valí hromada věcí co by snad jiné lidi nepotkala. Čím víc se snažím být lepším člověkem, tím víc mi osud hází klacky pod nohy. A tak mě napadá, jestli je vše opravdu dané a dá se věštit z horoskopů, karet, ruky. Často se dívám na horoskop a někdy to celkem sedí. Jak to vidíte vy? Koukáte na horoskopy? Byly jste si něco vyvěštit? Nebo je to hloupost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nekoukám na horoskopy, nenechávám si věštit a ano, myslím si, že jsou horoskopy blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi obcas z legrace koukla na svuj horoskop. A ne, nesedel temer nikdy, casto ani ty obecne kecy stylu “dnes se stane neco vyjimecneho, z ceho budete mit prospech”. Nesedi na me ani charakteristika podle znameni zverokruhu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne…ale v životě se mi dost často potvrdila…schopnost domluvit se s různými lidmi..čím blíž jsou lidé narození…
ve znamení ke mně…tím více probíhá komunikace v pohodě. A máme se rádi. Nesmí do toho samozřejmě vstoupit hnusná povaha dotyčného…kdy se někdo
k někomu chová hnusně…jen na základě nesympatií
.
Příspěvek upraven 15.11.24 v 08:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, je to blbost a logicky to nemůže sedat na miliony lidí na světě narozených v nějakém období. To ale neznamená, že to nemůžeš mít jako koníček.
- Citovat
- Upravit
Horoskop je hloupost, ale plán duše už mi jako úplná blbost nepřipadá. Respektive my, co jsme zažili regresní terapii a různé ošetření na duševní úrovni máme tak trochu asi povědomí o tom, že něco mezi nebem a zemí bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Horoskop je nesmysl, dřív ho někdo sestavoval ručně, tak měl aspoň uměleckou hodnotu, dnes ho napíše program. Pokud se ti něco vyplní, tak je to náhoda, nebo jsi tomu šla naproti - horoskop je čistá manipulace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Všechnoznám píše: Více
Pro zábavu koukám na https://www.horoskopy.cz/ a pak na podrobnější https://mymoap.com/…horoskop.php co se mi zdá ok. Ale pak je ještě najdi se a tam je to takové obecné. Jak si ale vysvětlit nějaké věci co se dějí a třeba i kartářka se do nich trefí? Prostě mi to přijde někdy divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ally123 píše: Více
Ale tak pohyb těles na obloze asi něco dělá s lidmi ne? Měsíc v úplňku a zvířata vyjí a také lidé nespí dobře. Tak proč ne další planety?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KaSvih píše: Více
Jako jo, slunce vychází a zapadá, takže někdy máme světlo a někdy tmu. Při úplňku spím, žádnou informaci o úplňku totiž neřeším, tak se dopředu neprogramuji, že bych měla mít špatný spánek. Tyhle astro věci jsou čistá manipulace.
Edit: A zjisti si něco o tom údajném vytí na měsíc.
Příspěvek upraven 15.11.24 v 09:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci věřit. Někdy je čtu. Ne nijak pravidelně. Už se několikrát stalo, že něco bylo v horoskopu a pak se ta situace stala. Např. začátkem měsíce jsem měla psané v horoskopu, že budu v dohledné době obhajovat své schopnosti. A lup ho. Tento týden jsem měla na hodině hospitaci a příští týden jedu na zkoušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1
. Někdy se tomu nevyhneš…šišlavej Kelner…nebo jak se přesně jmenuje…dvorní astrolog rádia.. mi je čte i v rádiu za jízdy v autě…
Ty psané nečtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 A tohle je druhý „problém“ horoskopů - jsou schválně psány velmi obecně, aby se daly napasovat na maximum situací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1010 píše: Více
Já takovém věci okamžitě přepínám a psaným se vyhýbám, je to manipulace a nechci si ji tahat do života.
Kdysi jsem těm blábolům částečně i věřila, ale pak jsem zažila střet s realitou, takže vím, co za tím je, a od té doby jsem v tomhle naprosto nekompromisní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit