Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím.
Jaká značka/typ colostra a probiotik se vám na imunitu pro děti nejvíc osvědčila? Je lepší kozí nebo kravské colostrum?
Máme doma oboje od tchýně od značky LR, nekdo rika ze je to zazracne a nekdo zas ze predrazene a nepomaha. Tak jak je to? ![]()
Mame colostrum v tabletkach co synovi vysypavam do piti (má 1,5roku) a vim ze existuje i nápoj, tak nevim co je lepsi.
Prosím poraďte. Typů a značek je moc, ale co je kvalitní a opravdu pomaha imunitě, toho už je málo. Děkuju
Ahoj, já mám pouze zkušenost s kozím colostrem od Bioalis a jsem max spokojená. Dcera je nemocná minimálně. Co se týče LR, tak značku znám, sama nektere věci od nich využívám. S colostrem od LR osobně nemám zkušenost, ale mám načteno, že je to údajně topka a plno lidí doporučovalo. Za mě zbytečně drahé, ale jak píšu výše nemám potřebu zkoušet jiné značky, když dcerce pomáhá B.
Dobrý den, chci se zeptat jak dávkujete Colostrum od LR? Mám syna 7,5 let.
Příspěvek upraven 11.04.23 v 21:22
Uzivame Colostrum od Advance. Dikybohu za nej. Syn marodi minimalne a ja uz na mocak taky tolik netrpim. Vzdycky, kdyz na nas neco leze, zvysim davku a je pokoj.
Dobrý večer, já dávám dětem (3r. a 8l.) Colostrum a Probio od Harmonela a za mě TOP
. Ať si každý říká co chce, tak ukázaná platí.
Obě děti jsem měla několikrát v zimě na ATB, až se u obou projevila alergická reakce na Augmentin a Amoksiklav. S tím menším jsem byla několikrát na urgentním příjmu. Lékařce z dětského oddělení v Thomayerově nemocnici jsem posílala na email fotografie, jak se alergie rychle objevila, rozšiřovala a měnila. Chtěla to ukázat i ostatní lékařům, který nás ten víkend nestihli osobně. Od ledna bereme sirupy (já ještě Flexi) a zlepšení obrovské, bez atopáku, ATB a návštěv lékaře, když byla rýmička, tak jen na pár dnů, bez horeček a stačila jen mořská voda navíc.
Pylová alergie letos skoro žádná.
![]()