Colostrum jak správně užívat

233
13.1.16 13:26

Colostrum jak správně užívat

Prosím o radu: jelikož děti jsou stále na hromadě i druhý rok ve školce, rozhodla jsem se vyzkoušet Colostrum. Zkušené a nadšené uživatelky - jak ho užíváte. Pouze když přichází nachlazení nebo stále a při nachlazení jen zvýšíte dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.1.16 15:05

@Moni85 kluk užíval denně, výsledek žádný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
13.1.16 17:44

My užíváme tak nějak celá rodina cca 1× denně, když leze nemoc, 2× denně. Že bych zaznamenala dramatické zlepšení zdravotního stavu se ale říct asi nedá :nevim: Syn chodí do školky druhý rok, první byla naprostá katastrofa, teď už je to lepší, i když rýmu občas přinesl a ted zrovna je po zánětu průdušek, ale loni býval nemocný daleko více, to zas jo. Ale kdo ví, jestli je to Colostrem nebo celkovým otrkáním imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 19:11

Syn užívá colostrum od září, poslední nemoc měl v říjnu. Do školky chodí od července a do října nemocný prakticky neustále. Je tedy pravda, že od října užívá ještě bylinky od jedné nejmenované firmy.

• Citovat
  • Upravit
6
19.1.16 14:16

Dceři dávám Colostrum pouze, pokud na ni něco leze, jinak je naštěstí zdravá, ale používám Colostrum s metodou zmrazování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 17:52

Je bazva napsat: Užíváme tak nějak a ono to nefunguje. Colostrum se užívá jinak u dospělých, jinak u dětí, jinak při akutních stavech a jinak na prevenci. Také bude záležet na výrobci Colostra a na výrobní metodě.
Samozřejmě Colostrum jako takové není všespasitelné, jak se někteří snaží namluvit. Je to obecně o životosprávě, oblékání a obecně o životním stylu. Znám spoustu lidí, kteří tvrdí, že jim Colostrum nepomohlo, ale znám ještě více lidí, kteří Colostrum pravidelně užívají a jsou v pohodě.
Napište, jaké Colostrum užíváte a někdo Vám napíše dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.20 18:49

Já jsem nejdříve vyzkoušela Colostrum LR, které mi doporučil pan Kofroň zabývající se čínskou medicínou a pomohlo mi to. Moje tělo tvoří protilátky proti bílým krvinkám, proto mám imunitu na minimu a každé ochlazení jsem šeredně odskákala. Protože jsem si sedla na zadek z ceny (1.300 Kč) za 60 tablet, tedy na 30 dní, koupila jsem si postupně colostrum od více výrobců (Barnys, Bio-colostrum, české colostrum), ale ta mi nezabrala. Byla jsem nucena se vrátit k LR. Užívám jednu tabletu 2 x denně v těch sychravých měsících když se necítím dobře a po úlevě vynechávám. Když na mě něco vlítne silnějšího, použiji 2 tablety 2 x denně 3 dny max 4. Ještě lepší pro akutní případy je kapalné Colostrum Liquid, nicméně cca 700 Kč za lahvičku, která sice v lednici vydrží klidně měsíc, tak při užívání po 6 dnech je prázdná. Zdraví asi za něco stojí no… Jestli mohu dát doporučení, tak velké slevy mají na www.lrshop.cz a když člověk vychytá zrovna měsíční akci, dá se koupit i s 39 % slevou :-) a to mě zajímá :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
20.1.20 07:19

Bože můj, Bože můj. On si vážně někdo myslí, že kravské protilátky ovlivní imunitu u člověka? Vlastně počkat, zástupců skotu máme mezi lidmi taky dost… takže hlubší analýzou by se de facto efekt mohl naskytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.2.20 14:44

@Kosmetikaeva.eu neni colostrum jako colostrum.Ty lacene kolostra jsou k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 15:08
@Doctus píše:
Bože můj, Bože můj. On si vážně někdo myslí, že kravské protilátky ovlivní imunitu u člověka? Vlastně počkat, zástupců skotu máme mezi lidmi taky dost… takže hlubší analýzou by se de facto efekt mohl naskytnout.

Ten, kdo je trochu znalý ví, že imunitní systém krávy je velmi podobný tomu lidskému. Takže kravské kolostrum je ludskemu co do složení nejpodobnejsi, ale až 40× účinnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 15:11
@Dasa2000 píše:
@Kosmetikaeva.eu neni colostrum jako colostrum.Ty lacene kolostra jsou k nicemu

U colostra je rozdíl v metodě zpracování. Levné colostra jsou zpracovávané za tepla tím se ničí i důležité látky. Má to ale jednu výhodu, tato metoda je výrazně levnější než šetrnější metoda zmrazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
19.2.20 18:23
@Kosmetikaeva.eu píše:
Ten, kdo je trochu znalý ví, že imunitní systém krávy je velmi podobný tomu lidskému. Takže kravské kolostrum je ludskemu co do složení nejpodobnejsi, ale až 40× účinnější.

Potenciálně podobné neznamená stejné, jako kdybyste chtěl/-a otvírat zabezpečené dveře s biometrickým snímačem sítnice pomocí rezavého klíče od stodoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
19.2.20 18:26
@Doctus píše:

Byla jsem též nevěřící Tomáš. Vyzkoušela jsem a fakt to zabralo, čuměla jsem jak pero z gauče. ;) Odborná veřejnost ho spíše odsuzuje, dokud ho nevyzkouší. Jedné kolegyni doporučil colostrum renomovaný lékař z Prahy po operaci. Hojila se tak rychle, že se na ni jezdili dívat kolegové z ostatních pracovišť. Je ale fakt, že nám zabíralo pouze colostrum od LR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
19.2.20 18:31

@Adrasteia
Už ta historka o rychlém hojení je trošku úsměvná. O jaký výkon se jednalo? Nebo to byla pacientka s těžkým polytraumatem? Než by se vůbec nějak imunitní systém mohl ovlivnit, tak jsou rány už z větší části zahojené (pokud se samozřejmě nebavíme o chronických ranách a defektech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 18:46
@Doctus píše:
Potenciálně podobné neznamená stejné, jako kdybyste chtěl/-a otvírat zabezpečené dveře s biometrickým snímačem sítnice pomocí rezavého klíče od stodoly.

Imunitní systém savců nejsou klíče od stodoly. Vaše informace jsou zavádějící a nepodložené. Pokud chcete reálné zkušenosti, moje děti díky Colostru nebyly 3 roky nemocné. Také se zeptejte například pana docenta Reicha V Motole v Kardiocentru, poví Vám, jak to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí