Concord Fusion

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2257
14.9.07 22:07

Concord Fusion

Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s tímto kočárkem, na jiných diskuzích si ho hodně chválí a vypadá to jako příjemné oživení oproti Jané-mánii :wink: Je to sice hodně podobný kočárek, ale i o dost dražší, nicméně zajímá mě 8O díky

http://www.detskyraj.cz/…-fusion-2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
15.9.07 12:48

Ahojky,
to je náhoda..právě jsem na Concord koukala na stránkách Dětské galaxie…a musím říct,že je vážně moc moc hezký :D
A je fakt, že se až moc nápadně se podobá Jané.
Já mám Jané Nomad (koupili jsme ho v komletu vč. hl.korbičky) a je tam hodně detailů, co se shodují s Nomadem :D , připadá mi to, že to snad dělá stejný výrobce :wink: , jen Jané nemá na vývěr mezi hl.korbičkou a taškou a má jiné kolečka :roll:
Každopádně, je to opravdu pěkný kočárek ale bohužel zkušenosti s ním nemám :?
evelinečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.9.07 14:00

Evelinecko-na jiných diskuzích jsem četla, že to snad není náhoda, že jsou si Jané a Concord tak podobní, snad se jedná o dceřiné firmy, co tyto kočárky vyrábějí..No, mě se Concord líbí, ale i Nomad a právě potřebuju jenom něco do města, aby to bylo lehké, skladné a se spojenou rukojetí, velká ložná plocha a cenově přijatelné. Líbí se mi i PP Centro Completo, ale hodně se o něm píše i co se týče negativních jízdních vlastností. Ale zase jde cenově nejlíp. Už takhle dát za Nomada skoro 12 tis je hodně, ale bohužel jsem konkurenci skoro nenašla..
A jak jsi s Nomadem spokojená?? Myslím tím i méně rovný terén a vůbec. :wink:
Jinak pěkný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.9.07 19:36

Ahojky,
já jsem zatím s Nomadem spokojená. Jenže nevím jak moc bude můj názor objektivní. Používáme ho zatím necelých pět měsíců :D
Asi před 14ti dny jsem vyměnili hluboké lůžko za sporťák a překvapilo mě jak je o poroti tomu lehoučký…asi je to tím, že hluboké lůžko je celé krom boudičky z plastu :roll:
Já se přiznám, že jsem s ním zatím nadšená 8)
Pokud narazím na nerovný terén (kostky, hlínu…) zaaretuji kolečka a jde to… :wink:
Ale po pravdě do horského terénu no není nejvhodnější kočárek… :?
Doufám, že nám kočárek (při koždoddenním používaní) vydrží aspoň ty dva roky co ho hodláme používat :D
evelinecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4