Kočárek Teutonia Spirit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
7.4.11 18:20

Kočárek Teutonia

Zdeavím maminky prosím Vás o radu strašně se mi ted zalíbíl kočárek Teutonia spirit jsem z vesnice takže bych převážně jezdila s kočárkem po loukách a pak horších cestách ale i do města spíš vyhrává terén, jen mi příjde když bych si chtěla pořídit kočárek a k němu korbičku autosedačku a sportovní verzi mě to příjde strašně drahý přes 20000 kč je myslím dost a taky bych na to asi neměla ale příjde mi nejvýhodněj já nevím si rady…poradte mi prosím a také jeho klady a protiklady děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
7.4.11 18:51

ahoj, tak moje zkušenost je zatím 7 měsíců. Bydlím v Písku na okraji města (pole) na poli kde jsou velké teréní nesrovnalosti se jede špatně. Miminko tam hodně skáče, ale ono v podstatě by skákalo i v jiných hodně odpružených kočárcích. V Písku ve městě je to samá dlažební kostka a to ve strašným stavu, takže se jezdí taky blbě, ale co mluvím s maminama co maj nafukovací kolečka, tak je to taky na houby a stejně si nepomůžeš. Kočárek je konstrukčně pevný, fajn. V hluboké korbě by Mareček jezdil asi možná i teď, ale on byl nevrlý, takže už asi 14 dní jezdíme ve sporťáku odkud má výhled a je spokojený. Sporťák mi příjde hodně prostorný a dobře polstrovaný. S hlubokou korbou se jezdilo fajn, kočárek byl výborně ovladatelný a působil lehce i se dobře nakládal do auta. Při sportovní korbě se mi zdá těžší a nakládá se do auta hůř. Sedačku máme zatím otočenou čelem ke mě a to těžiště se změnilo výrazně a jde trošku hůř ovládat než s hlubokou korbou. Až budeme mít sedačku ve směru jízdy, tak se těžiště zase změní, tak jsem zvědavá. Kvalita materiálu zase za tu cenu stojí. Jinak kdyby mi taťka nenutil, že mi ho koupí nový, tak já sama bych si ho koupila z druhé ruky. Jsem zastáncem toho, že si raději koupím kočárek kvalitní jetý, než levný nový. Na sporťáku oceňuji velkou tu boudičku, takže v zimě tam bude mimčo pěkně kryté. Perfektní je jejich sluneční clona, nemám ráda slunečníky :-P Jo a když to někde hodně moc skáče v terénu, tak to řeším tak, že jezdím jenom po těch zadních kolečkách a to dost pomáhá. Snad jsem něco pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.11 18:57

cacorka,zdravím,mě jsi taky pomohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.4.11 18:59

Tak pomohla jsi mi opravdu hodně a můžu se tě teda ještě zeptat na tolik tě takle trojkolka vyšla mylsím se vším všudu snad s jí tedy koupím a budu s ní dost spokojená většinou jsem četla jen chválu ale nebyla jsem si jistá to je pravda rozhodně budu chtít pro svoje dítko velikou kvalitu ještě dotaz na to myslí že je dobrý koupit kočárek někde z bazaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.4.11 19:04

donaga tak ti také moc děkuji myslím že mi alespon zatím pomáháte k rozmýšlení k ano ale stále si nejsem jistá nevím zda by nebyla jiná trojkolka lepší třeba na to ježdění hlavně a také cenově ale pokud máte na trojkolky mázor jinačí značky a tak tak budu i za to ráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.11 19:22

Pardon,že sem lezu,jen jsem se chtěla zeptat,jelikož jsem zakládala hodně podobnou diskuzi. Donaga prý u nějakého ročníkku bylo právě to přední kolo poruchové,tak by mě zajímalo,jestli čistě náhodou nevíš,zda to není právě ten 2009? Chtěla bych asi kupovat přes bazar. Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.4.11 19:32

Donaga ještě jednou moc děkuji ted si opravdu myslím že pokud bych kupovala tento kočárek přes bazar a i ho zkoukla tak si mylsím že bych udělala asi i dobře sice nový kočár je nový ale cena je cena takže bych asi brala pak ten bazarový ještě jednou moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.4.11 19:45

Tak Teutonku jen doporučuju..Sice mám dvojčecí,ale jsem moc spokojená a vůbec mi nevadilo dát do něj takový peníze..Je to kvalitní kočárek..Já i s dvojčecím jezdím na bruslích a fakt bomba,hlavně ty velký kola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.11 20:00
donaga píše:
kofila tak jsem trochu hledala a na nějaké foru psali, že se jednalo o teutonie spirit vyrobené před únorem 2009.

