Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dala bych ho asi stejne, pudink je vpodstate z 90 procent skrob ![]()
Do kastrolu nalij 1 hrnek mleka a 1 hrnek smetany.Postav na sporak,pridej 5 lzic hnedeho cukru a 3 lzice horkeho kakaa a metlickou kakao zaslehej do mleka.Nalamej tam pulku tabulky mlecne cokolady a stale zahrivej a michej.Mleko zahrivej tak dlouho az se cokolada a cukr rozpusti.Horkou cokoladu odstav z ohne a metlickou vyslehej az se na hladine zacne tvorit pena.Je uzasna!
Jsem vyzkoušela 1 recept-čokoláda(ván.cokroví)Myslela jsem,že to stuhne uplně.Dala jsem jí jako nápln do sušenek.
Ted jsem jednu snědla. ![]()
jani09 píše:
Jsem vyzkoušela 1 recept-čokoláda(ván.cokroví)Myslela jsem,že to stuhne uplně.Dala jsem jí jako nápln do sušenek.Ted jsem jednu snědla.
Mělo by to ztuhnout úplně.
O Vánocích se to dává ztuhnout do sněhu, případně do lednice. Pak se to z těch formiček vyklepává a držtí to v celku v podstatě jako takové mini tabulkové čokoládky… Nevím, kde by mohla být chybka… ![]()
Ahoj holky, potřebovala bych tip…chci dělat domácí čokoládu…recept mám o tom žádná, ale miluju čokoládu s pomerančem a teď nevím, jakou formou do ní mám ten pomeranč dát:-/
Případně přijímám tipy i na jiné příchutě ![]()
@Teruna000 Trochu šťávy? V kupovaných je aroma - to tam asi nechceš, co? ![]()
@malinika no to asi ne
budu dělat z kakaového másla, tak asi opravdu ta šťáva…ta mě vůbec nenapadla, pořád jsem hledala pevnou variantu ![]()
@Teruna000 Víš že by nemuselo být špatné dodat tam ještě trochu pomerančové kůry? ![]()
Pomerancovy olej urceny na jidlo a kuru z bio pomerance ![]()
bezne se dava ten olej
@Teruna000 píše:
@malinika no to asi nebudu dělat z kakaového másla, tak asi opravdu ta šťáva…ta mě vůbec nenapadla, pořád jsem hledala pevnou variantu
Dala bych tam pomerančový olej, ne šťávu, ta má řídkou konzistenci, nevím, jestli by se ti to dobře spojilo
.