Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nikam neběhej, syn to přežije. A známá je kráva, už bych jí dítě nesvěřila. ![]()
Holky, bez komentáře. Byla bych moc ráda, kdybych to vážně nemyslela. Zajímalo by mě, jak je možné že její děti ve zdraví přežily…
Kliid, je to jen cukr a voda a trocha barviva, lékaře neřeš, řekni jí, že si to nepřeješ a hotovo. Na rozladěný žaludek se chlazená cola, vybublinkovaná, používá, ale spíš na nevolnosti.. netuším, jak přišla na to, že mimi bolí bříško ![]()
Tohle mi připomíná diskuzi, co tu bylo pár dní zpátky. Jak to dítě snědlo Lindt čokoládu a paní chtěla volat doktorce a řešila, co se může dítěti stát. Ach jo, kam se poděl zdravý selký rozum? ![]()
@whooro píše:
Kliid, je to jen cukr a voda a trocha barviva, lékaře neřeš, řekni jí, že si to nepřeješ a hotovo. Na rozladěný žaludek se chlazená cola, vybublinkovaná, používá, ale spíš na nevolnosti.. netuším, jak přišla na to, že mimi bolí bříško
kdyz teda odmyslime tu kyselinu fosforecnou, coz je slusny chemicky sajrajt a kofein, po kterem budou decku svitit oci ve tme ![]()
Jinak si nemyslim, ze dite bude mit nejake nasledky. Ale jinak taky koukam, jake napady nekteri lide maji. Po precteni nazvu jsem ocekavala storku o tchyni a ono ne.
ježiš co ty lidi do těch dětí nenarvou.. Raději ho pořádně sleduj, myslím si že se mu nic nestane v každém případě to ale není vůbec zdravé..
@BrnackaM selský rozum myslím mám, u dětí mě jen tak něco nerozhází, ale 15 lžiček coly dvouměsíčnímu dítěti, to bych v klidu taky nebyla
No sleduj ho a snad mu nebude špatně
možná bude hodně špatně spinkat.
Kamarádku bych kopla do zadele a dítě už bych jí nenechala hlídat!
Mimi by se nic stát nemělo, jen bych známé příště nedala na hlídání ![]()
To je snad nejvetsi masakr co jsem tu kdy cetla co kdo narval do mimina. Byla bych nastvana strasne.
@lucynka25 píše:
No sleduj ho a snad mu nebude špatněmožná bude hodně špatně spinkat.
Kamarádku bych kopla do zadele a dítě už bych jí nenechala hlídat!
Asi tak…je uplne mimo ta znama ![]()
Já teda dětem taky dávám colu po lžičkách, ale při zvracení, když vrhají metr daleko a nesnesou v sobě ani hlt vody. Ale dělám to teda cca od jejich dvou let, cpát to kojenci by mě nenapadlo, a cpát to jakkoliv starému dítěti bez objektivního důvodu (neustávající zvracení) taky ne.
Ahoj,
dnes jsem potřebovala nutně k lékaři a protože jsem s sebou nechtěla brát svého dvouměsíčního syna, tak ho hlídala na dvě hodiny má známá. Podotýkám, ze má tři děti ve věku 3, 7 a 12 let, takže jsem jí ho v klidu nechala na hlídání. Vrátila jsem se od lékaře a seděla u stolu s malým v náruči a skleničkou Coca Coly se lžičkou a hned se mi chlubila jak malýmu dala asi 15 lžiček Coly na bolest břicha a že to krásně pomáhá. Myslela jsem si, že si dělá srandu ale bohužel to myslela smrtelně vážně a nepřišlo ji to absolutně divné. Mám teď strašný strach jestli mu to nějak neublizi, nezatíží ledviny nebo obecně tělo. Myslíte, že mám běžet k lékaři? Jsem zoufalá a mám o nej vážný strach.