Tyjo,moc děkuju,jsi hotový špión :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
7.4.11 20:32

A co si myslte o kočárku jedo je to myslím také trojkolka máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.4.11 09:00

taky bych se nebála Teutonku koupit v bazaru. Jsou kvalitní. Co je PERFEKTNÍ, tak obrovský nákupní koš, což třeba zmiˇmovaný Jané slalom má poloviční. PP Gt3 je i hlubokáč, má ho koupený sousedka, ale ještě jsem ho neviděla, protože prckovi se nechce ven z bříška :dance: Teutonka má na kočárku taky nenápadné reflexní prvky jako štítek loga Teutonie našitý na boudičkách nebo proužek na nákupním koši. S tím košem jsem fakt spokojená, kamarádka má X lander a má s sebou vždy igelitku a já v poho skládám a skládám do koše :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.4.11 10:01

jo a nakupovala jsem na www.spuntik.cz požadovanou barevnou kombinaci jsem měla za 3týdny. Oni jak jsou výhradními dovozci Teutonky, tak toho mají hodně skladem a neustále doobjednávají a je tam dobrá komunikace. Mohla jsem si ho koupit v Českých Budějovicích, ale tam jsem si ho byla na živo okouknout a nebyli mi schopni odpovědět na některé mé dotazy, takže je to pro mě známka divného prodejce, který nezná dobře své zboží. Tak jsem nakoupila u Špuntíka a poštovné je zadara. Koupila jsem sporťák, hlubokou korbu, mám příplatek za ruční brzdu, pak mám nánožník na sporťák, pláštěnky jsou v ceně a ještě sluneční clonu a cena byla asi 21000 bez asi 100korun. Už si to nepamatuju. Tašku jsem nekupovala, protože už jsem stejně měla jednu a další jsem plánovala si ušít. Mám totiž černý sporťák a tak jsem si naplánovala ušít podložky do kočárku ladící s taškou. zatím teda došlo na ušití těch tašek (černo-zelená a černo-sv.modrá) a ještě zbývají podložky.Mě jinak příjde, že je mají nepoměrně velké ty tašky ke kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.4.11 15:11

Cacorka moc krát děkuji moc mě to zaujalo co jste mi napsala a stejně asi budu zatím u tý teutonky ale tý nějaký bazarový protože peníze jsou peníze a kort když to je přes 20000 tisíc ono se to nezdá ale je to dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
8.4.11 16:13
Barča K píše:
Cacorka moc krát děkuji moc mě to zaujalo co jste mi napsala a stejně asi budu zatím u tý teutonky ale tý nějaký bazarový protože peníze jsou peníze a kort když to je přes 20000 tisíc ono se to nezdá ale je to dost :)

já už to tady taky povídala, že jsem do ní chtěla jít jako do bazarový, ale taťka prostě chtěl ať má jeho rozmazlená dceruška nový, tak jsem zase byla spokojená, že budu mít své vysněné barvy :-) ale taky mi to rvalo srdce, ty prachy, ikdyž nebyly moje. Jinak skvělá zkušenost je s kočárkem HERQULES, má ho brácha je dost podobný Teutonce, taky odně bytelný. Brácha má taky 3 kolku, to přední kolečko je tam možná líp řešené proti přetížení, než u té teutonie. Ale mě se nakonec trochu víc líbila teutonie i z hlediska toho, že ji můžu mít jednobarevnou. Korbu jsme měli šedou a sporťák mám teď černý. Herqules má možná taky trochu lepší druh koleček, jsou trochu měkčí (nenafukovací).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
8.4.11 19:44

Páni další kočárek tak to si ho hned prozkoumám můj takový menší sen je prostě trojkolka a hlavně kvalitní pro miminko strašně moc děkuji to se opravdu kouknu co je to za kočárek a stejně ještě všechno zvážím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí