Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtělo by to nějakou motivaci, aby se z toho dostala. Přeji hodně sil ![]()
Je potřeba vydržet, je to běh na dlouhou trať.
Velmi účinné je k individuální péči o dceru ještě přidat rodinnou terapii - tedy společné setkání všech co žijí v jedné domácnosti - bývá to jednou měsíčně na cca 2 hodiny, dost to pomáhá fungovat tak, aby se všem žilo lépe.
Adresář lidí kteří to umí dělat je zde
@Anonymní píše:
Ahoj. Už si nevím rady. Mám dcerku, teď půjde do 8.třídy. Cca rok se pereme s mentalni anorexií se sebepoškozováním. Řeže se na předloktích. Zažila si šikanu ve škole. Tu jsme změnili. Nová škola v pořádku. Byla nějaký čas v Motole, to nepomohlo. Bere léky antidepresiva a ještě něco k tomu. Chodíme k psycholožce, psychiatričce ale nic moc nepomáhá. Už si nevím rady. Přece musí existovat nějaká pomoc. Třeba ve formě bylinek apod. Má někdo podobnou zkušenost? Poradíte? Děkuji
Bylinek to si děláte srandu. Pacienti mívají v anamnéze hrubé zanedbávání nebo dokonce týrání v kojeneckém věku. Co Vám mám říkat dál? Patrně jste člověk co týral nebo hrubě zanedbával malé bezbranné miminko…
Ahoj. Už si nevím rady. Mám dcerku, teď půjde do 8.třídy. Cca rok se pereme s mentalni anorexií se sebepoškozováním. Řeže se na předloktích. Zažila si šikanu ve škole. Tu jsme změnili. Nová škola v pořádku. Byla nějaký čas v Motole, to nepomohlo. Bere léky antidepresiva a ještě něco k tomu. Chodíme k psycholožce, psychiatričce ale nic moc nepomáhá. Už si nevím rady. Přece musí existovat nějaká pomoc. Třeba ve formě bylinek apod. Má někdo podobnou zkušenost? Poradíte? Děkuji