Šmouha na tváři

17630
7.9.14 07:32

Šmouha na tváři

Ahoj, prosím o radu. Dcera si hrála na zahradě a najednou přišla se šmouhou na tváři. My jsme si nevšimli jak přesně se to stalo, motala se kolem jírovce. Prý jí spadl na tvář jeden kaštan :nevim: No jde o to, že tu šmouhu tam má už cca měsíc a je prostě nesmyvatelná :zed: :nevim: Už z toho začínám být nešťastná, že jí to tam zůstane napořád. Nevíte někdo co by to mohlo být? Nebo ještě lépe co s tím? Vypadá jako kdybych ji nemyla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21530
7.9.14 07:37

A zkiusela jsi razantnejsi veci jako lih nebo odlakovac? Vim, ze na tvar to je brutalni, ale lehce alesoon kousek bych zkusils. Jinak nemam absolutne poneti, co by to mohlo byt. Slupky kastanu nebarvi… a modrina by uz po mesici zmizela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 07:43

@nozu líh jsem nezkoušela, ale asi teda zkusím :think: Vypadá to jako pigmentová skvrna, ale je to pravidelné, má to tvar obdélníku. Právě si s tím vůbec nevím rady už. Když to nešlo umýt, tak jsem si řekla, že to časem zmizí, ale je to pořád stejné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.14 07:44

Hodně fleků jsem z Majdy sedřela hrubším peelingem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.9.14 07:44

Zkusila lihobenzín, koupit ho v lékárně, diabetici ho normálně používají jako dezinfekci na kůži pred aplikací inzulinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 07:46
@Pipet píše:
Hodně fleků jsem z Majdy sedřela hrubším peelingem :mrgreen:

to by se pos… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 07:46

Jinak vyzkoušeno. Líh ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
7.9.14 07:52

A co takova pasta na silnou spinu? Mozna nekdo bude vedet nazev. Pouziva se to na cisteni rukou treba od oleje a silne spiny treba pri oprave aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 07:59
@nozu píše:
A co takova pasta na silnou spinu? Mozna nekdo bude vedet nazev. Pouziva se to na cisteni rukou treba od oleje a silne spiny treba pri oprave aut.

jo Solvina. Já jsem teda dost ztratila naději, že to nešlo tím lihem. Solvinu můžu zkusit, ale po lihu tomu moc nedávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.14 08:00

@nozu Solvina?
Ale to je v podstatě peeling :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.9.14 08:09

Jinak já taky musím z dítěte nějak sundat takové třpytkové obrázky, už to má přes 14dní, půlka třpytek opadala, zbývá jen to „lepidlo“, peeling nezabral :mrgreen:
Tak zkusím líh nebo odlakovač.
Přivezla si to z prázdnin u švagrové, přinejhorším jí zavolám, co s tím.

Ještě ředidlo mě napadlo :oops: Pak to ale pořádně promastit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
7.9.14 08:18

@Pipet jojo solvina. To je ono :)
a na to lepidlo z obrazku by zrovna lih mel zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 08:20

Ona tam má i jeden takový pidistroupek. Jako fakt to vypadá, že jí tam spadl kaštan a těma bodlinkama ji trošku poranil. Ale ta šmouha, to prostě nechápu :nevim:
I mě napadlo, jestli se přes tu šťávu z toho nějak líp neopaluje. Že by jí to tam jako vypálilo sluníčko. No nevím prostě už. Za 14 dní jde na pětiletou, tak to ukážu doktorce. Teda doufám, že už nebude co ukazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.9.14 08:22

@Pipet jj, lepidlo lihem pustí. Ti závidím, že znáš původ skvrny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.9.14 09:38

@Antonie Bolavá Nemůžeš hodit fotku? Třeba někoho napadne ještě něco jiného. :nevim: Ale teda taky mě jako první napadl ten líh nebo ředidlo, ale asi to nebude „špína“ jako taková, která by se dala umýt. Spíš to asi bude nějaké pigmentové zabarvení té kůže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí