Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3Ahojda.
Teutonii Spirit S3 máme a jsme s ní moc spokojeni. Opravdu nevím, co bych tomu kočárku měla vytknout. Snad jen to, že pokud nemá člověk trošku prostornější kufr u auta, tak má trošku problém, ale zase je opravdu hodně prostorná pro dítě. je super v terénu, my máme skoro horský a v poho. Super je ten velký košík. Dobře se s ní jezdí, přestože má vyšší váhu. Taky se houpe, což u většiny novějších kočárků nejde. Nejlepší je asi to, že se dá otáčet po i proti směru jízdy, to je hrozná výhoda. Jde na ní na:,–(it autosedačka Maxi Cosi. Má odepínací boudu pro horké letní dny a super je ta vložná taška - člověk pak nepotřebuje vůbec fusak a dá se používat opravdu dlouho. Jsem s tímto kočárkem opravdu spokojena. Měla jsem předtím Mutsy i Casualplay S4. Ten Casualplay je dost malý - má hodně krátká záda a v terénu děs. Ale jinak byl taky celkem lehký a měl fajn polohování - bylo na šnůrku, takže sis mohla nastavit sklon zad, jak jsi chtěla a měl taky fajn zapínací pláštěnku přímo do boudy. Ale není otáčecí sedačka a i na lesní cestě nebyl nic moc. A navíc mi vadilo, že by se mi do něj malá brzo nevešla. Koupila si ho ode mně paní z Prahy a jí vyhovoval.
Tak snad jsem ti aspoň nějak pomohla, pokud bys ještě něco chtěla, klidně dej vědět.
Hezký den.
Ja mam Teutonii Primus, koupena v Nemecku. 4 kolecka, gumova (je na nich napsano Made in the Czech republic). Fashion korbu-vajicko. Opravdu super kocarek, kvalitni, pohodlny,elegantni,koukavy a hlavne prakticky. Nikde nic nevrze a neni trubkovity a pytlovity. Sportak se da prodlouzit na 90cm a udelat z nej nizka korba. Je ale dost drahy, rekla bych jeden z nejdrazsich kocarku, pro ty bohatsi je pripravena jeste cela rada vychytanych, lec drahych doplnku. My jsme zvolili to dulezite pro zdravi a pohodli miminka a zbytek jsme koupili neznackove.Jinak by prisla kompletni sestava na 30tisic. Mame i adaptery pro Maxi cosi. Jinak mame hrozne zkusenosti se servisem Teutonie, mesic a pul po porodu jsme byli bez hluboke korbicky, nepasovala nam na podvozek a prodejce ji nemohl z Teutonie vubec dostat. Maji dlouhe lhuty. Cekaci doba byla 10 tydnu a jeste to odflakli. Takze nakonec jsme cekali 4 a pul mesice. Jo a pozor na barvy, ja to mela podle svych predstav, ale kamosce prisel do seda misto do zelena,v katalogu asi nektere vypadaji jinak. Az budu mit vic casu, dopisu detaily k Teutonii, uz se myslim prodavaji aktualni modely i u nas.
Jeste k podvozku. Mame docela maly kufr, zabere asi pulku - prostredek, ale pokud se kola sundaji, zbyde tam jeste spousta mista na jine veci. My se stehovali a i s kocarkem v poho.Chce to promyslene srovnat. Jinak se i s tou ctyrkolokou snadno manilupuje, i jednou rukou. Je tak prumerne tezka, ja jsem slaba,ale kazdy den ji skladam do kufru a vykladam v pohode. Rukojet je elegantni a nastavitelna podle vysky. Korbicka Fashion je lehka jak pirko, prenosna, da se pouzit i jako prechodna postylka.
Pokusím se oživit debatu: maminky, pro jak staré dítě si myslíte, že kočárek je? Vejde se tam třeba 2 letý prcek?
Messino, syn byl ve Spiritu do dva a čtvrt roku a do dvou let a asi měsíce v něm i spal- ve fusaku. A ve dvou letech měřil 92 cm. Pak už jsem ho šoupla do golfek, protože jsme neustále někam přejížděli autem a nechtěl se mi už tahat velký kočár.
messina - diskuse o spiritu je v trojkolkách i tady https://www.emimino.cz/…tonia-67390/
Můžete mi prosím někdo napsat zkušenosti s kočárkem Teutonia Spirit S3? Podle vlastností mi vychází skoro jako nejlepší tříkolka - rozhoduji se ještě mezi Peg Perégo GT3 (moc těžké), Casualplay S4 (zdá se že dost poruchové) a Quinny Speedi (zatím favorit, ale korba nejde otáčet proti směru). O Teutonii jsem ale skoro nic nenašla, tak nevím čím to je?