Věříte na horoskopy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ally123 píše: Více
Ona moje lidi prakticky nezná, pokud je nenáborovala. Ale i tak je zažila jen u pohovoru a při onboardování. Ale zakládá jim zaměstnanecký účty a posílá osobní dotazníky, takže se k datům dostane.
Normálně jsme spolu klábosily a mezi její zájmy patří právě numerologie. Dost mě tím zaujala. Nejdřív jsem si nechala vysvětlit sebe, pak děti a nakonec ex. Všechno to sedělo. Takže jsem si nechala vysvětlit i lidi v týmu. Rozhodně jim tim neublížila, spíš naopak. O nikom negativně nemluvila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
Ja vim, ze je to tak psane. Mozna kdybych se snazila, tak bych nekdy neco nasla. Ale asi mam nudny zivot. Pred detmi me na ceste metrem do prace malokdy potkalo neco zvlastniho, v kanclu porad stejni lide, klienti taky bud uz znami nebo nijak specialni. Prokazovat schopnosti jsem musela porad.
A treba kdyz jsem byla 3. tyden v kuse doma s nemocnymi detmi a vedela jsem, ze jeste tak 3 tydny budu a v horoskopu mi vyslo, ze brzy potkam nekoho specialniho… Tak nevim. Manzela? Nebo kuryra z Rohliku?
Proste jo, je to psane tak obecne, ze na spoustu lidi to sedne. Ale na vsechny ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 píše: Více
sis měla uvědomit, že tvoje děti jsou ty speciální osoby! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy to může být pravda. Třeba bych šel ke kartářce a ona řekne, že skončím na vozíku. A bude mít pravdu, akorát se zpožděním 40 let. Na kartářky bych trochu věřil, ale nešel bych k ní, mám strach, že bych se dozvěděl něco negativního (Máte smradlavou karmu, ubližujete ženským na Emiminu a zítra umřete). Na horoskopy nevěřím, ale co sedí dost, jsou charakterové vlastnosti, patřící k jednotlivým znamením, to často sedí přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše: Více
Ja jsem lev, jsem narozena presne uprosted znameni, a vubec to na me nesedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča6 píše: Více
Já kozoroh a sedí hodně. Lvi jsou prý velkorysí, jsi velkorysá?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše: Více
To jsem. Ale nejsem sebevedoma, nejsem vudci typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla jednou u kartářky kdysi dávno a dost věcí vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel většina lidí si pod pojmem horoskop představí takové ty klasické horoskopy na dnešní den pro jednotlivá znamení. Nemá to sice s astrologií nic společného.. ale komu na tom záleží, že.
To, že je někdo narozený v určitém znamení.. např. je Lev, Panna, Blíženec. Znamená, že v okamžiku jeho narození Slunce stálo v tomto znamení. Astrologie ovšem nepracuje jen s postavením Slunce ve znamení. To by bylo značně jednoduché. Měli bychom 12 typů lidí. Kromě Slunce máme další planety.. Měsíc, Merkur, Venuše, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluto. Každá z těch planet v okamžiku vašeho narození je v nějakém znamení. Podle okamžiku narození se odpočítává i 12. astrologických domů. Které představují jednotlivé oblasti života.. např. oblast práce či zdraví, dům dětí atd.
Horoskop daného člověka je postavení všech planet v jednotlivých znameních, domech a vzájemných aspektech mezi sebou či na hlavní osy. To je pak váš jedinečný horoskop. Který má pramálo společného s tím, co běžně vidíte na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit