Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem, na jiných diskuzích si ho hodně chválí a vypadá to jako příjemné oživení oproti Jané-mánii
Je to sice hodně podobný kočárek, ale i o dost dražší, nicméně zajímá mě
díky
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionAhojky,
to je náhoda..právě jsem na Concord koukala na stránkách Dětské galaxie…a musím říct,že je vážně moc moc hezký ![]()
A je fakt, že se až moc nápadně se podobá Jané.
Já mám Jané Nomad (koupili jsme ho v komletu vč. hl.korbičky) a je tam hodně detailů, co se shodují s Nomadem
, připadá mi to, že to snad dělá stejný výrobce
, jen Jané nemá na vývěr mezi hl.korbičkou a taškou a má jiné kolečka ![]()
Každopádně, je to opravdu pěkný kočárek ale bohužel zkušenosti s ním nemám ![]()
evelinečka
Evelinecko-na jiných diskuzích jsem četla, že to snad není náhoda, že jsou si Jané a Concord tak podobní, snad se jedná o dceřiné firmy, co tyto kočárky vyrábějí..No, mě se Concord líbí, ale i Nomad a právě potřebuju jenom něco do města, aby to bylo lehké, skladné a se spojenou rukojetí, velká ložná plocha a cenově přijatelné. Líbí se mi i PP Centro Completo, ale hodně se o něm píše i co se týče negativních jízdních vlastností. Ale zase jde cenově nejlíp. Už takhle dát za Nomada skoro 12 tis je hodně, ale bohužel jsem konkurenci skoro nenašla..
A jak jsi s Nomadem spokojená?? Myslím tím i méně rovný terén a vůbec. ![]()
Jinak pěkný víkend
Ahojky,
já jsem zatím s Nomadem spokojená. Jenže nevím jak moc bude můj názor objektivní. Používáme ho zatím necelých pět měsíců ![]()
Asi před 14ti dny jsem vyměnili hluboké lůžko za sporťák a překvapilo mě jak je o poroti tomu lehoučký…asi je to tím, že hluboké lůžko je celé krom boudičky z plastu ![]()
Já se přiznám, že jsem s ním zatím nadšená ![]()
Pokud narazím na nerovný terén (kostky, hlínu…) zaaretuji kolečka a jde to… ![]()
Ale po pravdě do horského terénu no není nejvhodnější kočárek… ![]()
Doufám, že nám kočárek (při koždoddenním používaní) vydrží aspoň ty dva roky co ho hodláme používat ![]()
evelinecka