Věříte na horoskopy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10165
15.11.24 09:32
@ally123 píše: Více

Snažím se soustředit na jízdu…ale souhlas manipulace to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9013
15.11.24 09:35
@ally123 píše: Více

Někdy to není špatný. Nemám ráda tyhle kontroly. Takže jsem čekala, kdy to přijde a předem se vnitřně uklidnila :jazyk:. Ale říkám, nečtu je pravidelně. Spíš náhodně. Když se nudím a potřebuji, abych něco četla. Nikde není po ruce, co zrovna číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.11.24 09:44

Zjistila jsem, že jedna kolegyně z HR v tom jede. Ale měla pravdu, když říkala. Tuhle vem, je to kozoroh, to si s pannou sedne. Dokonce umí i numerologii a nechala jsem si od ní rozebrat všechny lidi z týmu i sebe. A sedí to.
Já tomu už taky věřím. :mrgreen:
Nesnesu se s Berany a Váhami a být vdaná za vodnáře byl taky velký fail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
15.11.24 10:06

@Dollorres :mrgreen: :mrgreen: a ty si jaký znamení…zajímá mě kdo se nesnese
s váhami…gugl by možná poradil…ale tohle není…pokaždé…já taky tvrdím…že nejhorší znamení jsou blíženci…ale teď mám kolegyni a ta se zcela vymyká…takže takhle jednoznačné…to nebude :think: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
15.11.24 10:21
@KaSvih píše: Více

Jako dite jsem pry pri uplnku spatne spala. Ale co mi pamet saha, nema uplnek na muj spanek vubec zadny vliv. A ze by pohyb planet a dalsich vesmirnych teles zpusobil, ze dnes stiri potkaji zivotni lasku apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
15.11.24 11:04

Protože kartářky jsou šejdířky a umí nepochybně jedno - odhadnout člověka. Ty si pak jejich bláboly projektuješ tak, jak tě k tomu navedly.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
15.11.24 11:10
@1010 píše: Více

Znám jednoho Blížence fajnovýho a jednoho strašnýho. Co z toho plyne? Znám taky fajn Kozorohy, ale taky úplný blbouny. Asi bych takto vypočetla všechna znamení. Spíš je to často tak, že lidi, co tyhle nesmysly řeší (stejně jako numerologii), tak si do toho vkládají svoje závěry a vidí v těch lidech to, co chtějí vidět. Já třeba nemám ráda excentriky, celkově pak extroverty (proč asi, jsme těžký introvert a vadí mi celkově extrovertně nastavený svět). Vždycky, když potkám nějakýho echt nesnesitlenýho, říkám si - to bude 100% Lev. Někdy se trefím a pak bych měla tendenci říct, jo, já to říkala (ale jednoho Lva jsem milovala a to byl dobrej člověk).

To stejný s Pannami - měla bych si s nimi údajně sednout. Ale znám fajn Panny a děsný Panny, se kterýma jsem se radši už nikdy neviděla. Ale nebude to jejich „panenstvím“.

Jsou to prostě koniny.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
15.11.24 11:12
@Janča6 píše: Více

To bude kupř. tím nadměrným množstvím světla a mnohdy chabým zatemněním spací místnosti.

• Citovat
  • Upravit
10165
15.11.24 11:15

@Všechnoznám vždyť píšu.. že to jednoznačné není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
15.11.24 11:17
@Všechnoznám píše: Více
:lol: :mrgreen: :palec: jo…taky jsem realista…manžel mi tvrdí…že viděl ducha…radši se s ním o tom nebavím…za mě se dá vše reálně vysvětlit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.11.24 11:24
@1010 píše: Více

Já jsem panna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.11.24 11:34
@Janča6 píše: Více

což je teda zvláštní, protože je to tak psané, aby se každý našel ve všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.11.24 11:39

pohyb měsíce dělá odliv a příliv, má obří sílu která ale působí jen na obří hmotu a mění se to 4× denně, tažke můžeš pozorovat tyto výkyvy. úplněj je jen osvětlení, ten měsíc je tam úplně stejně černej, jako bílej - ovlivňuje tě světlo. a je fuk, jestli z měsíce nebo z puliční lampy, vliv světla je studovaný a dokázaný
ale planety… daleko větší skutečný vliv na tebe má židle, na které sedíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
15.11.24 12:43
@Dollorres píše: Více

Už chápu…proč tak vrže vztah s tchýní :roll: 8o :mrgreen: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
15.11.24 13:15
@Dollorres píše: Více

Kolegyně z HR má o těch lidech asi dost informací, ne? A nepřijde mi tedy úplně ok „lustrovat“ své podřízené a kolegy bez jejich souhlasu numerologií. Jsou to nesmysly, které pak vytváří určité předsudky a ovlivňují tvůj přístup k těm lidem. Ze strany té kolegyně mi to přijde naprosto neprofesionální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat