X lander XA a fusak Emitex Combi??

4597
7.9.07 18:45

X lander XA a fusak Emitex Combi??

Ahoj, mám dotaz na majitelky X landera a fusaku Emitex, které s touto kombinací již zažily zimu. Jsem tam fusak teď zkoušela nacpat - nejenom že se nevejde ta přezka co se dává mezi nohy - neprojde připraveným otvorem - ten se asi bude muset zětšitit, ale malému bude v zimě něco přes rok, tak rovnou asi můžu zapomenout ještě na variantu dát přes fusak nánožník - tedy originální určitě ne. Máte někdo zkušenost s nánožníkem od Emitexu s tím vyšším límcem? No jsem z toho nějaká rozladěná, bojím se, že tam malej prožije zimu jak sardinka. Za nějaké zlepšováky nebo rady budu ráda :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.10.07 14:37

...

Ahoj.
měla jsem XAčko loni i s Emitexem Combi a dokud malému nevytáhli z týdne na týden nohy, měl fusak bez té spodní částy v nánožníku. Je to sice jakoby těsné, ale nikdy si nestěžoval a to je opravdu doooost živý. Bylo mu rok a čtvrt a měl 89cm!!!! Krom jiného, ten fusak je dost teplý a sám o sobě nepromokavý, aby tam nemusel ten nánožník být vůbec.
k díře - ano, je užší, ale stačí jen lehounce víc napárat a taky pomůže, když rozepneš tu látku, procpeš ty plasty a pak teprve tu ohrnutou látku s tím „popruhem“ co jde k sedačce. Trochu se zmenší ta „procpávaná“ část. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4