Concord Absorber XT

1
25.6.12 10:49

Concord Absorber XT

Chtěla bych pořídit tuto autosedačku, ale nějak se mi nedaří najít nějaká videa či recenze. Máte zkušenost? V testech Adac ji taky nevidím, ale přitom ji tady doporučujete :) Libí se mi hlavně, že je úzká. V autě máme už Cybex pro 4 letáka a teď hledám něco pro 14 měsíční (až teď máme těch 9 kg, je drobeček. Budu ji přehazovat ve dvou autech a potřebuji aby se dozadu vešel ješte jeden člověk. Důležité pro mě je bezbečnost, polohování a snadné upínání do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
25.6.12 11:47

Concord Absorber XT nebyl v testech, ale značka Concord patří k lepším, jejich isofixové sedačky mají všechny 4* z bezpečnosti.
Polohuje se standartně jako ostatní 9-18 a poutá také tak,jako kterákoliv sedačka 9-18 s isofixem a podpůrnou nohou.
oficiální video k poutání Concord nemá, alespoň tady jsou rozměry: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 13:27

concord absorber

Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda má někdo s autosedačkou absorber nějaké zkušenosti? Děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
9.4.13 14:13

Ahoj ja teda nemam absorbert ale mam concort neo carbon a autosedacka je super uzsi a fakt vypracovana.
Concord doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chiminka
10.4.13 08:20

Se sedackou jsem celkem spokojena. Jedine co mi opravdu vadi, že je těžká. Sedačky přendavame a vždycky si u toho vyslechnu přednášku, že je to spíš jak do raketoplánu a ne do auta :). Doporučuji ji tedy pokud s ni nebudete často manipulovat. Nevim jak jsou na tom podobne tipy sedaček s nohou, ale ja mam co delat abych ji unesla (a uz vubec to neni mozne s nakupem v ruce jako se starou Maxicosi :)

• Citovat
  • Upravit
10.4.13 09:22

Chiminko, ja jsem se divala, tak třeba sedačky romer váží před 10 kg, safefix plus dokonce přes 13kg. Concord ma „jen“ něco přes devět… Tak v tomto je na tom ještě docela dobre…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.4.13 09:50
@elizabethh píše:
Chiminko, ja jsem se divala, tak třeba sedačky romer váží před 10 kg, safefix plus dokonce přes 13kg. Concord ma „jen“ něco přes devět… Tak v tomto je na tom ještě docela dobre…:-)

ta váha co se uvádí u Concorda je nějaká špatná, 9kg určitě nemá, i s krabicí má 16kg, takže samotná sedačka bude mít 14-15 kg, a ono je to u sedaček 9-18 s isofixem a podpůrnou nohou všude přibližně stejné, Römer Safefix plus má 13,5kg, Maxi-cosi Priorifix 14,6kg, Besafe IZI Comfort isofix má dokonce 14,8kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.4.13 14:03

Holky nevim jestli se da koupit i samostatne ale ja mam concort neo carbon autosedacku a vazi 4kg lehoucka a krasne komfortni pro prcka.
Ale nevim jestli se da koupit zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 14:22

Jenže to bude asi sedacka 0-13. Kdežto tohle je 9-18 kg… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí