Concentrix- má smysl kupovat?

Jančakecalka
28.8.19 15:57

Concentrix- má smysl kupovat?

Zdravím, dneska jsem byla s dcerou na neurologii a jelikož má dcera více obtíží, tak mi dal doktor letáček s tímto výrobkem. Prý si o něm mám něco přečíst na netu, poptat se po okolí, jak je s tím kdo spokojený. Říkal, že jeho pacienti na něj reagují dobře.
Je tu někdo, kdo s tím je spokojený? Než za něj vyhodim peníze, ráda bych o tom něco věděla. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
28.8.19 16:24

Tyjo, to je dost předražený rybí tuk. Navíc v té tabletě je těch účinných látek docela málo. Epa/DHA mají prokazatelné účinky ve vyšší mmnožství pro děti to chce tak 1 g denně.

Alespoň že to ten doktor nenutí rovnou, ale je to od něj dost neetické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.9.19 13:47

@Ou Je to drahý, právě z toho důvodu se mi to nechce moc kupovat. :roll: Na trhu jsou i levnější, já vím.
No, kdyby mi to nutil, tak bych odmítla, nejsem typ, který si nechá hned něco nakecat 8)
Paradoxně jsme byli ve čtvrtek v Praze s dcerou na kontrole a další…hned nám dával letáček s tím samým :roll: maj asi za úkol se předhánět, kdo toho víc doporučí :P
Ještě jsme se nerozhodli, ale spíš do toho nejdeme, koupím něco jinýho.

• Citovat
  • Upravit
1
17.2.21 18:28

Concentrix...

Nám to také „doporučil“ dr. neurolog. Říkal, že je to dražší, ale bude to vše v jednom a ještě něco navíc. Syn totiž pravidelně užívá rybí tuk od Moellerse, B-komplex a hořčík. Dneska jsem byla v lékárně a cena mi vyrazila dech. Prý na netu to bude levnější. Ano, je… ale pořád cena velmi vysoká a na měsíc a půl by to vyšlo na cca 1000 Kč :D Máme užívat půl roku a potom kontrola…heh heh heh… Tož k tomu, co syn užívá, dokoupím selen, zinek, železo, zázrak se nestane, ADHD a tiky nezmizí, ale doplňky neuškodí, nezruinuje mě to (a to dr. ví, že jsem samoživitelka, tož nevím, co si myslet… asi nějaká dovolená na Maledivách darovaná Concentrixem bodla, no…, když k tomu vidím, kolik neurologů to doporučuje…asi akce :D. A některé ty prvky jsou takhle zvlášť zastoupeny lépe než v tom Concentrixu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
22.3.21 15:58
@LhasaM píše:
Nám to také „doporučil“ dr. neurolog. Říkal, že je to dražší, ale bude to vše v jednom a ještě něco navíc. Syn totiž pravidelně užívá rybí tuk od Moellerse, B-komplex a hořčík. Dneska jsem byla v lékárně a cena mi vyrazila dech. Prý na netu to bude levnější. Ano, je… ale pořád cena velmi vysoká a na měsíc a půl by to vyšlo na cca 1000 Kč :D Máme užívat půl roku a potom kontrola…heh heh heh… Tož k tomu, co syn užívá, dokoupím selen, zinek, železo, zázrak se nestane, ADHD a tiky nezmizí, ale doplňky neuškodí, nezruinuje mě to (a to dr. ví, že jsem samoživitelka, tož nevím, co si myslet… asi nějaká dovolená na Maledivách darovaná Concentrixem bodla, no…, když k tomu vidím, kolik neurologů to doporučuje…asi akce :D. A některé ty prvky jsou takhle zvlášť zastoupeny lépe než v tom Concentrixu.

No, přesně, mi do toho nakonec ani nešli, jednak kvůli ceně a pak taky kvůli tomu, co jsem o tomto přípravku slyšela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi