Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V lednu se mi mají narodit dvojčata, je velké riziko že se narodí předčasně a vzhledem k tomu, že jsem alergik a máme v rodině atopický ekzém, chtěla bych pro miminka Colinfant newborn po narození. Radši to řeším takhle dopředu, abych pak něco neprošvihla, musí se to dát do pár dnů po narození. Kdo mi to může předepsat? Budu rodit v Praze v Podolí.
Vyvinuto ve spolupráci s ÚPMD Praha 4, Podolí
Reference: Vakcinační kmen byl používán a reference lze získat v ÚPMD Praha 4 - Podolí,
MUDr. Raja Žádníková CSc., dále v Praze - Krči, Plzni, Ostravě a jinde převážně na odděleních pro nedonošené děti.
@rulez píše:
Vyvinuto ve spolupráci s ÚPMD Praha 4, PodolíReference: Vakcinační kmen byl používán a reference lze získat v ÚPMD Praha 4 - Podolí,
MUDr. Raja Žádníková CSc., dále v Praze - Krči, Plzni, Ostravě a jinde převážně na odděleních pro nedonošené děti.
Tyto informace vím také, jde mi o praktické zkušenosti- jestli je vakcína běžně k dostání, když bych porodila předčasně abych jí sehnala, případně pokud to není úplně běžně k dostání, kdo mi to může předepsat abych to měla doma s předstihem.
@Karko Zkuste se informovat na techto pracovistich. Pripadne v nemocnici Vaseho bydliste.
@Karko píše:
Tyto informace vím také, jde mi o praktické zkušenosti- jestli je vakcína běžně k dostání, když bych porodila předčasně abych jí sehnala, případně pokud to není úplně běžně k dostání, kdo mi to může předepsat abych to měla doma s předstihem.
Můžu se zeptat, jak jste tehdy dopadla? Podařilo se všm získat colinfant a kdo ho předepsal? A s jakým výsledkem?
Díky