Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3mdvori - tak to je hodně z ruky… já jsem od Ostravy. Škoda, mohly jsme je odzkoušet, já mám kola nenafukovací a pořád váhám jestli jsem udělala dobře.
První kočár jsem měla Chicco S3 s nafukovacími a bylo to super.
holky používáte originální Teutonia síťku proti hmyzu? Já ji mám a zatím používám na hlubokou korbu. Napadlo mě, jak jsou na boudičce ty okýnka přes které pere slunce, jestli ta síťka to nemá těmi černými trojúhelníky zkrýt. Ale ať ji napasuji jak ji napasuji, tak mi to najednou obě strany nekryje. Nebo to kryje až okýnka na sporťáku? To jsem zatím nezkoušela.
mdvori - pisni mi prosím web na diskusi de odpovídají z babyrenka.
Pleo, já myslím, že to s tím nemá nic společného, protože ty černé trojúhelníky tam byly i v kolekci, ve které ještě nebyly v boudičce okénka. my máme korbičku z kolekce 2008 /tam nejsou okénka/ a na jaře 2009 jsem kupovala síťku s trojúhelníkama. Spíš je to pevnější látka kvůli uchycení.
![]()
Pleo píše:
holky používáte originální Teutonia síťku proti hmyzu? Já ji mám a zatím používám na hlubokou korbu. Napadlo mě, jak jsou na boudičce ty okýnka přes které pere slunce, jestli ta síťka to nemá těmi černými trojúhelníky zkrýt. Ale ať ji napasuji jak ji napasuji, tak mi to najednou obě strany nekryje. Nebo to kryje až okýnka na sporťáku? To jsem zatím nezkoušela.
http://www.modrykonik.cz/…nia-kocarky/?…
přímo tady a ten obchod zastupuje přezdívka babyrenka.mdvori - pisni mi prosím web na diskusi de odpovídají z babyrenka.
pisla jsem jim rovnou maila. Psali obratem, že na to žádná vychytávka není a prý jsem první kdo se ozval. ![]()
omlouvám se,že mi to vlezlo do citace,včera jsem to psala s dětma na kolenou.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s korbičkou, která není standardně pevná, ale dá se rozložit a lze použít jako taška. Mám možnost mít takový kočárek, jen jsem se chtěla ujistit, jestli tam můžu dát mimo 0+, nebo je to jen pro starší. Děkuju za radu
)
„vložnou tašku“ ve sporťáku jsem měla v úplně prvním polském kočárku. Mimčo jsme měli listopadové a šlo to. Celkově kočár ale o ničem.
Nyní mi ale vyhovuje více velká korbička Fashion (teda až na ty okýnka, kterými svítí sluníčko na pusinku). Syn je dubnový a teď v létě tam má hezky prostor a může kopkat na všechny strany, v tašce si to nějak nedovedu představit.
Prosím,potřebuji poradit nějaký dobrý držák na Teutonii Spirit nebo kam dáváte lahvičky?Mám Avent.Děkuji za rady.Markéta
máš už ten držák nějak vyřešený? Já mám zatím jen hlubokou korbičku, tak neporadím, ale ráda se nechám „poučit co pořídit na pak“ ![]()
zatím se mi nikdo neozval,jen jeden pán dal fotku na modrém koníkovi,to by se mi celkem líbilo,ale nenapsal výrobce,takže ho nemůžu stejně najít,zkusím tam dát znovu dotaz,už jsem z toho nešťastná,kam dáváte Vy ostatní lahvičky na pití?já zatím dolu do košíku,ale to je na prd.
Já jsem si dávala hrneček /od Aventu/ buď do svoji tašky a nebo jsem ho zahákla do košíku za jeho ucha /ta, za která ho drží dítě/. Žádný držák jsem nepořizovala, tak nějak jsem ho ani nepotřebovala ![]()
jenže já nemám hrneček,ale lahvičku a ta se bohužel při položení vylívá,zkusím organizér od Sunshine Kids,je na sucháče a stojí 249Kč když mi ho kámoška v Brně vyzvedne.