Colostrum, probiotika - značka

25.2.23 14:16

Colostrum, probiotika - značka

Zdravím.
Jaká značka/typ colostra a probiotik se vám na imunitu pro děti nejvíc osvědčila? Je lepší kozí nebo kravské colostrum?
Máme doma oboje od tchýně od značky LR, nekdo rika ze je to zazracne a nekdo zas ze predrazene a nepomaha. Tak jak je to? :D
Mame colostrum v tabletkach co synovi vysypavam do piti (má 1,5roku) a vim ze existuje i nápoj, tak nevim co je lepsi.
Prosím poraďte. Typů a značek je moc, ale co je kvalitní a opravdu pomaha imunitě, toho už je málo. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
712
25.2.23 19:52

Ahoj, já mám pouze zkušenost s kozím colostrem od Bioalis a jsem max spokojená. Dcera je nemocná minimálně. Co se týče LR, tak značku znám, sama nektere věci od nich využívám. S colostrem od LR osobně nemám zkušenost, ale mám načteno, že je to údajně topka a plno lidí doporučovalo. Za mě zbytečně drahé, ale jak píšu výše nemám potřebu zkoušet jiné značky, když dcerce pomáhá B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.23 20:42

Colostrum

Dobrý den, chci se zeptat jak dávkujete Colostrum od LR? Mám syna 7,5 let.

Příspěvek upraven 11.04.23 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.4.23 20:56

Uzivame Colostrum od Advance. Dikybohu za nej. Syn marodi minimalne a ja uz na mocak taky tolik netrpim. Vzdycky, kdyz na nas neco leze, zvysim davku a je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
26.5.23 23:26

Dobrý večer, já dávám dětem (3r. a 8l.) Colostrum a Probio od Harmonela a za mě TOP :palec:. Ať si každý říká co chce, tak ukázaná platí. :lol: Obě děti jsem měla několikrát v zimě na ATB, až se u obou projevila alergická reakce na Augmentin a Amoksiklav. S tím menším jsem byla několikrát na urgentním příjmu. Lékařce z dětského oddělení v Thomayerově nemocnici jsem posílala na email fotografie, jak se alergie rychle objevila, rozšiřovala a měnila. Chtěla to ukázat i ostatní lékařům, který nás ten víkend nestihli osobně. Od ledna bereme sirupy (já ještě Flexi) a zlepšení obrovské, bez atopáku, ATB a návštěv lékaře, když byla rýmička, tak jen na pár dnů, bez horeček a stačila jen mořská voda navíc. 8) Pylová alergie letos skoro žádná. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí