Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, těhle diskusí je asi hafol, ale nemám sílu pročítat… Dcerka má od soboty rýmu. V sobotu to vypadalo bledě, kýchala, smrkala, bez teploty. V noci dýchala v pohodě nosem, ani nebylo třeba smrkat, nekašlala kromě jedné chvíle. Dnes sem tam smrkala, mnohem míň už. Sem tam zakašlala, navečer častěj. Teď už hodinku a půl spí a ani jednou nezakašlala. Já myslím, že by měla aspoň zítra zůstat doma, máma mě láme, ať ji pošlu, protože ze školky je nadšená. Máma tvrdí, že když to budu brát takhle, ve školce se neohřeje. Já mám pocit, že by se měla doléčit. Co vy na to?
Pokud jsi doma s miminem, nemusis do prace, nechala bych urcite doma.
Nechala bych doma. Ve skolce je téměř jiste, že se to rozjede.
@Genovesa To co popisuješ nepovažuju za nachlazení, ale za rýmu a pokun není zelená, tak normálně chodí, ale jinak je to tvoje dítko, ty s ní případně budeš doma a tedy tvoje rozhodnutí…
@Genovesa píše:
Ahoj, těhle diskusí je asi hafol, ale nemám sílu pročítat… Dcerka má od soboty rýmu. V sobotu to vypadalo bledě, kýchala, smrkala, bez teploty. V noci dýchala v pohodě nosem, ani nebylo třeba smrkat, nekašlala kromě jedné chvíle. Dnes sem tam smrkala, mnohem míň už. Sem tam zakašlala, navečer častěj. Teď už hodinku a půl spí a ani jednou nezakašlala. Já myslím, že by měla aspoň zítra zůstat doma, máma mě láme, ať ji pošlu, protože ze školky je nadšená. Máma tvrdí, že když to budu brát takhle, ve školce se neohřeje. Já mám pocit, že by se měla doléčit. Co vy na to?
maminka má pravdu, taky bych ji dala. Opravdu by to mohlo dopadnout tak, že dcerka bude pořád doma.
Poslala bych.
Mam take praci, o kterou bych diky castym paragrafum (a ze prvni rok ve skolce byva dite nachlazeno snad neustale) prisla, takze mala s beznou rymou atd. supajdi do skolky. Nemam na vyber
Posili imunitu.
Příspěvek upraven 07.09.14 v 21:28
@Petra Z píše:
Ty jsi máma přece…pokud muze byt doma at je
A zitra uvidíš
Jasně. Jen je mi líto děcka, budu jí muset nakecat, že je školka zavřená
. Nechám ji doma minimálně v pondělí. Při mým štěstí by chytla min něco jinýho. Přitom se z toho třepe fakt rychle.
Jsem doma s miminem.
@Genovesa jako učitelka doporučují nechat doma, pokud to jde. Denní režim je náročný, i když to nevypadá. A navíc může nakazit jiné dítě, jehož rodiče jsou v práci.
@Barca12345 píše:
Poslala bych.
Mam take praci, o kterou bych diky castym paragrafum (a ze prvni rok ve skolce byva dite nachlazeno snad neustale) prisla, takze mala s beznou rymou atd. supajdi do skolky. Nemam na vyberPosili imunitu.Příspěvek upraven 07.09.14 v 21:28
Chápu, nedá se v tom případě nic dělat… ![]()
@Genovesa no vidis
A ten nas si první rok nemoc stresem i sam přivodil jak nerad chodil
Marodil dost před nástupem, pak o to víc…
Nechala bych jí doma, at nenakazí ostatní. U nás ve školce neradi vidí děti s kašlem a rýmou. Synovi se dneska taky rozjela rýma, tak bude pár dní doma.