Zubní pasta Colgate Max White One

ik
30
20.4.11 19:38

colgate max white one

Ahoj začal někdo používat tuto pastu??? Nějaký výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
20.4.11 21:02

Uprimne tem pastam neverim.
Pastu jsem mela,zuby stejne,prijde mi to jako blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.4.11 21:46

..tuhle nepoužívám, ale na bělejší zuby mi úžasně pomáhá LACALUT WHITE. http://zubni-pasty.heureka.cz/…oxidu-75-ml/
Když použiji jinou (třeba jen jeden den!) opět mám zuby horší. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
20.4.11 22:29

Tady o té pastě jsem ani neslyšela.Je jich tolik,že z toho má člověk chaoss.
Já používám Sensodyne pro namel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
21.4.11 09:31

tak já jsem si ji přecejen koupila a uvidme:) jenže to je hrozný, nutí mě to si teď furt čistit zuby:DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
21.4.11 19:33

Tak pak dej vědět jak jsi s ní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.4.11 11:02

tak už jí mam doma od včerejška taky :-D sem teda zvědavá, jestli bude vidět nějakej rozdíl…ale co mi rozhodně pomohlo na bělění zubů byl WHITE PEARL gel, sice sem každej den musela hodinu vydržet s gelem v puse, ale fakt to zuby hodně vybělilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ik
30
22.4.11 16:07
luca13 píše:
tak už jí mam doma od včerejška taky :-D sem teda zvědavá, jestli bude vidět nějakej rozdíl…ale co mi rozhodně pomohlo na bělění zubů byl WHITE PEARL gel, sice sem každej den musela hodinu vydržet s gelem v puse, ale fakt to zuby hodně vybělilo :mrgreen:

Díkec. WHITE PEARL GEL bude následovat když pasta nezabere:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka123456
18.10.12 22:09

Tato pasta bělí jen zuby kuřáků, to už bohužel v této reklamě neříkají. Já mám tuto pastu už třetí a jelikož nejsem kuřák a nemám zuby šedý, žádný výsledek nevidím

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
21.10.12 15:40

Tak mi jí používali cca 3 měsíce v kuse a bez výsledku. Já ani manžel nekouříme, takže možná je to fakt tím, nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Eeeer
27.12.12 00:26

Ahoj, tuhle pastu jsem si koupila a po 5ti dnech (nejsem kuřák, ale zuby jsem měla zažloutlý od rovnátek) už se mi zdají zuby bělejší. Je dost možné, že jde o placebo efekt, ale i na fotkách je trochu vidět rozdíl. :)

• Citovat
  • Upravit
kiloka
6.4.13 11:14

Dnes jsem si pastu koupila, tak jsem zvědavá na výsledek :cert:

• Citovat
  • Upravit
823
6.4.13 12:28

Nejlepší zubní pasty, které opravdu vybělí zuby, jsou od značky Opalescence http://zubni-pasty.heureka.cz/…asta-140-ml/
a nebo Swissdent http://zubni-pasty.heureka.cz/…-ml/recenze/

Mám je osobně vyzkoušené a výsledky jsou až překvapivě hodně dobré. U ostratních jsem tento efekt neměla, ne tak u zubních past z drogerie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
22.4.13 09:57

Ahoj, chci si koupit White pearl gel a zajímalo by mě na jak dlouho vydrží jedno(to větší)balení. A jak dlouho vydrží zuby bílé? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
22.4.13 12:35
@claire91 píše:
Ahoj, chci si koupit White pearl gel a zajímalo by mě na jak dlouho vydrží jedno(to větší)balení. A jak dlouho vydrží zuby bílé? díky :)

No tak to přece záleží, v jakém stavu máš zuby teď a jak se o ně staráš. Jestli jsi kuřák, piješ colu, víno, kávu… Někdo má třeba od přírody zuby bělejší a někdo ne. Podle toho se odvíjí stálost a účinky bělení. A taky každému to bělí jinak a měla by jsi mít určitě zdravou sklovinu. Pokud budeš používat i dobrou bělící pastu, tak ti po několika bělení, ten odstín vydrží déle. Na jak dlouho vydrží celkem balení nevím, ale mám ho ještě hodně a to jsem bělila tak měsíc, nepravidelně. Zuby bělí, ale za mně a podle recenzí je mnohem lepší Opalescence. Není to drogeriový výrobek a používá se běžně v zubních ordinacích, takže tím teď bělím místo white pearl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí