Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kamčo - já dělala jednou podle tohoto receptu a mm si pochutnal. Já to moc nemusím ![]()
Take delam tento recept s tim rozdilem, ze spekuji jen spekem a okurky a salam (sunku) krajim do omacky tesne pred dovarenim - jen aby prosly teplem.
Hned bych si dala, mnam.
AniNevim píše:
Take delam tento recept s tim rozdilem, ze spekuji jen spekem a okurky a salam (sunku) krajim do omacky tesne pred dovarenim - jen aby prosly teplem.
Hned bych si dala, mnam.
Jj dělám jí úplně stejně,taky bych si hned dala ![]()
tak já nešpikuji ale dělam jako svíčkovou a pak na másle podusim na nudličky kyselé okurky a šunku a přidam do hotové omáčky. Manžel to má raději než svíčkovou ![]()
jedla sem jí náhodně ze školní jídelny totiž..no a…
![]()
tam byla vidět právě okurka a salám ,že plave v omajdě.. ![]()
Milé kuchařky já dělám hamburskou takto:
Na oleji osmažím z prudka na plátky vepřovou kýtu a
pak ji vyndám na talíř,do výpeku přidám jemně krájenou cibuli,osmahnu a přidám krájenou zeleninu(mrkev,celer,petržel-ne pastiňák-,masox,lžíci obyč.hořčice a restuji alespoň 7 minut pak přidám koření(Nk,Bl,Celý pepř,tymián-dávám do mulu nebo lze použít vajíčko na sypký čaj),opečené plátky masa zaliji vařící vodou a dusím v tlakovém hrnci asi 35 minut.Po otevření(pozor na opaření)vyjmu měkké plátky,omáčku zahustím záklechtkou ze zakysané smetany a hl. mouky,propasíruji přes hrubší cedník,přídám jemně krájené- šunkový salám a okurku.
Povařím,přídám zpět plátky a nechám-v rozporu EU-rozležet alespoň jeden den-lze přikyselit,přisladit jak komu chutí.K tomu dobrý domácí h.knedlíček a brusinky.
Pokud jsem na něco zapoměl,omlouvám se a přeji dobrou chuť.
Ahoj,,
všem kdo umí..HAMBURSKOU KÝTU -nějak jednoduše uvařit.
Písněte mi recept prosím.
díky